0 oy
1,049 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
5 aylik donuyor bide nasil yikasam bilemedim :/

31 Cevaplar

0 oy
(17,488 puan) tarafından
Sobanın yanında yıkıyorum ben 
-Reklam-
0 oy
(52,187 puan) tarafından
elektirikliyi acip odada yikiyoduk kuvetinde
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Banyodakı dogalgazı acıyorum ısınunca zaten şu da sıcak öyle yıkıyorum
0 oy
(143 puan) tarafından
Banyoda kucağıma oturtup yıkıyorum küvetin içinde oturma yeri var. önce ben yıkandığım için zaten banyo ısınmış oluyor, sonra da banyoda giydirip çıkarıyorum. Şu an 9 aylık olacak. 

Daha küçükken 3 aya kadar fileyi kullandık. 

3 ay sonrası banyoda benim kucağıma yatırarak yıkadım. 
0 oy
tarafından
Benim banyonun peteği de açık. Kızım 5 aylık  . Suyu açıyorum ısınmasını bekliyorum komple bende üzerimi çıkarıyorum giriyoruz beraber yikaniyoruz
0 oy
(349 puan) tarafından

3 aylık bebeğim odanın içinde küvette yıkıyorum hemen 5 dakikada hızlıca bol bol su döküyorum üşümesin diye yavaş dökünce üşümeye başlıyor titriyor elinden gelebildiği kadar çok su dök hızla yıka sonra hemen sar havluya ince battaniye ört emzir ısınıyor hemen benim yaptığım işlem bu :)

0 oy
tarafından
Ben 2 gunde 1 mutlaka yikiyorum cocuklarrimi ozellikle yikarimuyku tulumu birdesapka ohhh misgibi 
0 oy
tarafından
Ben hiç banyoda yikamadim bir yaşına kadar çocuk üşür orada altina kocaman bir laylon açıp.koktuk olur başka olur alisveris poşetleri olur üzerine banyo için kullandığım bir örtü evde yikadim hep küvette 
0 oy
tarafından
Perşembe den perşembe ye yıkıyorum 3-4aydır. Elhamdülillâh böyle kışın da annem bizi haftada bir yikardı:)
0 oy
(8,964 puan) tarafından
ben olumda ek olarak ısıtıcı almıştım üşümesin diye 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Banyoyu önden isitiyorum elektrikli sobayla çıkınca da hemen küçük odaya alıyorum sobayi dibinde giydiriyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 167 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
0 oy
17 cevap 457 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

412,973 soru

12,433,578 cevap

45,745 kullanıcı

Kategoriler

...