0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar tatile gitmek istiyoruz eşimle ama telefona da ihtiyacim var eşim normal bir şey alalım diyor tatile gidelim ben de iPhone 14 pro Max istiyorum öyleyse tatil yok diyor kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iphone son modeline aşığım aşırı hoşuma gidiyor ama almam çok pahalı ona vereceğime başka şeye veririm para sjsjs 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben olsam istedigim mutlu olacagim  telefonu alırdım

Sosyal medya kullanmadigim halde .ama kafa dagitmaya da ihtiyacim var diyorsan daha uygununu al bi iki gun de gez gel:) 
0 oy
(666 puan) tarafından
Telefon bence :))
0 oy
(951 puan) tarafından
Tatile git döndükten birkaç ay sonra istediğin telefonu alırsın cnm
0 oy
(481 puan) tarafından
Telefon kesinlikle tatil biter gider ama telefon bana kalır 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Net 14 ü seçerdim
0 oy
(58 puan) tarafından
iphone yerine aynı kalitede android telefonlar daha uygun markaya para vermeyin bence
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Ben tatili secerdm bayramda gittik iyikide gittik dedm çok güzel zaman gecirdm ailemle 
0 oy
tarafından

Ben olsam normal telefon tatil seçerdim iPhone alınca ne oluyor anlamadım 

Haaa bu arad cidden ülkede ekonomik kriz yok herkeste bir lüks sevdası sözüm sana değil sadece postun onu çağrıştırdi
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bence tatil tabi bunu telefonu umursamayan biri olarak söylüyorum benim şimdi elimdekini 3binliraya yeni aldım o kadar umrumda değil yani bı arayım bide internete girsin yetiyo bana 
0 oy
tarafından
70 bin tl mi vereceksin telefona
0 oy
(17,286 puan) tarafından
Tatil en güzeli bence normal telefonda aynı işlevi goruyor
0 oy
tarafından
Ben olsam telwfon dersim 14 pro kullanan biri olarak telefon swçerdim
0 oy
(928 puan) tarafından
Bence telefon al :D 

Seneye gidersin tatile,hem de iPhone 14 pro Max'inle :D
0 oy
(850 puan) tarafından
Bence de 14 pro Max al seneyede tatile gidersin . Bool bol foto çekersin pro Max telinle 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Telefondan ne beklediğinize bağlı ben iPhone kullanmadım sattık 14 pro max Samsung s23 ultra aldım çok memnunum şuan. Tatilde otel değilde kamp olarak yaparsanız yeter.
0 oy
(14,451 puan) tarafından

Ben tel seçerdim 

O tel alacak iseniz yine uygun bir yere gidebilecek bütçeniz olabilir :)

0 oy
(684 puan) tarafından
14 pro max alçak kadar parayı asla tatile vermem kendi fikrim sonuçta 3-5 binlik telefonda aynı işi görüyor 70-80 binlik telefonda. O yüzden uygun bir telefon alıp en fazla 20 bin suab elimde ki telefon sıfırı 8 bin düşün uygun bı telefon alıp makul bı tatil yapardım 
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Neden ikisi olacağına sadece biri olsun normal bir telefon alıp tatile giderdim ben

İlgili bir soru bulunamadı

406,525 soru

12,193,255 cevap

36,725 kullanıcı

...