0 oy
571 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Şimdi nasıl anlatsam bilemedim. Ben öyle fazla konuşmayı herşeye karismayi sevmem. Evin her yukude bende. İki kızım var biri dört buçuk biri bir buçuk yaşında. Çocukların ihtiyaç karı olsun evin ihtiyacı olsun hepsini ben yaparım iki çocukla. Pazar market işi  faturalar. Ev döndürmek le ilgili herşeyi ben yaparım. Eşim sadece calisiri ki sabit bir işi yok dekorasyon işi yapıyor kendi işi istediği saatte gider gelir. Eve dair yaptığı tek şey akşam gelirken ekmek almak. Yedi yıldır evliyiz. Bir gün beraber alışverişe çıkmadık nerdeyse. Gitmissek bile arabada beklemiş ben almisimdir oda çok nadir. Çocuklara bir gün bir çift çorap aldığı yok hepsini ben alırım. Neyse bugün akşam eltimle kaynım bize çıktılar çay içmeye alt üst oturuyoruz. Onlar da üç aylık evli. Sohbet sırasında eşim benm hakkim iki evlilik ikinciye evlenecem dedi ki bana her zmana der evlenecem ama şuan param yok.parayi bulayım evlenecem diye. Bu sefer evlenirsem az konuşan biri istiyorum dedi. Saçlarının onu beyazlamış diorki bu kadın hayatımı s kmis ondan öyle. Hiç bir şey demedim onların yanında. Kapı orda gideceksen çok git tutan yok ben daha rahat ederim dedim. Zaten varlığını bir tek afedersiniz cinsellik te biliyorum öbür türlü herşeyi kendim yapıyorum. Para bile kazanıyorum el işi yaoarak. Sonra bu konu uzadı gitti.  Onalrin yanında ciddiye almamis gibi yaptım ama çok kırıldım sonra da eşim gitti yattı. Acaba gerçekten çok konuşan ve sorumsuz biri olsam daha mı çok sevilirdim diyorum bazen. Her zaman der snei Çok seviyorum ama ikinciye evlenecem diye. Çok saçma biliyorum. Ama ne yapsam adamı bilmiyorum. Geçen de oldu üç gün konuşmadım yüzüne bakmadim ağzımdan girdi burnumdan çıktı duzeldik. İlişki desen nerdeyse her gün var cinsellik te hiç sıkıntımız yok ama patavatsız ca konuşur her yerde 

21 Cevaplar

0 oy
(3,287 puan) tarafından
Canım yazını okuyamadim ama bizim bı diyalogumuz var sana yemi. Olsun gün boyunca 20 cümle zor kurarız 
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

405,851 soru

12,163,617 cevap

36,614 kullanıcı

...