Kızlar geçen gün buraya yazmıştım yine aldatıldım diye. Herşeyi ortaya çıkardım eski yaşadığımız yerde bir kızla Instagram üzerinden cinsel içerikli konuşmalar kızın videoları falan şehir farklı kız buna birşey sorcam diye bir arkadaşı vasıtası ile yazıyor yanlız bu evli olduğum şahsın anlatması kızın anlatması çok daha farklı ama kızın anlattıklarında çok fazla yalan dönüyor dediği tarih zaman uyuşmuyor neyse kız bana böyle bir yalvar yakar ben pişmanım affet bilmem ne sanki kocam o. Kocam demisken o zaten yakaladığım günden bu yana bitik halde görüyorum daha sonra aldım karsima sakince konuştum dedim zaten bitti artık geç karşıma anlat yeminler ede ede anlatıyor yeminlere tabiki inanmıyorum ama yalan söylediğini çok çabuk anlarım gozlerine bakmam yeter yalan değil belli gözlerinden korku akıyor. Daha sonra dedim niye sebep neydi dediki evli gibi bir hayatımız yoktu. Buraya parantez açmak istiyorum burada maalesef haklı 3 senelik evliyim hiç evli gibi hayatımız olmadı cinsellik bile öylesine gibi oldu benim hatam buralarda var tabiki ama kendisi beni karşısına alıp hiç konuşmadı bende konuşmadım neyse anlattı o ara boşluktaydim su bu ama her ne olursa olsun haketmedim. Suanki pişmanlığı umrumda değil güvenmiyorum da ama bosansam da çok zorlu bir hayatım olacak böyle yaşasam asla unutmicam guvenmicem