+3 oy
1,369 göst.
Diğer kategorisinde (6,680 puan) tarafından

Biliyorsunuz eşim savaş bolgesine göreve gitmişdi dün aradı 5günlük geliyorum dedi 

Daha sora 1kaç saat geçdi tekrar aradı gelemiyeceyini soyledi 

Sabah tekrar konuştuk yine gelemiyeceyini kimseleri göndermediklerini dedi

Daha sora oğlen tekrar aradı sesi güzel geliyordu ve ilk kez o saatte ariyodu normalde gidince 1 kaç günde bir arardi son 3gündurde 1 sabah 1 akşam yemeyinde konuşorduk.şüpelendim geliyormusun dedim hayır özledim aradım bu gün gönderme yok dedi

Neyse konuşduktan 1saat sora arkadaşim aradı çocuklarimiz ayni sinifda eşlerimizde birlikde çalişiyo ve birlikde goreve gitdiler..eşi arkadaşima benim kocamın gelip gelmediyini sormuş (eşimle oları görev yerinde ayirmişlar).arkadaşimda gelmediyini soyleyince nasil olur az once bizden göndermeler oldu onun ismi vardi gonderilenler içinde demiş o zaman mutlaka yarin gelir demiş

Eşimde akşam aramalıydi ama bu saat oldu hala aramıyo normalde 9a gibi aradi yemek saatinde

Acaba geliyormu diye heyecanlandımm 

Nolur dua edin gelsin bu gece sevinelim 10gündur ne haldeyim :(

Şuan bu postu bile ellerim titreyerek yaziyorum nolur dua edin çocuklarim sevinsin her akşam babalarinin yolunu bekliyorlar

28 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ay inşAllah. Rabbim kavuştursun. Bizede müjde ver. Yavrular babalarına kavuştu demeni bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Hala aramadı bekliyorum kizlar heyecandan yazamiyorum eyer öğlenden çikmişlarsa 9saatlik yol 1saata falan gelmesi gerekk.

Hepiniz sağolun iyi ki varsiniz ❤️
(1,224 puan) tarafından
Geldi mi canim
(14,148 puan) tarafından
Ins guzel.haberler alirsin
tarafından
Geldimi kız merak ettim
(6,680 puan) tarafından
Evet canim geldi çook şükür
(11,012 puan) tarafından
Gözün aydın :)
0 oy
(148,089 puan) tarafından
hadi ins allah kavustursub
0 oy
(413 puan) tarafından
İnşallah gelirde sende çocuklarında sevinirsiniz merak ederiz geldimi diye haber verirsin 
0 oy
tarafından
Çok sevindim senin adına gelmese bile sesini duyup iyi olduğunu öğrendin ya şükür dedim 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Bir asker eşi olarak senin dediklerini ağlayarak okudum şuan benim yasdigimin aynısını  yaşıyorsun  bende tekim zannediyordum kızım sürekli baba baba diyor ben o kadar özledim ki ağlamaktan yazamıyorum çok zor yolunu beklemek o guce sahip olmak o kadar zorki  bazen psikolojim kaldırmıyor gücüm yok ve bizimki baya uzun 85 gün yoktu yanımda sadece 2 hafta önce 2 gün kaldı bitsin diye o kadar dua ediyorum ki nasıl geçecek bu 3 sene bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi olsunlar canları sagolsun bilelim o bize yeter.
(6,680 puan) tarafından
Benim eşimde her ay mutlaka 1 kac günlûk gider ama bu seferki başkaydı savaş vardi yola cıktiği gece arabaları vuruldu 12 arkadaşı şehit oldu ve daha sora her gün 50den çok şehit.her an her şey ola bilirdi telfonu bile yoktu..
10gün nasıl ayakta kaldım bilmiyorum ama tek bildiyim eşimin şuan yanımızda olması bi mucize
0 oy
(148,089 puan) tarafından
hadi gozun aydin
0 oy
(608 puan) tarafından
Ben bu posta neden ağladım ki şimdi :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,441,419 soru

23,693,476 cevap