Nasıl geçiniyoruz??
Eşim işten geliyor gece 12-1 e.kadsr boya tadilat işlerine gidiyor sabah 7de yine işe gidiyor işten gelince yine inşaatlara gidiyor çalışmaya, kızımızın doğum günü vardı onda yanımızda olabilmek için sabah 5e kadar boya yaptı beşte geldi birde erken kalkıp bana gün boyu yardım etti çok üzüldüm kızımın doğum günü de hüzünlü geçti benim için, o boyadan aldığı parayla da doğum günü malzemeleri aldık pasta aldık :(( kimse güllük gülistanlık malesef dışardan göründüğü gibi olmuyor hiç bir şey herkes zar zor geçinmeye çalışıyor, bende büyük kızımın doğum gününde ikinciye hamile olduğumu öğrenmiştim doğdu şuan iki buçuk yaşında iyi ki doğurdum çok seviyorum tabiki kızımı ama gerçekten çok ta sıkıntı çektim çok sorun yaşadım hala maddi açıdan zorluk çekiyoruz tabiki üstelik ateşli havaleler geçiren bir çocuk ilaciydi kontrolleriydi falan derken tabiki herşey zor keşke hemen çocuk doğurma peşine düşmeyip eşime biraz çalışıp destek olabilseydim altımızda ne arabamız var ne evimiz var 6000 kira veriyoruz yakında 10 bin yapar, tek başına eşim uğraşıyorken uyuduğum yatakta huzurla uyuyamıyorum.