Ben bu paşayı oyalıyorm sizler napiyosunuz
Çocuklar uyudu mutfağa geldim eşimle 2 lak lak ettik sonra onu odaya şutladım yarın işe gidicek git zıbar yat beni kendi halime bırak dedim tezgah bana bakiyo ben tezgaha bakıyorum artık beni toparla üzerimdeki yükü kaldıramıyorum der gibi bakısıyoruz ama ben ona bakarak ayaklarımı diğer sandalyeye uzattım karpuzumu yiyorum karnim oldu davul gibi çünkü camış gibi yedim birazdan karnımın siskinliginin verdiği rahatsizlikla yarim saat 1 saat uzanıp sonra Ya Allah diyip kalkıp mutfağı toparlarım Sen anlık sordun ben şuan ve sonrasını da anlattım bir sürü detay verdim kıymet bilelim lütfen herkes yapmaz bunu
Maşallah daha uyumamış mi bu paşa=)
Benm herif tosbigimi dışarı çıkardı bu saatte dışarıda çocuk sesleri geliyor oda inat etti çıkıcam diye
Parkta. Döndük duş aldı hanımefendi çıkmıyor duştan havuzada girmiyor bende oturttum leğene
Bugün nedensehuysuz
Oğlum sarjimi kırdı markete girdim ordaa yoktu o ara kendine araba aldı huptirk ıvır zıvır derken 150 tuttu
Geldim şarj sipariş verdim oda 100 lira tuttu anasoni satam ya gündüzde 1500 lira harcadım bugün zararın dibindeyim
411,415 soru
12,384,646 cevap
43,439 kullanıcı