0 oy
308 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Ya böyle bı saçma sapan bir şey görmedim ya.indirimden serum aldım iki tane bı alana bı bedava kampanyalı.tahmini teslim gununu üç gün geçti .dün gelmisler güya evde bulamamışlar ya ben TV bile açmadım dağıtıma çıktı duymam diye kapının oralarda duruyordum ne çaldı ne bişey yani.bugun aradım dağıtım yerini sizi bulamamislar kargonux burda dedi .sistemde dağıtıma çıkacaktır tekrar yazıyor ama aradığımda çıkmaz diyor .trendyola yazdım böyle biyle diye nolcak şimdi .ben bu ürünlere kavusamicammi.kizim var küçük kargoda bana bayag uzakta nasıl alacağım ya off

8 Cevaplar

0 oy
(5,345 puan) tarafından
Müşteri hizmetlerini ara emisnsen apartmanda kamare var baktim hiç gelmediniz de getirirler 
tarafından
Bacım ne kamerası bizim apartman Allah'a emanet ya kapıları açık zil yok bise yok .müşteri hizmetleriyle konuştum trendyolla talep ilettik dediler 6gun içinde cevap gelecekmiş eğer talep kabul olmassa ürünü geri yollucaklar bana para iadesi yapacaklarmış .serum aldım ya iki tane 200 tlydi çok istiyordum off :((
tarafından
Kız kamera var mı diye sormamış. Kamera kayıtlarına baktık gelmemişler diyeceksin. Ne zaman geldiklerini soracaksin kamera kayıtlarına bakacağım diyeceksin
tarafından
:))) yanlış anlamışım çok sinirliyim kız:)bida aramam ya geri gitsin onlarla mi ugrasacam serum mu yok bidahakine sorarım hangi kargo diye napim artik
tarafından
Aynen bak korona zamanı MNG yle iş yaptım milletin kapısına gitmeden evde yok diye teslimat yaomiyorlardi kişi arayıp kamera kaydına baksınlar diyince paşa paşa geri götürüyorlardi
tarafından
Serum ne serumu kız ben olsam inadına uğraşırdım
tarafından
Yüz serumu göz altı için falan bir alana bir bedvaydi mesaj geldi geri gidiomus 5gun sonra kampanya devam ederse sipariş vercem yine napim
-Reklam-
0 oy
(3,497 puan) tarafından
Sürat kargoyu en son yakarım ben 

Merkezde oturuyorum dağıtım dışı diyip sürekli şubeye bırakıyor

Ama komşuma geliyor

Eee bana niye gelmiyor diyorum siz 1 ev ötedesiniz diyor

Kaç tane kargomuz geri iade oluyor

Artık ürün alırken soruyorum hangi kargo şirketi diye

Rezil firma 
tarafından
Ya ben sürekli sipariş veriyorum PTT falan geç getirio ama getirio .ya ararlar evdemisinjz diye yada bayag sert vururlar kapıya ama bu lanet olası gelmedi ya gelmedi yalan konusuolar yok 1 buçukta gelmiş etmiş şu adres degilmi diyor apta.lll ee o adres zaten görüyorsun kör adam akıl mantık.geri gitsin bidaha sürat kargo gelemicek zaten evime lan.et gelsin
tarafından
Hepsijet'ten vazgeçmeyeceksin adamlar artık kankim olmuş evde olmayınca doğalgaz kutusunun içine veya çöp kovasını(bahçedeki yaprakları koyduğumuz kova) ters çevirir koyar üzerine sonra beni arar abicim yeri belli der :D
(3,497 puan) tarafından
AA doğru ya birda Trendyol express da iyidir
tarafından
Evet muhakkak iyidir tabi ben Hepsiburadadan alışveriş yaparım sürekli
tarafından
Trendyoldan almıştım bende işte sürat kargo belasına vermişler bidahakine soylicem göndermeyin o kargoyla diye ne bu ya saçmalık ara bı sor yani çocuğu bile çıkarmadım o gün dışarı TV açmadım süpürge bile yapmadım duymam diye gerçekten kul hakkına giriyor bu
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Ay sürat kargo hep aynı 
tarafından
Çoğu kişi sikayetciymis ya bidaha istese de gelemez stres oldum kaç gündür.firma sipariş ettiğim gün kargoya verdi ya bı haftadır stres ettiler beni bu kargo
0 oy
(11,571 puan) tarafından
Ahh sürat kargo Allah belasını versin hep kurye ile yapıyor kaç kere tartıştık şikayet ettik bizzat bize diyorki adam bi halt edemezsin ben günlükçü çalışıyorum beni bulamazsın istediğin yere şikayet et getirmiyorum kargoyu diyor 
tarafından
Ooo oylemiymis gunlukculere emanetse gitti bizim kargo .garanti yok caliolarmi napiolar anlamadimki.la.net gelsin kaç gündür stres oldum ya paramı iade etsinler la.net gelsin serumunq alacak yer mi yok sanki baska
0 oy
(305 puan) tarafından
Benimde sürekli başıma geliyor müşteri temsilciside yardımcı olmuyor geçen kargomu iadeye vermişlerdi gelip alırsanız burda yoksa geri gitcek dediler şikayet oluşturdum ama boş tabi en son şikayet var sitesine yazdım kargom gelmedi şubeden almamı istiyorlar diye aynı gün içinde arayıp teslim ettiler bu gibi durumlarda şikayet var sitesi çok iyi oluyor baya bı dikate alıyorlar ordan yapılan sikayetleri
tarafından
Yazacam orayada şimdi .geri gidiomus satıcıya mesaj geldi az önce ya şaka gibi kul hakkına giriyor bu resmen paranla rezil oluyorsun
(305 puan) tarafından
Kesinlikle inşallah erken sonuç alırsınız şikayet var sitesi sayesinde bende hep öyle oldu
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Onun çilesini bende çektim butyn kargalar gelir sürat gelmiyor neymiş merkeze bağlı değil şubeden alacaksınız diye ama mahakededki başka arkadaşlara geldi gördüm gezer bı Aras gelmiyir benim seote diğer kargolar hepsi geliyor
tarafından
Bende gördüm ya camdan sokağa girdi başkalarına takir tukur gidiyor maşallah
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Ağzını acsalad Ptt yi beğenmezler vallahi adamlar günün de getiriyor bunlar gibi rezil değiller bende sorarım hangi kargo firması diye birşey alırken seçenek varsa rica ederim özellikle 
tarafından
Sürat kargo şikayet vara yazdım aradılar bugün .nasıl kibarlar falan anlatamam ayağımın altını öpecek gibiler sorsan.yarin tekrar girusecem inşallah çözüm üretirler .bide memnuniyet anketini doldurursaniz sevinjrim beş yıldız istio bende bı olayı çözün on yıldız da veririm dedim
0 oy
tarafından
Aynisi banada oldu neymiş adresi bulamamışlar eşim gidip aldı geri dağıtıma çıkmaz dediler gecende gene verdim dağıtıma çıkmadı neymiş kurye hasta dağıtım olmuyor denildi eşim gidip aldı 
tarafından
Saçmalık gerçekten kargo adı üstünde benmi gidip alacam arasınlar bı zahmet .kaldı ki TV bile açmadım iki gün çocuğu çıkaramadım dışarı ya bulamazlar diye.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (6,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.