0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (1,144 puan) tarafından

Kızlar 15 aylık oğlum var günde 2 kez ev temizliyorum ama yok bu ev hiçbir şekilde toplu temiz durmuyo arkamı dönmeden batıyo. Bugün komşu çaya çağırdı gittim vallahi tertemiz evi nasıl imrendim tabi çocukları büyük onun etkisi vardır diye düşünüyorum. Valla artık bıktım usandım milletin evi çiçek gibi :(:ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından
Ahh bizde de durumlar ayni 3 cocuk biri 5 biri 2 biri 8 aylık temizlik takıntısı olan ben yakında kafama huni takip gezeceğim ve bugün sabah 10 dan beri sular kesik ne kadar toplamaya çalışsam sa her yer ben arkamı dönünce dağılmış oluyor kucuk bebegi hastaneye götürdüm disarda islerim vardi onlarla uğraştım yemek felan derken evi b.o.k gituruyo suan delirecem 
(1,144 puan) tarafından
Aynı vallahi ya oturup ağlayasım geliyo o kadar gayret ediyorum 1 saat sürmüyo eski haline gelmesi aman takmicam diyorum duramıyorum da
(216 puan) tarafından
Aynen oyle ya sinirden gecen gun oturdum ağladım resmen sinirlerim tavan yapiyo bosveremjyorum da sonra da başıma ağrılar giriyor çok kafaya takıp sinir olunca
(3,244 puan) tarafından
Anaa bizde de sular kesik 2 aylık bebem birda 3 yaş oğlum var canım sen nerde oturyon
Bizde de saat 10 da kesildi sular mutfak kepazzee
(216 puan) tarafından
İstanbul Esenler deyim canim aksam saat 8 gibi geldi sen nerde oturuyorsun
(3,244 puan) tarafından
İstanbul Arnavutköy diye geçiyor ama Habipler çıkışı canım
Bize gece 1 de geldi su
(216 puan) tarafından
Bugun de elektrikler gidicekmis galiba mesaj gelmiş bakim çalışması varmis
(3,244 puan) tarafından
Ay bitmedi varya  kah elektrik kah su
Hele kışın bıktım
(216 puan) tarafından
Aynen ya yemek temizlik 3 cocuk illa ki susuz olmuyor birde saatlerce kesiyorlar 1 2 asaat olsa insan yine idare ederde sabahtan geceye kadar napiyolar bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Valla banada hiç temiz gelmiuonhergun silerim süpürum dağılmaz camların önünü hergun silerim çöpleri hemen iki güne balkon yıkadım hergun tuvalete yıkarim.haftada bir tüm halıları kaldırır siler süpürum yine seferin hala ev bana temiz gelmiyo detay girip kendimi kasmakda istemiyorum 
(1,144 puan) tarafından
Off bende günde 2 kez temizlediğim oluyo ama yok banada bi türlü temiz gelmiyo
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Ay benimkiler artık büyümüş gibiler ama bende artık bıktım yani bir gün teemizlemezsem 2. Günn çıldırıyorum ve bıktım yani ve 3 taneler 
(1,144 puan) tarafından
Hayırlıca bende büyütseydim
(1,717 puan) tarafından
Canları sağolsun büyürler sabırlı olmak gerek boş ver iş bu biter mi hiç
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Kız ev nankör hep aynı dip bucak giriyorsun iki saat sonra aynı 
(1,144 puan) tarafından
Demi ya o kadar zahmet çekiyosun sonuç yine sıfır
(3,383 puan) tarafından
Aynen öyle  valla
0 oy
(9,129 puan) tarafından

image

ben saldım artk
(1,144 puan) tarafından
Yemin ederim aynı böyle silip süpürdüğüm eve dönüp bakıyorum heryer oyuncak elbise olmuş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.