0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar gunaydin dunden beri aklima takilan bisey var sizede sormak istedim. Simdi bizim eve tamir icin gelen ler oluyor ornegin iste bi esya aldik kurulum icin geldiler ben limonata kurabiye ikram ettim birazda israr ettim yiyin diye sonradan biraz pisman oldum cunku bizim taraflarda erkrklerle konusmak pek yok hele abim olsa kesinlikle bana kızardı. Dun yine kombi icin geldiler tamirciler gece 11.30 gibiydi esimde yanimdaydi. Giderken bi cay getiriyim dedim. Ev sahibinede israr ettim icin diye sonra dedim gece fazla israr etmiyim size. Ya bana ne oluyor kafayimi yedim mutlaka yiyin icin diye tutturuyorum bu aralar ben neden boyle oldum. Ve bana abes geliyor sanki yanlis bisey yaptim. Siz nasilsiniz bu konuda yanlis mi yaptim sizce ? 

25 Cevaplar

0 oy
(9,077 puan) tarafından
Nezaketen sorulur ama ısrar edilmez canım ya. Hele gece gelenlere niye ısrar ediyorsun ki sjsjjssj
tarafından
Ne dalga geciyon kiz :D
-Reklam-
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Valla ben ikram falan veremem eşim cok kızar yani Bi keresinde arkadaş ları geldi bnn mutfak dan cıkmdm kendi geldi servisi yaptı kaldıki işci ye falan asla bnde vermem zaten 
tarafından
Ya bizde iyleyoz genelde ama evlenince teksin ya hani demek icimdeki israr canavari cikti ortaya :D aile evinde oyle degildim. Ama bu sefer geldiler lazim olmadikca konusmadim israrda etmwdim ama ikram ettim yinede masaya koydum yediler.
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Ben bı kere koltuk yikamacilara meyveli soda ikram etmiştim. Onun dışında gelen tamirci tanıdık değilse pek bişey ikram etmem. Ama gerçi klimacilara da çay tatlı falan ikram ettik. Eşim varsa bı de işlem uzun sürüyorsa ikram edilir ya. Ben de ailemden ikram edilir diye gördüm. Bizimkiler asla salmazlar bişey ikram etmeden 
tarafından
Ikram etmek guzel bisey ben sadece israrda yanlis yaptim ya
(24,251 puan) tarafından
Bişey olmaz ya nolcak.
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Ben konusmam da cikmam da esim de yanlarina cikarmaz lapiyi kapatir hemen niye israr ediyim hizmet ediyim elin adamina esim yapsin haxirlamk igerekirse hazirlarim ama.cikmam yabanci erkeklere nazik davranmayin sevimsiz olun :)
tarafından
Dogru iste ben israr ederek yanlis yaptim :) bu sfer israr ermedim pek konusmadimda
0 oy
tarafından
Usta gelecekse ustadan önce herif gelir ben odamda dururum sonra ustayla birlikte işine gider ben ustaların yaninw gitmem eşimde ztn müsade etmez 
tarafından
Iste herif yoktu yanimda bu sfer pek konusmadm

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 1,504 göst.
5 Aralık 2025 Diğer kategorisinde nisan cicegi (11,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
22 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Cinarinanasi2 (4,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
13 Kasım 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu