0 oy
947 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızlar geçen gün buraya yazmıştım yine aldatıldım diye. Herşeyi ortaya çıkardım eski yaşadığımız yerde bir kızla Instagram üzerinden cinsel içerikli konuşmalar kızın videoları falan şehir farklı kız buna birşey sorcam diye bir arkadaşı vasıtası ile yazıyor yanlız bu evli olduğum şahsın anlatması kızın anlatması çok daha farklı ama kızın anlattıklarında çok fazla yalan dönüyor dediği tarih zaman uyuşmuyor neyse kız bana böyle bir yalvar yakar ben pişmanım affet bilmem ne sanki kocam o. Kocam demisken o zaten yakaladığım günden bu yana bitik halde görüyorum daha sonra aldım karsima sakince konuştum dedim zaten bitti artık geç karşıma anlat yeminler ede ede anlatıyor yeminlere tabiki inanmıyorum ama yalan söylediğini çok çabuk anlarım gozlerine bakmam yeter yalan değil belli gözlerinden korku akıyor. Daha sonra dedim niye sebep neydi dediki evli gibi bir hayatımız yoktu. Buraya parantez açmak istiyorum burada maalesef haklı 3 senelik evliyim hiç evli gibi hayatımız olmadı cinsellik bile öylesine gibi oldu benim hatam buralarda var tabiki ama kendisi beni karşısına alıp hiç konuşmadı bende konuşmadım neyse anlattı o ara boşluktaydim su bu ama her ne olursa olsun haketmedim. Suanki pişmanlığı umrumda değil güvenmiyorum da ama bosansam da çok zorlu bir hayatım olacak böyle yaşasam asla unutmicam guvenmicem

23 Cevaplar

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Pardon da evli gibj hayatımız yoktu diyeceğine bosasindi benim kocam bana şey yapmıyor diye onun bunun altına yatıp zaten sen yapmiyordun mu diyeyim asagilikca  boşa kız inan hiç suçun yok senin  bjr defa zina eden hep eder bu sefer sen sismansin der gözünün üstünde kas vardı der
(163 puan) tarafından
Zaten öyle bana sebep soyle dedim bunu söyledi bende ha hata benim yani dedim hata senin demiyorm sen bu olayda en masum kisisn ben boşluktaydim dedi niye bosamadan yapmadin ozamn dedim seni nasıl bırakırım ben diyor valla kafayı yicem
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Tamam kısaca de boşanmicam haklı maklı falan fistan geç 
(163 puan) tarafından
Ben belki buraya dertlesmeye belki başka şeye yazıyorum boşanma falan diye sormadım zaten

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 727 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,441 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 426 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 659 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.