0 oy
961 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün bir komşum numaramı istedi kıramadım verdim ama kadın diyor dişlerimi yaptıramyorum neden diye sordum psikiyatri ilaçları kullanyorum doktorlar ondan yapmıyor neden ama neden dedim doktor yapamam diyor hangi doktoea gittiysem doktor beni masadan kaldrdı falan dedi sinir hastaysm dedi eşim beni çok döverdi hamileyken belliki çok çekmiş hayattan ama tereddüt ettim bir an psikiyatri kullanyorum deyince bide üzüldüm sizce hatamı ettim numaramı vererek 

31 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
Çok cahil kalmışsın gerçekten. 
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Öyle birşey yok canım yalan söylemiş tedavi konusunda ama gerisini bilemem
tarafından
Ne konuda yalan söylemiş canm
(1,782 puan) tarafından
Hap içiyorum diye tedavi etmedi kısmj
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Aslında toplumda o kadaaaaaar çok kullanan var ki inanamazsınız bazılarını görünce
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Şu an antidepresan kullanımı çok yaygın ülkede.Kullandigi ilaca aldığı tedaviye değil hareketlerine bakarak karar verin görüşüp gorusmeyeceginize.Ne tip insanlar var aslında tedavi olması gereken ama normalmiş gibi dolaniyorlar ortada.Dis konusunu hiç duymamistim bilen varsa yazar.
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Aslında hasta kişilerin hasta olduğu kişiler gidiyor genelde ayrıca buraya giden ilacı kullananlardan değil diğerlerinden korkmak lazım ciddi anlamda çünkü bu zamanda bir destek olmamak normal değil
0 oy
(4,476 puan) tarafından
Beyinde bir organ ve diger organlar nasil hastalaniyorsa o da hastalaniyor. Her kullanan tehlikeli olsa ohooo kimseyle konusmaman lazim. Sen tedavisi olandan degil olmayandan kork bence.
0 oy
(362 puan) tarafından
Eşim ağır psikiyatri ilacı kullanıyor ama dişlerini yaptırdı Türkiye'de şuan milyonlarca psikolojik sorunu olan var neden tehlikeli olsunlar sende gitsen kim bilir neler diyecekler bende panik atak anksiyete var ama ilaç kullanmıyorum telkinle geçiyor 
tarafından
Eşiniz dişlerini yaptrmş acaba bu bayan neden yaptıramamıs onu anlamadım işte ne alaka
0 oy
tarafından
Bu herkezin başına gelebilir. Çoğu insan artık kullanıyor yani 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Hayır tabiki benim annem dört sene kullandi tamam hastalar ama canide değiller yani 
0 oy
(829 puan) tarafından
Emin ol ki psikolojisi bozuk olan bir insan normal bir insandan daha az tehlikelidir hatta psikologların bir lafı vardır bize gelen insanlar aslında disardakilerin delirttikleri normal insanlardır diye..
0 oy
(563 puan) tarafından
Hayir onu o hale getirenler tehlielidir.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 897 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Htcc (139 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 116 göst.
+2 oy
3 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yllz (18 puan) tarafından soruldu

411,945 soru