0 oy
81 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar yanaklarda siyah lekelerim vardı güzellik merkezinde işlem yaptırdım bir türlü tamamen geçmedi şuan rengi açıldı ama yüzüm her seferinde soyuluyor işlemden dolayı hem dışarı çıkamıyorum o halde hemde cildim iyice hassaslaştı tekrar gitmek istemiyorim bana ne önerirsiniz

1 cevap

0 oy
(5,998 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Komple soydurma mi cilt .Bende yaptirdim deniz protokolu. 5 aralikta yaptirdim . Bir hafta icinde soyuldu i sira hassasti baya cildim . Semsiyeyle disari ciktim gunes gelmesin diye yuzume. Suan normal durumda  hassasligi gecti yuizm baya aydinlandi  . Bilac ay sonra bidaha yaptircam
(869 puan) tarafından
Babay face dedi canım işlemin ismi cildini nasıl koruyorsun serum güneş kremi olarak ne kullanıyorsun aydınlanma bendede var canım lekeler ciddi boyutta geçti ama tamamen değil soyulma yeni bitti o yüzden şuan için biraz hassas
(5,998 puan) tarafından
Resim ekledim canim . Suan baya toparladi cildim baya iyi durumda serumlar gunes kremi nemlendirici falan . Kullanmaya vasladim artik.  Simdi yag bazli temizleyici alcam 1 icaktan sinra aksamlari citf asamali temizlige gecicem. Ve enzim peeling ve retinole basliycam. Onlar agir oldugundwn baslamamistim.
(869 puan) tarafından
Benimde aynı canım tüm cilt soyuldu aynı sizinki gibi Oldu ama yanağımda çok koyu lekeler vardı tamamen gitmedi  rengi baya açıldı bende maske ile geziyorum
(5,998 puan) tarafından
Hava alsin ama maske ile havasiz kalir cilt bide nefesinden gelen bakteriler yuzune buharla yapismasin ynklarina.  15 gunden sonra ciktim gunese ben .gunes kremi surulerek. Bnimde tm gecmedi zaten iki seans onermisti 6 aylik ta tedavi. Suan tek seans ve 6 aylik tedavi paketi almistim. Bi seans daha yaptiririm  birkac ay sonra
(869 puan) tarafından
Anladım canım benim soyulma bitti şimdi hafif kızarıklık var biryerlere gitmem gerekiyor o yüzden fondöten kullanıyorum maalesef ki
(5,998 puan) tarafından
Hadi ya .bilmiom tercih sebi. Tabi de yerinde olsam kizarik durum yine surmem findten hepten kapatip doluyor cunku cilt nefes almasi gerek . Zor surec ama iste guzel oluyor sonucu
(869 puan) tarafından
Ne kadar zaman sonra makyaj yapmaya başlamalıyız sizce
(5,998 puan) tarafından
Yuzun hassasligi 15 20 gun icinde duzeliyor. O gerginlik falan. Ben fondten falan kullanmam gunluk. Goz makyahi sadece yaparim. O nedenle cok etkilemiyor beni. Ama 1 aydan once kullanmazdim sanirim fndten
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm mecburi kullanıyorum bazen ama normal günlerde kullanmam
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 2,582 göst.
15 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Kezbanmiranm (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alphavva (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 378 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,510 soru

12,274,535 cevap

37,698 kullanıcı