0 oy
676 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
chchcjcvkvkvjvjvkbkbkbkvjfuf

23 Cevaplar

0 oy
(9,934 puan) tarafından
Bi daha yaparsa üzulerek söyluyorum ki ölmuş olursun muhtemelen
-Reklam-
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Ya bi dahakine patlayan zar cocuklarinin olursa napmayi planliyosun neyse yavrum bosverin 1 kulağınız daha var demeyi mi 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bilgim yok ama yapan her zaman bir daha yapar uzaklaştırma senin acindan göz dağı vermek ama bu ada zamanla alışacak olaylar daha kötu hal almadan şapkanı önüne koy düşün asla sana boşan yada boşanma diyemem o hayatı yaşayan sensin bilinci yerindede birisin eğer bosanirsan nafakani her türlü al. lanet sun bu erkeklerle bu tür erkeklerin baba olmaya bile hakkı olduğunu düşünmüyorum kusura bakma kuzm

. Kimin ne yaşadığını bilmeden yargısızca sana biseyler asla söylemem ama bu olayların sonu gelmez Bi erkekse şiddet varsa bugün sana yarın çocuklara Allah muhafaza sonu ne olacak çocuklarını düşün bence. ALLAH doğru yolu göstersin Rabbım yardımcın OLSUN.KADINA MAZLUMA YAŞLIYA ACIZE HAYVANA KALKAN ELLER KIRILSIN TAŞ KESİLSİN. 
tarafından
Herseyi hakediyor ama geri kafali bi annem var bana dese ki gel kizim ben arkandayim cocuklarini kimseye ezdirme ben elimden geldigince bakarim valla biseyi gozum gormez ama gidince bi de o zulmediyor elim ayagim kiriliyor babasi savci her turlu oyun donderiyorlar mahkeme ellerinin oyuncagi birbirlerinin sahidi hepsi tek kalmisim iclerinde
(1,264 puan) tarafından
annene söyleAllah korusun.yarın cenazem gelince mi arkamda duracaksın yani. Ah ah kendine bi iş bul çalış bence ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olmaz
tarafından
İs bulsam bile cocuklara goz kulak oalcak biri lazim annem herseye sinirlenir

İlgili bir soru bulunamadı

405,933 soru

12,167,497 cevap

36,631 kullanıcı

...