Nasıl anlatsamda beni yanlış anlamasanız keşke, linçleyenler olcak bilyorum ama yinede dürüst olcam. 9 aylik oğlum var bana düşkün olmadogi icin kiskaniyoru. en zor günlerini ben cektim k valideme daha düşkün oysaki o hep bebek ağladığı sırada susturmaz hiç zorlugunu çekmek istemez sadece bebek gülünmce keyfi yerindeyken sık sık gelip kucagimdan alır bebeyimi. Resmen kendi doğurdugumu bana kıskanıyo eve gelenden kıskanıyo beraber oturyoruz ayri oturma imkanım yok. Yani bebeyim sık sık onu goruyo ben ne kadar vakit geçirsemde bebeyimle bebeyim onu gorduyu zaman ona gitmek için çırıpınır arkasından aglar onun için ama onun kucagindayken benim için aglamaz bana gelmej istemez en cokta bana koyan toplum içinde gozu beni deyilde babanesini arayip ona gider gorende doven ilgisiz anneyim sanar. yani tabi babanesinide sevsin ama sanki annesi oymus gibi yapar bi anneye düşkün olması gereken davranışları babaanesine yapiyo. Halbuki hep kaçtı zor zamanlarımda o kadın, ama bebek gulunce hemen kucagina alır niniler soyler saçma sapan seyler konuşur cocukla tabi analasada . Ama bence buyunce bile bebeyim deyişmez ona daha düşkün, kocaçada oyle düşkün inunla uyur ama uyuturlen bile benle uyumaz rahatca illa babaıyla ama babaısndan bile cok bbabannesine düşkündür. Yapma verme yedirme deidyim herşeyi veriyo yediryordu oyle saçma sapan hareketler yapardıki. Belkide beni cok sevmiyo bebeyim onu sevecek ama linçlemeyin kendi cocugnuz boyle olsa sizde boyle hisetmezmiydiniz
K validem de herkesin içinde gözü bende beni cok seviyo hep kucagima gelmek istyo diyor eşimde babannesi cok bakıyo hep gezdiryo annesine bile boyle deyil diyor cok sinir oluyorum
Ay cok okumadim canim sonuna kadar ama benimkide 9aylik. Keske benden baska birine duakun olsaydi cunku ilki 3 yasinda oda ayni ne cektigimi ben biliyorum. Bari bu olmasin dedim buda ayni
Aynı şeyleri yaşamışız ama tek fark benim eşim beni savundu annesine götürmezdi kaynanam kapımı çalar alırdı çocuğu o almasa kayinbabam arar getir derdi
Bensiz çok mutluydu sanki oğlum kaynanam annesi bende ablası gibiydim kaynanama söyledim sen annesi gibisin biraz nenesi gibi sev dedim bir gün var bir gün yok götürür oldum oğlumu ama yine aynı sanki aylarca görmemiş gibi sarılıp seviyordu bu defa oğluma
Her şerde bir hayır vardır deprem oldu kaynanam köye gitti bende 5 ay başka şehirde yurtta kaldım oğlum bana bağlandi kimseye gitmez oldu benim sütüm yoktu mesela göğüslerimden süt bile gelmeye başladı oğlum alıştı bana şükür memlekete geri döndüm şimdi kaynanam köyde ben konteynır da haftada bir görüyorlar mis
Canım takmaaaa geçici o ayrılsın dibimden dersin daha
17 aylık kızım dedesine babbannesine çok çok düşkün sevinirim ben zaten Boyle istemiştim ama şimdi hasta oldu boynumdan ayrılmadı şükür toparladı bügun
1,491,216 soru
24,368,919 cevap
347,839 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın