2.5 aylık bir bebeğim var ve ne zaman kayınvalidemin evine gitsek kayınpederim uyuyan çocuğu uyandırıyor zorla kaldırıyor sevmek için. Bunu sürekli yapıyor bir şey diyemiyordum başlarda. Bugün bebeğimi onlara bırakmak zorunda kaldım kendim hastaneye gittim. İşim çok uzun sürdü maalesef ve hemen gelemedim. Geldiğimde emzirdim yatırdım hemen ama geldi yine çocuğa dokundu dokundu rahatsız etti ve yine uyandırdı çocuk sıçrayıp durdu. K.validem de demesin mi bugün baban bunu hiç uyutmadı eve gidince güzel uyur falan.. Evde misafirleri vardı bir şey diyemedim bebeğimi aldım gittim eve. Eve geldiğimde ise bebeğim beş saat kesintisiz uyudu hiçbir şekilde uyandıramadım artık ne kadar yordularsa çocuğu hiç uyumasına fırsat verilmemiş ve sıçrayıp durdu. Bende o sinirle k.validemi aradm ve çocuğu size bıraktığımda sıçramıyordu neden saatlerce uyutmadınız, ben size bırkamıcaksam kime bırakıcam çocuğumu dedim yazık günah değil mi uykuya en ihtiyacı olduğu zaman dedim o da tamam ben babanla konuşurum dedi kapattık. Sonra eşimi aramışlar gelmeyin bidaha falan demişler bide tavır yedik iyi mi kızlar haksız mıyım ne olur bir şey diyin ya bu durum çok canımı sıktı maalesef..