0 oy
834 göst.
Aile kategorisinde (271 puan) tarafından
15 aylık bebeğim var, ikinciyi hemen düşünmüyordum en az 3-4 yaş olsun istiyordum.

Hap kullanarak korunuyordum ve hamile olduğumu öğrendim. 

Öğrenince malesef mutlu olamadım ve çok ağladım... benim hayallerim böyle değildi. Bebeğim kreşe gidecekti, bezinden kurtulmuş olacaktı. Yemeğini yiyebiliyor pijamasını giyebiliyor olacaktı kardeşi gelince :( ben ona analtmak istiyordum kardeşi geleceğini onu heyecanlandırmak istiyordum... ama anlatsam da anlamaz ki aralarında 23 ay olacak. Nasıl bakacağım ben nasıl??? 

27 Cevaplar

0 oy
(354 puan) tarafından
Benim kızlarım arasında 22 ay var başta korkmadim doğduğu zaman inanın sadece ilk bir ay zordu ama şuan çok alıştım tabi ki zorluklar oluyor ama çok güzeller ya inanın korkmayın sadece kendinize güvenin yaparsınız 
(271 puan) tarafından
İlk çocuk kiskanclik yaptı mı acaba psikoljisi bozulur diye korkuyorum
(354 puan) tarafından
İlla ki oluyor ama ben şöyle yaptım sevdiği zamanlar asla elleme demedim şimdi gidip gelip öpüyor daha 36 günlük ama iyi gidiyor korkma bebek uyudu mu oyunlar oynuyorum eğlendiriyorum hallediyorum bı şekil
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Bu yüzden asla haplar güvenli gelmiyor ya kullanmıyorum hiç :( 
0 oy
(17,701 puan) tarafından
Canim bende büyüsün dedim ara koydum 4 yaş oldu şimdi çok istiyor kardeşi olsun ama nasip olmadı daha bence şükür et zamanı gelince iyikide olmuş diyeceksin
0 oy
tarafından
Olsun canım öyle düşünme Allah korusun bir şey falan olur kısmeti de varmış sen korunmussun zaten Allah vermiş ben ikinciyi 8 ay boyunca istedim bekledim daha yeni hamileyim kızım üç buçuk yaşında ve inanki küçük de olsa büyükte olsa her türlü zorluğu oluyor kreşe de gitse evde de kalsa her şekilde zor sen ikinciyi çocuğun 7 yaşına girince de getirsen yine zor olurdu öyle düşünme günah ağlama da karnındaki bebeğe günah birlikte büyürler ne olacak küçükse olsa büyükte olsa zorlanıyor yani insan ben diyorum keşke daha erken olsaydı 
(271 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim moral oldu yorumun
0 oy
(260 puan) tarafından
Kizim 18 aylıkken bende korunarak hamile qaldim şimdi oğlum 3 aylık oldu bil zaman çok çabuk geçiyor zor ama yapacak birşey yok hayırlısı olsun İnşAllah. Her yaşta bir zorluk oluyor muhakkak. Oğlum 1 yaşına geldiğinde ikisi beraber oynayacak herşey daha iyi olacak diye ümit ediyorum 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Ya hayırlısı olsun diyim canım.Benim bebeğim de 6 buçuk aylık ben de çok korkuyorum eşim geri çekiliyor o kadar uyardim korunmuyor .Hap kullanmak da istemiyorum şimdi daha çok korktum 
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Hangi marka hapi kullandın canim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 285 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 386 göst.
19 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sezinn0 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 879 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Moryel (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,730 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...