+1 oy
1,717 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benm ablam yıllarca boşanmış bir kızı. Ve oğlu var kizi13 yaşında oğlu 12 falan işte ablam tek çocuklarıyla yıllardır yaşıyor calisyor çok çekti çok çalışkan becerikli bir kadın genç daha 34 yaşında nyse istgramda birisi ile tanıştı oda bizim hemşeri sayılır yıllardır İstanbul'da yaşıyor ve berber miş adam çocuğu yok bosanmis nekadr yalan doğru blmiyoruz işte aileme anlattım pazar geliyoruz tanişmaya demiş. Ablam dün kendini maf etti temizlik yaptı baştan sona kadar eşim ben kziim büyük ablam abim zaten annem bı sure onlarda ameliyat oldu bacağından bugün bütün tencere tencere dolu dolu yemekler yaptı adam şehir olarak şahsi araba ile gelirse bize 3 saat falan yakın İstanbul Tekirdağ arası yalandan ha geldik geliyoriz az kaldı trafik var kaza olmuş galiba yalandan saat 12 buçukta yola çıktik dedi taaa saat 5 ne gelen var ne gden ablam konum at dedi aryor cvp vermiyor yalandan babam yanımda blmem ne braz daha bekledim hepimiz aç aç bekliyoriz ablam başında tomür var bide stres yaparsa ağrı çoğalıyor kadın maf oldu adami arıyoruz aryoruz mesaj atyroiz cvp yok yazmış ben evlenmekten vazgeçtim geri dönüyorum seni engeliyroim bay dye hamileyim bide sancı gryor karnıma yemek yedik boğazımizda kala kala serfsz madem istemiyon.onceden syle kadına nye Ümit veryon Allah byleleri kahretsin nye Ümit veryorlar yalan söylüyorlar vala Allah'a havale ettik ne dyelim nekadar yalan dolan birisi varsa hep ablamı buluyor hemde hep

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence şükür namazı kılın adam şerefsizmis en azından iş dahada ılerlemeden belli etmiş 
tarafından
Bncede Allah bildiği gibi yapsın
-Reklam-
0 oy
(3,883 puan) tarafından
Şeref yoksunu işte bosver iyiki daha tanışmadan yollar ayrıldı 
tarafından
Aynen vala yalan syluyor. Bide trafik var blmem ne
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Allah ıslah etsin bu insanları insanlık nereye gidiyor ya yazık ablana üzüldüm Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah amin❤
tarafından
Amin cnm insanlık nereye gdyro senin demnele
0 oy
(2,833 puan) tarafından
Bir insanın onuru ile gururu ile oynamak bu kadar basit işte.yani insan kime güvenecek yol yakınken en azından yüzünü göstermiş Allah hayırlı kapılar açsın umarım duygusal bağlanma yoktur
tarafından
İşte ablamın iki çocuğu var büyükler kmse kabul etmiyorlar yada kabul edyorlar yalandan snra vazgecyorlar
(2,833 puan) tarafından
Benimde üç çocukla ikinci evliliğimi yaptım dua etsin rabbim hayırlı kapılar açsın kaç yaşında aplan
tarafından
Ablam.34 yaşında sen kaç yaşındasın eşin kaç yasinda
(2,833 puan) tarafından
Ben de o yastayken eşimle evlendim ben 40 eşim 46 yaşında altı yıllık evliyiz
tarafından
Hayrlisi olsun ablacım yaa rabbim hayrli kaderler versin hayrlı eşler versin sen nye bosanmistin ilk evlliginde
0 oy
(210 puan) tarafından
Çok üzüldüm böyle insanları Allah bildiği gibi yapsın inşallah ablanın karşısına güzel niyetli kendi gibi insanlar çıkar
tarafından
İnşallah cnm ablam çok iyi niyetli çok çaliskan
0 oy
(822 puan) tarafından
Allah onuda yarı yolda bıraksın hiç ummadığı anda 
tarafından
Amin amin he vala
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Yüz yüze görüşmedi mi ki canm daha önce sanki ilk defa görüşüp hemen isteme olacak gibi olmuş valla Allahindan bulsun üzüldüm ablana 
tarafından
Evet görüştüler bikere tanişmaya gelecez dedmis ablama
0 oy
(4,367 puan) tarafından

Yakın arkadaş yakın akraba falan tanıştırmadıkça sosyal medyadan kimseye güvenmesin. Yakını tanıştırdı mı kesin iyi çıkacak diye bişey yok tabi de. En azından yarı huyunu soyunu sopunu doğru öğrenmiş olursun. İnstagram facebook vs bilgilerini komple sallasa senaryo yazsa haberimiz olmaz.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. 
tarafından
Kesinnlkle katiliyorum cnm dün eşim de aynısı ni dedi ben. Tek blyorim sosyal medya dan tanistgini işte bizimkilere eşime falan fabrikada bı abla tanistrdi dedi ablam eşim dedi yakın bı arkads bı akraba olacaktı guvenecen mesela bende çok yakın bı arkadsim vesilesi ile evlendim arkadsim esinin kuzeni öyle tanıştım evlendim güvendim sosyal medya insanları kandyor çok binde bir oda milli piyango gbi iyi birisi denk çıkar öyle yani
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Hic uzulmeyin cnm. Is ilerleyince uzulecegine sjmdi uzulsun ablan ki bunu hayir olarak gorun. En azindan en basindan belli etmis kendini
tarafından
Aynen oyleee yok başta deseydi aileye duyirmazdik okdr bekletik patladik baktık yalan cikti
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Pislik Allah çıkarsın neden masum.insanlarin duyguları ile oynuyolar
tarafından
Allah'ınndan bulsun
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Vay ahlaksız . 
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Vay ahlaksız . 
tarafından
He valaaa
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ablan açısından o haysiyetsizin gerçek yüzünü erkenden göstermesi iyi bile olmuş ama insan üzülüyor tabi.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
tarafından
Amin inşallah cnm iyi insan bulmak gerçekten çok zor devir kotu
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ablan izulecegine kalksın iki rekat şükür namazı kılsın yoksa böyleleri hergun görüyoruz mugede Esra Erol'da hepsi aynı yolun yolcusu illa bı çıkarları var kadınların üstünde ucuz kurtulmuş ablan Allah'ın sevgili kulu demek ki 
tarafından
Vala doğru bişey değil okdr hazırlık yalandan nye oyalaniyor ablam okadr emek verdi aileye mahcup oldum resmen dyor
(1,528 puan) tarafından
Boşver takma kafana evlenseydi nolcakti onu dusun
0 oy
(581 puan) tarafından

Okuyunca çok üzüldüm bide başında tomür varmış öncelikle Allah ablana şifa versin çocuklarına bağışlasın inan ki her şer de vardır bi hayır iyi ki de olmamış ******** işte insan asla güvenmemeli hele ki sanal alemde ise inşallah Rabbim çok iyi merhametli vicdanlı çok sevecek birinin karşısına çıkarır çok mutlu olur ablan <3

tarafından
Evet yaa çok stres yapınca başına atyor çok uzuldum dünden beridir uyuyamadım aradım dedim takma kafana Allah'ınndan bulsun dedi artık evllik benm için btti
(581 puan) tarafından
Kıyamam güveni de kırılmış şimdi ama mutlaka iyi insanlar vardır onunda kismetinde birileri vardır inşallah hayırlısı olsun hakkında ablanın

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,159 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 177 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,047 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 253 göst.