0 oy
1,628 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Burda çoğu kişi linclediler beni  gurusuz onursuz bile dediler ben bir anneyim çocuğum için gerekirse gurusuzda olurum  eşimi aradım rahatsızlandım hastaneye gitmem lazım çocukları birakacak kimsem yok dedim tamm kapat geliyorum dedi çocuklara qbur cubur almış geldi  gerçekten rahatsızlandım bu arada  acile gidip serum taktım ev sahibi onu görünce direk onla konuşmuş  şimdi halen acildeyim beni aradı kirayi niye vermiyorsun dedi hangi parayla vereyim dedim annem sana yolamadi mi hiç dedi hayır dedim her hafta pazar parası bile yolmadi mi dedi yok dedim  niye beni aramadın şimdiye kadar  haber vermedin dedi ben de sustum   bişey diyemedim   serumu al gel evde tak ben çocuklara ilgelinirim sen dinlenirsin dedi tamm dedim şok oldum   para yoluyor Muş bize  aslında  benide arıyor du ama hiç açmıyor dum konuşmak istemiyor um diye  bu duruma gelme sebebimiz de  kaynım ondan benim altınlarımi istemişti bende onlar çocuklarımın geleceği sakın verme bize onlar yardım etmedi biz niye edelim verisen rezilik çıkarım dedim tamm dedi benden gizli vermis kaynim ev almış bende öğrenince sinir krizi geçirdim  ben zar zor topladım  birdaha o birikimi yapamam  kendime ev  bile almiyordum sırf oğlumun bir tedavisi olurda paramız olsun diye    okadar ayrı kaldık kaynim arayıp altınlarını geri veriyom bile demedi daha eşimi arayıp eşimi dolduruyor du vur ağzına ne hadine felan şimdi eve gidicem barışmak isterse barisicam kaynanamla da asla konusmayacam 

29 Cevaplar

0 oy
(1,795 puan) tarafından
Kimseye kulak asma insan yaşamadığı şey hakkında kolay konuşur çocuklarınızı düşünüp eşinle konuş bu zamanda aile desteği maddi destek olmadan hele hele çocuklarda varsa mümkün değil tek başına ayakta kalmak Allah hakkinzda hayırlısını  versin 
(23 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(9,582 puan) tarafından
Canım dorak arayıp gel barışalım demedin netice de bu durumunu da zaten yine deme belli etme kendi göreceğini görmüş dediğin gibi zor durumdasın  3 taraflar yüzünden perişan olma ...

O kaynananda Allah görüyor o kayninda o parayı vermezse ilerde Allah çıkarır sanma o evde gül yüzüyle oturacak sen bu halde çocuğunun durumu ortada iken
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Ay sen bir de hamile misin 
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Ben de postuma cevap vermiştim boşan nafakını al diye ama demin anlattığın şekilden çok farklı bir şey anlattın eşin iyilik meleği şu an eşinden özür diliyorum o duruma geldim
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Gözüne dizine dursun insallah. Senden sallasa para bir nebze anlarım ama o cocuklar. Allahım yerde bırakmaz. 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Böyle şeyleri ne diye burda paylaşırsınız ki eşle sorunlarınızı kimse iyi niyetli değil güvenmeyin 
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Çok sevindim adına canım 
0 oy
(469 puan) tarafından
Gerekirse. Sen barış bacım çocuklarının sefil olmasındansa bazı şeyleri görmezden gelmek zorundadır insan senınkide aynı durum arkanda dayanağın yok teksin engelli çocugun var rşininde tek sucu altınları vermesiymiş ama bence barış ve en başından şartını söyle
0 oy
tarafından
sevindim adına burdakileri pek takma cnm sana boşan derler kendilerine gelince yeni nick  açarlar bosancam diye nicklerini siler eşleriyle devam ederler sen en iyisini bilirsin yaşadığın hayatin burdakiler senin hayatini yasamadiki nerden bilsinler onlar yazar geçer senin hayatin burdakiler için pek bir sey anlam ifade etmez

sen bir annesin herşeyin en digrusunu yaparsin kendi hayatina kendin karar ver  yolunda ilerle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 280 göst.
0 oy
7 cevap 313 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,031 göst.
0 oy
7 cevap 274 göst.

406,536 soru

12,193,759 cevap