0 oy
965 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Size yemin ederim ki Allah şimdi canımı alsa gocunmicamo kadar kötüyüm kızlar o kadar kötüyüm nereden yaptırdım bu kanal tedavisi nefes alamıyorum nefes alamıyorum saatlerdir gözüme uyku girmemiş acıdan kendime vuruyorum dede dediysem ne yaptıysam olmadı 8 tane ağrı kesici içtim gargara yaptım dişimi fırçaladım karanfil yağı koydum yok şu an bile acıdan kıvranıyorum ağlıyorum yalvarırım bana dua edin çok kötüyüm

27 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Normal değiiiil kanallı diş hiç ağrımaz. Benimde eski dişçim beni kandırmıştı meğer kanal yapmamış. İyi bi doktora git 
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
İltihap mi var acaba. Devlete acile git.
0 oy
(1,984 puan) tarafından

image

canim doktora danışarak bir tane anestezik sprey al ağzın uyusur en azından benimde aşırı dış ağrılarım oluyor uyusturarak geçiyor ancak 
0 oy
tarafından
Kanal tedavisi oldum bende ve hiç ağrım olmadı nu hic iyi bişey deil hemen doktora git..
0 oy
tarafından
Bu kadar agri olması hiç normal değil bence başka bi doktora görün ben bir kere de yaptirip işe gittiğimi biliyorum
0 oy
(309 puan) tarafından
Mümkün değil ağrıması bı terslik var benim dişim iltihaplı şekilde kanal tedavisi yaptırdık iki tane iğne vurdu iltihap yüzünden uyusmadi en son damagimin en içine kadar batirdi iğneyi o şekil uyusturdu, tedaviden sonra okadar rahatladım ki.. iltihap olsa dahi sinir alındı mı ağrı olmaz. Acaba sinirleri iyi koparamadi mi uzerinde dur bosyere ağrı çekme rabbim sifani versin

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 144 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,667 cevap

41,163 kullanıcı

Kategoriler

...