Sabah eşimden yana bir post paylaştım akşam eşim eve geldi içinde ne var ne yok yüzüme söyledi bundan 3 sene önce denize gitmiştik eşimin ailesi kapalı ben açık biriyim bana sosyal medyada durum yapma görmesin kimse dedi bende sadece kadınlar var erkeklere gözükmüyor dedim sonuçta mayoluyuz dedim tamam dedi neyse bir kaynım var engeledim sanıyordum unutmuşum durumuma bakarken eşi görmüş köyde dedikodu çıkarmış. Benim elti kocama resimler atıyor çıplak diye neyse kaynım aradı kusura bakmayın benimkisi yanlış anladı dedi ben konuştum eltimle yok ne yaptıysam anlamak istemedi 2 görümcem kaynanam eltimle konuşmuyor kimse ile.iyi değil neyse kocam duydu açıkladık kızdı etti sorunu aştık Kaynımıda sildim tamamen 3 sene geçti aradan köye gittik gezmeye kaynım bana yazdı yenge kusurum olduysa af ola sizi memnun ettiysek ne iyi diye ben evlerine gitmedim kaynım geldi bizi görmeye bu eltim konuşmaları görmüş eşimi aramış biz İstanbul'a geldikten sonra senin karın kocamla görüşüyor diye eşim bana ilk demedi bugün kavga ettik kendine çeki düzen ver bir daha kulağıma laf gelirse babanın evine git dedi bende ne diyorsun sen kafayı mı yedin filan derken bana Kardeşimle aranda ne var dedi ben şok zaten hastayım yere yığıldım kaynimlar Erzurum da biz İstanbul'da tek bir kere bu sene köyde gördüm asla aramızda cıvık birşey olmadı sen ne diyorsun dedim ben bilmem dedi hala ağlıyorum gece gece evladım uyuyor gitmek istiyorum ailem zaten bununla evlenme senin dengin değil dedi dinlemedim şimdi nasıl giderim herşey bitti o kadar fedakarlık yaptım o kadar eşimi korudum kolladım yuvama sahip çıktım bu beni ikinci kovuşu şuan kalkıp gitmek istiyorum çocuğuma baktıkça ağlıyorum Allah rızası için. Ben ne yapayım hiç günahım yokken eşim olacak herşeyi bir anda sildi
Zihniyetleri kötü bu insanların eltin olacak şahıs hele...
Bir insanın namusuna laf etmek bu kadar kolay mı ya sinir oldum gece gece
En yakınındakilere güvenemeyecek kadar ne yaşamış böyle Biri kardeşi diğeri
Eşi.
Markete gittiğinde iyi günler diyen kasiyere de çıkışıyordur bu
VE
Çocuğun okuldaki öğretmenine,
Hastanedeki sağlık çalışanına ,
Babana ,amcana, dayına…
Yerinde olsaydım gider o ****** eltinin saçını başını yollardim bı Güzel sonra da hadi eyvallah ben kendimi bildikten sonra kim ne düşünürse düşünsün bir Allah'a hesap veririm pislik insanlar ya Allah'a nasıl hesap verecek böyle insanlar eşine de pes hiç mi insan karısını tanımaz ne iğrenç aile öyle
401,236 soru
12,008,706 cevap
36,194 kullanıcı