0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (2,418 puan) tarafından

Öncelikle nasılsınız?? 

Şu cümleyi duymayalı o kadar zaman oldu kiii inanın bilmiyorum ama ben iyi değilim çünkü hiç sevmediğim hatta bana iyi gelmeyen insanlara katlanmak zorundayım (eşimin ailesi) aile apartmanı kadar iğrenç bir şey yokmuş onu anladım artık dayanamıyorum bile sevmiyorum hiç birini yıllarca evime eşime çocuğuma karıştılar sustum sustum artık iğrendim şimdi de zor geliyor sanki hiç kurtuluş yokmuş gibi benım için:'(

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aile apartmanindan gittik herseyi onlara biraktik huzurumuz olsun yeter
(2,418 puan) tarafından
Darısı bana Allah'ım darısı bana hergünüm ağlayarak geçiyor bu eve sırf bunlar yüzünden kimse gelmiyor huzur içinde kapı pencere açamıyorum :(
tarafından
Seni o kadar iyi anliyorum ki kafan hep onunla dolu
(2,418 puan) tarafından
Aynen öyle :(
-Reklam-
+1 oy
(3,886 puan) tarafından
Kurtuluşu cinnet, kurtuluşu pislik çıkarmak. 

Eşin adamsa çıkarır seni oradan, değilse mecbur çekeceksin. 
(2,418 puan) tarafından
Yıllarca eşimle kavga tartışma nedenimiz ne yaptıysam olmadı eve gelirler karışırlar ben izin vermedim diye diş geçirmediler diye düşman olduk resmenn artık dayanamıyorum seslerine kendilerineee dışardan öyle iyi insanlar ki bir de içe bak sen kendi ellerimle yaktım kendimi
(3,886 puan) tarafından
O işler öyledir, insanın içine girmedikçe anlayamazsın. Bende 9 yıl çektim, kafayı yedim delirdim, gözümü karartıp çok  pislik çıkardım. Kocam hala kafasına vuruyor, keşke daha önce çıksaymışız oradan diyor.
(2,418 puan) tarafından
Darısı benim kocama olsun çünkü oda yıprandı saç falan kalmadı adamda biraz tek bıraksam hemen dolduruyorlar evde tartışma eksik olmuyor kapı pencere açamıyorum ev dinliyorlar kafayı yicem ya
(3,886 puan) tarafından
Ay Allahım o günlerimi aklıma getirdin. Ölüm gibi birşeydi, lanet gitsin ya.
Çok içten dua ediyorum sana, Allah yardımcın olsun, tez zamanda en hayırlı şekilde oradan çıkarsınız eşinle inşAllah.
(2,418 puan) tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun :(
0 oy
(213 puan) tarafından
Aile apartmanı kadar berbat bişey yok ya. Birde otu b..ku kafana takan biriysen yandın demektir. Ben öyleyim. 
(2,418 puan) tarafından
Bende öyleyim işte:( bacımsın napcam ben böyle ölmek istiyorum artık bu evin içinde kafa yicem sırf bunlar yüzünden ne bir komşum ne arkadaşım var olan da gelmiyor zâten ben bıle rahat değilim ne kapı pencere açamıyorum iki kapılı hapishane içinde yaşıyorum
(213 puan) tarafından
Kocan nasıl birisi. İş onda bitiyo
(2,418 puan) tarafından
Şükür oda anladı ama ne çare evi buraya yaptırdı elde avuçta da yok bile bile benı cehennem e attı ardına kendi de atladı
0 oy
tarafından
Şuanda ne hissettiğini damarlarıma kadar hissettim resmen insanın canından can gidiyor o yerde olmak . Şükür kurtuldum kafam rahat dedim gene durmuyorlar.Bu insanlar yüzünden yüzün düşmesin sen mutlu ol çocukların mutlu olsun bu zamanlarını hep pişmanlıkla anacaksin yapma bunu kendine evt zor geliyor ama mecbur kendine değer vereceksin 
(2,418 puan) tarafından
Canımsın inan öyle ama biraz mutlu olsam mahvediyorlar eşimi evde tek bırakamıyorum hemen dolduruyorlar bu pislik evde kavga tartışma eksik olmuyor rahat rahat giyinemiyorum kapı pencere açamıyorum ev dinliyorlar iki kapılı hapishane gibi komşum yok arkadaşım yok olanda gelmiyor ben bıle rahat değilim burda insalar nasıl olsun içimden gele gele aşağı inip çıkamıyorum hatta ağız tadıyla daha birgüne bir gün kocamla şen şakrak oturmadım bu evde
tarafından
Rabbım sabır versin :(
0 oy
tarafından
Aile apartmanında olup seninle aynı duyguları paylaşıyorum seni öyle iyi anlıyorum ki. Eşim tasinmayi secmeyecekse boşanmayı göze almış durumdayım. 
(2,418 puan) tarafından
İnan kıyısından döndük artık etimi kemiğimi yediler iliğime kadar geçtiler :(
tarafından
Kız birde insan yuvasını dagitsa umurlarinda olmaz hiçbirinin. Vicdan merhamet de yok. Sırf inadına devam edeyim diyorsun ama böylesi de işkence. Kabir azabı resmen
(2,418 puan) tarafından
Aynen öyle valla argovca şeyler yazsam beni atarlar ama inan o koca totolarıyla sıcacık yorganlarının altında fosur fosur yatarlarken ben sabaha kadar ağladığımı bilirim ezanla beraber yatardım
tarafından
Ortalık yangın yerine döndü gorumceden biri ağzını açıp ne yapıyorsunuz demedi zaten. Diğeri dedi de oturup konuşunca kararına saygı duyarız dediler sadece evet taşınmak istemekte haklısın ya da ne bileyim bunun için yuvanizi dagitma çocuklar var gidin huzurlu olun tamam diyen olmadı.
Karsindakiler bu duruma geldiyse tamam gidin dersin normalde. Bunlarda o nerdeeee.

Ben gidecem dediğimde kaynana oğluma bakması için bakıcı bulurmus sagolsun. Çocuk niye anasindan ayrılsın merhametine sahip değiller. Ben çocuğu zaten bırakmam o ayrı konuda kafalarının çalışma şekli de öyle işte.
(2,418 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın inan anlıyorum seni benim kaynana da hep der bana saygısızlık yapan gelin'i vallahhhh boşatırımmm diye *** boşatır o... ruspu hep diyorum Rabbim en sevdiği torununun evliliğinin üstüne oturtsun inşallah kızlrı evde kalık bilmez el nazı çekmeyi aman aman yuvasında mutlu olsun bilmez o yüzden torununun evliliğine el açtırsın Rabbim ki anlasın nasılmış huzursuzluk benimde bir anam var ben ağlarım anam ağlar telefon da kadın hasta oldu benim yüzümden artık :(
tarafından
Esin duruma ne diyor pekiiii. Dengesiz kaynana eşimin yanında öyle ***** ***** konuştuğu için adam biliyor durumu kizsam etsem sesini çıkarmıyor eşim.  Allah'tan sesini etmiyor ama taşınmak için pek birşey yaptığı yok. Sorunca oyuncak mi bu ha deyince bulup eline vereyim diyor adam
tarafından
Çekilecek çile değiller ama o da bizim imtihan işte.
(2,418 puan) tarafından
Öyle öyle kuzu sabrın sonu selamet inşallah Allah büyük
tarafından
Senin eşin ne diyor peki sizin duruma. Ailesine gidip gelir misin
(2,418 puan) tarafından
Cnmm alt üst oturuyorum inan şu zaman a kadar çocuğum günlük o eve inmek zorundaydı görev edinmiştik bi gün inmesin kocama hemen acıtasyon yapıyorlardı neymiş burası dedesinin evi bilmem ne eşimde günlük inerdi ben yavaş yavaş inmeyi kestim çünkü ne zaman insem evde kavga vardı bir gün annem de kalsam görümcem laf sokuyordu falan o derece şuan inmiyorum yüz göz olduk
tarafından
Aynen öyle oluyor. Kaynana her anneme gelmeye kavga çıkardı ağza alınmaz şeyler söyledi durdu. Gorumcelerde az değildi kavga ede ede. Kaynananın gelmeye yüzü yok artık. Ben gitmeyince oğlan da gitmiyor. Eşim sürekli işte o da gitmez. Gelip gitme yok artık
(2,418 puan) tarafından
Kuzu benim eşim ana ağızlı işte bu zamana kadar tartışma nedenimiz oydu o istiyor ben onlar lâ her şeyi yapayım inelim kalalım yatmadan yatmaya gidiyorum eve gelelim! Oğlum zıvanadan çıkmıştı herkes şikayet ediyordu vuruyor tükürüyor aşağıda çocuğa sınırsız aburcubur lar vur oğlum kırsın falan çocuk orda yaptığını burda evim dede yapıyordu aşağıda halası olacakkk m.alı eşşek sudan gelinceye kadar döverdi daha iki buçuk yaşındaydı tabi oda bişey demezdi çocuk bu sefer benı de dövmek istedi mi ben yok diyorum diye çocuk seni sevmiyorum halamı seviyorum diodu of eskiler aklıma geldi eski postlarimı görsen sürekli ağlardım yaaa

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 255 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meral ocakdan (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 616 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 811 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde _queen_ (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.