Hanımlar karbonatla cinsiyet testini duymuşsunuzdur heralde. Deneyen var mı merak ettim 10 haftadan büyük olanlarda doğruluğu bi ihtimal daha fazlaymış. Ben 13+6 haftaligim bugün yaptım ama sabah ıdrarıyla değil 2. Idrarla 1 yemek k. Karbonatı bir kaba koyuyorsunuz başka bi kaba da idrar. Idrari karbonatın üstünü geçecek kadar döküyormuşsunuz yavaşça. Köpürürse erkek bir şey olmazsa kızmış. Benimkisi azıcık kopurdu çok kabarmadı taşacak kadar ama idrar üstte kalıpta karbonat dibe çökmedi yani bu durumda erkek gösteriyor. Deneyenler doğru çıkanlar var mi merak ettim. Tabiki en kesin sonuç zamnında usg ile belli olur ama merak ve eğlence bizimkisi :)
Ben yapmıştım vala çıkmıştı canm balobaloncuk oldu köpürdü hep
canim karbonata normal su doksende kabario ki :) bide idrar yani :)
Ben kirmizi lahanayla yapmstm cikmisti. Mavimsi olursa erkek pembe olursa kzdi :)
Ben yaptim kabarmadı gerçektende kızım olcak ıns işe yariyor
Hamile olmayan biri yapsa bile kopurur bence idrar asit zaten karbinatta kabarmaya dunden razi :D
Canim camasir suyuyla yap ben camasir suyuyla yaptim poxitif asiri kopuruyo normal komur de deil aklinda bulunsun ince ince tasicak gbi oluyo nerdeyse
Allah akıl fikir versin bisey diyemiyorum ...
Bende yapmistim en ufak hareket yoktu ve kız cinsiyetimiz
Ben yaptım hamilemiyim diye kopurdu sonra 6 yaşındaki kizimkini yaptım oda köpürdu idrardan bence
Valla kimse kusura bakmasn sacmalktan baska birsey degil bu tarz seyler
Mən də eləmişəm. Qabardı. Oğlum olacaq.4cü övladımdı. Bundan əvvəlki qızımda da eləmişdim qabarmadı. O biri qızım və oğlumda sınamamışam. Amma bu balacalarda düz tutdu))
Ben yaptim hafif kopurdu kız
1,489,949 soru
24,351,068 cevap
346,483 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın