+1 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (5,333 puan) tarafından

image

hastayiz aşağıya abla kötü abi kötü diye bağırıyor.d.d

8 Cevaplar

+1 oy
(2,521 puan) tarafından
Ayy hayatta güvenemem o file ye. Balkonda snadalye bulundurmam korkudan
(5,333 puan) tarafından
Sağlam canım 3 adam birden asildi gram oynamadi
-Reklam-
0 oy
(129,442 puan) tarafından
len cok yuksek o file saglammi
(5,333 puan) tarafından
6kattayiz he kız sağlam :)
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Bende eşimin annesinin balkonuna bu fileden yaptırıcam. Netten alıp kendiniz mi yaptınız acaba nerden aldınız? 
(5,333 puan) tarafından
Urfadayim fileciler var onlar gelip yapti tasinurken soktuk buraya yaptırdık
(2,943 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
0 oy
(15,929 puan) tarafından
Prenses haklı☺️☺️❤️O inemiyorsa kimse inmemeliii ✌️✌️✌️
(5,333 puan) tarafından
Aynen öyle .d.d
0 oy
(1,368 puan) tarafından
İsterse 10 kişi asılsın takınca yinede güvenemem ya bide 6 katta oturuyormuşsunuz valla iyi cesaret 
(5,333 puan) tarafından
Hiç bir anne guvenmedigi şeyi yapmaz
(1,368 puan) tarafından
Evet ama yinede içim bir tuhaf olurdu çocuğum o şekilde yapınca annelik içgüdüsü işte hiçbişeye %100 güvenemiyorsun
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Konudan bağımsız, file ne kadar tuttu? 
(5,333 puan) tarafından
Gecen yil iki kari uzunluktaki balkona file ve taklmasiyla birlikte 900tuttu bu yil taktirmaya 300verdik
(11,027 puan) tarafından
O nasıl oldu pahalanırken her şey, bu nasıl ucuz oldu?
(8,081 puan) tarafından
File ile birlikte o fiyat. Şimdi sadece takmaya 300 vermişler
(11,027 puan) tarafından
Ayy sağolasın (utangaç maymun emojisi :D)

Uygunmuş aslında kullanışlı mı acaba? Benim yaramazlar bunu da indirir gibi geliyor ama bi umut işte
(8,081 puan) tarafından
Fileler çok mantıklı bence ama işte ama sağlam olduğuna inandığın güvenilir bir yere danış. Ucuz olsun diye de düşünme sakın, ucuz etin yahnisi yavan olur derler
(11,027 puan) tarafından
Orası öyle tabi, çelik olanlar çok iyi duruyo ama çevremde hiç yok böyle şeyler yapan. İnstada görüyorum işte güvenemiyorum. File yaptırmış birini görünce piyasa öğreneyim dedim :)
(5,333 puan) tarafından
Aynen canım bizim arkadaş gecen yıl 250ye yaptırdı onunki yırtıldı o zaman biz 900e yaptirmistik kaliteli yani
(11,027 puan) tarafından
Şimdi düşündüm de benim bura sıcak memleket. Perdeler falan çok çabuk yıpranır güneşten. Güneş yiyo eşyaları resmen , balkonda bıraksak. File ne kadar sağlam olsa da bizimki de kopar galiba :S
(5,333 puan) tarafından
Urfadayim ben bişey olmuyor
(11,027 puan) tarafından
Yan apartmanda birinde vardı tanımıyorum o yüzden soramadım hiç. Baktım şimdi pencereden :) pencere yaptırmışlar file kalkmış. Demek iyi olmuyo burda :/
(5,333 puan) tarafından
Canim benim evim olsa bile bende istemem pimapen yaptırırım direk ev sahibine dedim maddi durumum yok dedi bende tamam dedim
(11,027 puan) tarafından
Bizim ev sahibi de uğraşmaz böyle şeylerle bi de duvarı delinsin istemez :/ neyse bakalım ben merak ettiklerimi öğrendim çok sağolasın, siz güle güle güvenle kullanın inşallah :)
0 oy
(345 puan) tarafından
Bende file yaptırdım cnm 5ay oluyor ama asla güvenmem korkuyorum sürekli kolacan ediyorum duruyorum bizimkinede 2adam birden asıldı ama ben inanmam sonuçta gevşeme yapıyor soğuk sıcak görüyor 
(5,333 puan) tarafından
Canım zaten mutfakla balkon yan yana ocaktayken balkonu görüyorum masal da sürekli balkonda durmaz ki havuzu bile salona kurdurmak isteyen çocuk.d
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Ne kadar sağlam olursa olsun lütfen dikkat edin. Sandalayeye çıkmasın çocuk. İçim bir garip oldu Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 343 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eslinmiraninannesi (754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 554 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 989 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,303 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,417 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...