0 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Ben çoğunlukla soru sorarım yda yapılan yorumları okurum buradan kimseyle arkadaşlık kurmadım kuranlara sesleniyorum ozendiricilikten sizi mahkemeye vericem skdkd saka bi yana sizlerin kullanim amacı nedir ?

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende başta sadece okuyordum sonra yanlış teshisli bir genelik başlangıciyla burda post açmaya başladım çok kişiden destek gordum gzuel arkadaşlar edindim zaman içinde de 
(1,121 puan) tarafından
Maşallah bazen yorumlarına denk geldiğim oluyordu sanırım isminden tanıdım seni de :) ben Ceren
tarafından
Memnun oldum canım sevgi bende :) eski hesabımda aynı sayılırdı onu sildirmistim
(1,121 puan) tarafından
Bende memnun oldum:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla evliyim bir kızım var ne ailem arkamda yanımda ne eşim şuan ailemle konusmuyorum buraya giriyorum soru soruyorum soranlara yardımcı olmaya çalışıyorum kafa dağıtıyorum tanımadığım insanlar daha iyi geliyor bana
0 oy
tarafından
Soru sohbet işte 
0 oy
(1,567 puan) tarafından
.erak ettiğim şeyleri sormak.bazem can sıkıntısı duan mesela.isteyim canım.sikiliyor öyle okuyorum soruları uzun yorum.pek yazamam ondan bile sıkılıyorum.sen düşün 
0 oy
tarafından
Can sıkıntısı ☺️☺️
0 oy
tarafından

Can sikintisi dertleşme samimi dostlar tanıdım burada iyiki varlar <3

0 oy
(5,344 puan) tarafından
Vakit geciyor kaos oluyor iyi geliyor.d.d.d
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kafa dağıtmak:) 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Can sıkıntısından  dolayı cnm 
0 oy
tarafından
Sohbet can sıkıntı dert ortaklarım ama önceden daha aktiftim çok egelnceliydi smdi bazen bayiyor
0 oy
(3,658 puan) tarafından
Genellikle kafamı dagtiyorum 
0 oy
(434 puan) tarafından
Bende hamile iken başladım kızımin dün iki yaş doğum günüdü alışkanlık yaptı bendede

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzelilrr4 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kimkim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,088 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eflatunnnn (17 puan) tarafından soruldu

410,075 soru

12,329,790 cevap

39,188 kullanıcı

Kategoriler

...