0 oy
1,370 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar 

Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama içimde tutarsam bana dert olucak onun için başka hesabimdan buraya yazıyorum biraz uzun olabilir ama şimdiden kusura bakmayın içimi dokmem lazım yoksa kafayı yiycem 

Biz ablamla dün aramizda konuştuk hafta sonu Aquaparka gidelim hem bi değişiklik olur bizede dedik anneminde babası yani dedem yoğun bakımda anneminde canı sıkkın farklı şehirlerde olduğu için annem gidemedi neyse gittik çarşıya havuz için ne alınması gerekiyosa ondan aldık mayo bone vs neyse anneme gecelim geri dedik akşam ewlere gideriz dedik annem gile geldik ablam kendi telefonunu oğluna verdi bende yigenime verdim kendi telefonumu neyse benim bone kafama olmayınca ablam anneme telefonunu getirde bı baksın nasıl takiliyo diye dedi annemde internetini hep kapalıdır ewlerinde wifi olduğu halde bahanede şarjım çabuk bitiyo diye neyse getirdi telefonu bende tam ellime telefonu aldim annemde caprazimdaki sandalyeye oturdu bide Messengerdan bı msj geldi ilk akrabası sandım ne yalan soyleyim mesaja bakmadim sonra içime bı süpe düştü mesaja tıkladım bide baktım msjda sadece iki msj o da adamin attığı msj msjda "GÜNAYDIN GÜLÜM VE ANNEM ADAMA BİŞEY YAZMIŞ KENDİ YAZDIĞINI SİLMİŞ BENİM ELLİMDEYKEN GELEN MSJDA TAMAM MÜSAİT OLDUĞUN ARA ÖZLEDİM SENİ YAZMIŞ"tâbi ben şok oldum hiç caktirmadim ne ablama ne annneme hemen sekmelerden Messengeri sildim telefonu geri verdim ablam benden önce çıktı bende babam bahçeyle uğraşıyordu yanına gittim babama işte hani annemle aranız nasıl gibi sormadım ama lafı dolandira dolandira oraya getirdim işte annen iyce bi hoş oldu falan dedi sürekli ellinde telefon dedi ablama anlatım ablamda nie bana orda soylemedin diye kızdı şimdi ben napiyim kızlar siz deyin bilmemezligemi vuruyum yoksa anneme ben herşeyi gordumu deyim napiyim bana bi akıl verin annem gilden geldigimden beridir içimde bi sıkıntı bı ağlama isteği çok üzüldüm böyle yapmasına babama ihanet etmesine şimdi ben napiyim kızlar siz bana bi akıl verin yoksa kafamdaki düşüncelerle kafayı yiycem 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence susarak annenizin pisligine ortak oluyorsunuz.ben olsam anneme direk hesap sorardım.sen kimsin neyin eksikte böyle bisey yapıyorsun ne derdin var mutlu değilsen bu evde işin yok babamı aldatmaya hakkın yok sen torun sahibi kadınsın kendini bizi babamı herkesi hiçe sayarak bizleri küçük düşürmeye utanmiomusin .yaşından başından utanmiomusun onla bunla konuşmaya diye orda anam manam dinlemez keser atardım ya git ya edebinle babama karilik yap derdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annenle baban ayrı mı yaşıyor 
tarafından
Yanlış anlama ama bana hiç inandırıcı gelmedi postun
(2 puan) tarafından
Keşke yalan olsaydı o kadar çok isterdim ki şu an ama maalesef yaşadığım olay gerçek
tarafından
Çok kötü bir durum ya...

Bence direk söylemeyin gizlice telefona falan bakın iyice öğrenip sonra konuşun anneniz ile
(3,281 puan) tarafından
Hafsa yavri sanada bisey inandiramiyoruz;)))
tarafından
İnandırıcı gelmiyo çünkü ne yapabilirim :-)
0 oy
tarafından
Canım benim öncelikle başınıza böyle bi durum geldiği için inan çok üzgünüm. Genel olarak herkes aynı şeyi yazmış zaten. Ablanla birlikte gidip annenle konuşup yaptığının yanlış olduğunu söyleyin. Aynı şeyi baban yapsaydı annen ne hissederdi bunu düşünmesini söyleyin. Ve eğer kendine çeki düzen vermezse aile büyüklerine söyleyeceğinizi söyleyin. Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum. 
0 oy
tarafından
Babana sakın söyleme cinayetler niye oluyor Allah korusun anneni utandır tel sendeyken görmüşsün gibi yap Bi süre görüşme aklını başına al de kuldan utanmıyın Allah var ondanda korkmuyon mu de ayrıl babamdan ondan sonra naoarsan yap de 
0 oy
(4,142 puan) tarafından
Yani mesajın kimden geldiğini gördün demi eminsin işin içinde anne olunca ben şahsen kondurmaz bütün telefonu karistirirdim 10 sn de.

Eğer eminsen annenle konuş kendini iyi hissettiğin bir aralıkta çünkü duyacakların sergilenen tavır pek hoşuna gitmeyebilir.Herseye hazırlıklı ol.Bir yetiskin kadın böyle bir durumun içinde olabiliyorsa bizim için hayatı anlamlı kılan pek çok değer yargımizin ,onun icin kiymeti kalmamis olabilir..Ve durum seni gerçekler ile yuzlestirince çok zorlanabilirsin (iz)
0 oy
(16 puan) tarafından
Babana söylemek zorundasın annende olsa o adamın bunu yaşatma varsın baksınlar kendi yollarina çünkü soylemedigin zaman babana kötülük yapmış oluyorsunuz o adamın ekmeğini yiyip bunu yapıyorsa vicdanen kendinizi sorgulayin sevmiyor olabilir anneniz evlilik sürdürmek sadece onu kullanmaktir 
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Sok içinde okudum gerkten umarım biran önce yaptığı hattadan döner yazık babaniza çok üzüldüm 
0 oy
(14,581 puan) tarafından
Rabbim annene hidayet versin 

Bu durum nasıl söylenir bilmem ablan biraz daha dobra ise annene o söylesin 
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Annenle konuş bencede tabiki. Niye gizlicen. 
0 oy
tarafından
İki ucu poklu değnek söylesen üzülecek söylemesen sen üzülücen :(( bilemedim şimdi ne denir 
0 oy
tarafından
Böyle bir durumda susma tabiki annene bildiğin anlat yani düşman başına ama aynı şeyi yaşasam annemle konuşur kıyameti koparırdım. 

Allah sonunu hayır etsin vallah çok üzücü bir durum be mübarek madem yapacaksın bari ekmeğini yediğin aynı evde yaşadığın adamı boşa ne b.k yiyiyorsan ye. 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yani bildiğinizi söyleyin bence.Sizi seviyorsa son verir bu ilişkiye.Boyu kadar çocukları var konu babanızdan da çıkmış insan çocuklarına yaşatmaz bu utancı.
0 oy
(3,281 puan) tarafından
;(((((aldatan kadinin allah belasini versin insallah ne bu dunyada ne diyer dunyada yakalari bir araya gelmesn
(2 puan) tarafından
Genede annem canım beduua etme lütfen insan konduramiuo ama napiyim
(3,281 puan) tarafından
Cnm ozel annene demedim genel....insallah yoktur oyle bisey yanilma payin olur

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,562 göst.
1 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Mertbgt (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 885 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sinirlibiri (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy