0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (1,117 puan) tarafından
Bebeğim 5 buçuk aylık.Avrupa Yakasında sünnet ettirebileceğim bir yer önerir misiniz çok acil .Hiçbir yere güvenemiyorum.Doğumda tramva yaşadım .Bebeğime bari sünnette tramva yaşatmak istemiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Eğer gidebilirim diyorsan Sultanbeyli de Şuayip bey var kendi kliniği çocuk doktoru normalde de. Çok pahalı da değil.
(1,117 puan) tarafından
Aslında çok uzak kalıyor ya Küçükçekmece Sefaköy Başakşehir Bakırköy Bahçelievler Avcilar olabilir .Yine de çok teşekkür ederim
(73 puan) tarafından
Canım başakşehir'de oturuyorum halkalı'da Halkalı sağlık diye bir yer var ben oğlumu bu yazın orada yaptırdım
(1,117 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(12,235 puan) tarafından
Nerde oturuyosun. Ben avcilardayim. Beylikduzu medilifeta deger bey var. Cpcuk cerrahisi. Bizde 43 gunlukken ettirdik tam 3 sene oldu. Valla cok iyi doktor bak derim
(1,117 puan) tarafından
Küçükçekmece
(12,235 puan) tarafından
Yani yakin yaptirabilirsiniz
0 oy
(4,402 puan) tarafından
Barış Bağbancı biz ona yaptırdık abimlerde çocuklarını ona sünnet ettirdi memnun kaldım. İnternetten falan araştır istersen en son sünnet odaları başkanıydı yorumları çok iyi kendi özel muayenesi var 
(1,117 puan) tarafından
Whatsaptan konuştuk.Bana dedi ki bebeğin pipisinin fotoğrafini atın ön muayene gibi olsun dedi.Bu bana baya saçma geldiği için Barış Bağbancıyı eledim maalesef
(1,117 puan) tarafından
Fotoğraftan ön muayene olunduğunu ilk kez bu adamda gördüm
(2,654 puan) tarafından
Ben de ilk defa duydum , sasirtici
(1,117 puan) tarafından
Bence etik de değil whatsaptan bebeğin pipisinin fotoğrafini atmak . Ön muayene ne alaka .
(2,654 puan) tarafından
Valla kimseye güven olmuyor . Benim aklıma direkt başka şeyler geldi . Allah affetsin
(4,402 puan) tarafından
Bizdende istediler ama sorun görmedim çünkü sünnet sonrası da zaten isteniliyor iyileşme var mı diye
(1,117 puan) tarafından
Ama ön muayene yerine nasıl geçiyor çok saçma değil mi
(4,402 puan) tarafından
Sünnet için uygun mu diye mesela bizim yumurtalık mı neydi yanlış olmasın yukarda denilmişti düzelmesini bekledik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
6 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Masel (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
14 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinar95 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
11 Eylül 2024 Aile kategorisinde Zannan (591 puan) tarafından soruldu

405,723 soru

12,158,039 cevap

36,597 kullanıcı

...