0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından

Kızlar çok çocuklu olanlar bin maşallah sabahtan beri Haşim çıktı 4 tane çocuk ikisi benim 2 gorumcemin o doğum yaptı diğer gorumcemle bakacaktık daha gelmedi hasım cikti 2 yaşında çocuk vuruyor bağırıyor diğerlerini dovuyo kiziyorum yok iyilikle söylüyorum dinlemiyo benim 1 yaşında çocuğum var ona bile vurdu gorumceyi aradım daha gelmiyor musun diye diğer görümcemde hamile onunla doktorun yanına gitmişler nst cekiliyormus inşallah oda bugün doğurmaz akşam hepsine bakamam benim küçük çok huysuz zaten :pouty:

5 Cevaplar

+1 oy
(2,521 puan) tarafından
Bugünlük sendeler gibi görünüyor canım. idare et :) gorumceni tekrar ara istersen 
(1,347 puan) tarafından
Aradım canım doğum yapan görümceyle kaynanam atismis :) küçük görümcem orda kalacakmış kaynana gelecekmis o gelsin hemen evime gidicem :D
(2,521 puan) tarafından
Hadi yaa . Neyse bari biri geliyo. Böyle drumlarda insan bı çocuk sayısını dah gözden geçiriyor sanırım Allah hepimize kolaylık versin
(1,347 puan) tarafından
Amin canım vallahi karnıma ağrılar girdi çok zormuş
-Reklam-
0 oy
(8,395 puan) tarafından

Biz ne yapabiliriz nasıl bir yardım edebiliriz sana :D

(1,347 puan) tarafından
Ay ne bilim gazlayin biseyler yapın :D 3 2 1 yaşında biri de 6 :D
(135,450 puan) tarafından
aay mine yazamadim sana oglun masi oldu iyimi
(8,395 puan) tarafından
Sümeyye Ali Allah yardımcın olsun:))
Sevda iyi çok şükür ayağının içinde ufak cam parçası varmış ayağına batmıştı ya içine girmiş doktor aldi işte oraya bir tane dikiş attılar onuda yarın aldırmaya gidicez ayağının üstüne basiyo artık geçti gitti şükür
cok gecmis olsun bu cam kiriklari evi 30 kez supursende bitmiyo yaa
(8,395 puan) tarafından
Sağol cnim, vallahi kız sorma evde bişey kirilmasina dikkat ediyorum artık travma oldu bu bende :(((( nasıl bir talihsizlikse başıma gelen cingine çocukları sokaklarda ciplk ayak geziyo onlara bişey olmuyomu acaba
onlarin ayaklar nasir tutmus ondan bisi olmuyo
(8,395 puan) tarafından
Hadi ya olabilir vallaa
(1,347 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sanada
0 oy
varsa 1 gunluk bi tablet ac yada tv cizgi film koy onlerine abur cubur meyve oturt yere hem bakip hem yesinler
(1,347 puan) tarafından
Canım sabah kahvaltısı yaptırdım öğlen çorba yaptım abur cubur verdim az önce de sosis istediler çiğ yemelerine gönlüm el vermedi onu kizarttim sandviç yaptım sabahtan beri açık Tv'de 3 2 1 yasindalar biri de 6 :)
uuyyysss yaslar cok ciddi ☺️ allah sabir versin
(1,347 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum gorumceyi beklerken kadrolu oldum galiba sinirim de geçti :)))
0 oy
(10,130 puan) tarafından
Allah seni yaa çok komik yazmışsın..

Benimde 2 tane var kardeşimde 3 çocuğunu bana bıraktı Allahım dedim akşam olacak mı anneleri gelecek mi yok böyle bir şey vurani aglayani kosani ne istersen vardı benimkilerdr biri gelince kuduruyor pert oldum o gun
(1,347 puan) tarafından
Ay canım valla karnıma ağrı girdi küçük görümcem de orda kalacakmış kaynanam gelecekmiş o gelsin hemen eve gidicem :D
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey yapamayız. 
(1,347 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 559 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu

411,096 soru

12,373,950 cevap

42,678 kullanıcı

Kategoriler

...