Ben terazi eşim boğa Eşim aşırı evcimen ben aksine gezmeyi sosyalligi çok severim ,eşim evde vakit geçirmeyi daha çok sever eşim çok inattir benim inadim pek yoktur ben ortamda konuskanimdir eşim ağır abidir:) esim planci ben spontaneyimdir anlik seylere uyarim esim pek sevmez anlik gelisen olaylari plancidir aşırı titizdir bende öyleyim o konuda uyuşuruz genelde ben çok çabuk parlayabilirim eşim daha sabırlıdır ben çok duygusalım eşim pek yansıtmaz ben renkli şeyleri çok severim eşim pek sevmez benim kararlarım değişebilir ama esiminki çok zor dediğim dediktir pek ortam arkadaş sevmez benimle yetinebilir ama ben öyle değilim kalabalığı sohbeti severim eşimde insanlarla pek sohbeti sevmez ama çok şükürki benimle çok iyi sohbet eder çoğu zaman eşten çok en yakın arkadaştır dedikoduyu bile benimle yapar kızınca eyvallah etmez ama çok şükürki bendende vazgeçemez sevdiği zaman çok hissettirir sevgisinide öfkesini kininide dibine kadar belli eder şiddetten nefret eder yüksek sesle konuşulmasından nefret eder ben aksine bağırarak konuşurum:) anne baba akrabaya pek düşkün degildir ben pek alinmam ama eşim banada kendinede söylenen şeylere alınır bana ailemin bile kötü söz söylemesine tahammül edemez ama ben pek takılmam ben asiri merhametliyim eşimde merhametlidir ama ben inanılmaz boyuttayimdir ben çok gelgit akilliyimdir kararsizimdir eşimde tam aksi eşim cinselliğe aşırı düşkün ben kırk yıl aramam ben kıskancım eşim aşırı kıskançtır cekirdek aile degerleri asiri onem verir ben daha rahatimdir genel olarak bu şekil birtek gezme konusunda cok anlasamayiz onun disinda hamd olsun bu aralar sorunlarimiz yok gezme konusu bazen büyük sorun olabiliyor