Arkadaşlar benim eşim gil 5 kardeşler o yüzden bugün en küçük görümcemden bahsedicem bunların evine geçen sene hiç girmiyorsa 50 60 bin tl para giriyordu yemeleri içmeleri gezmeleri tatilleri bitmez ama ev almak istiyolardı bunlar 2 sene önce 350 bin tl ye araba aldılar yarın birgün ev alırsak satarız diye arabanın fiyatı 1 milyonu geçti 2. El pazar fiyatı neyse bu arada biz evlenirken ve nikahta eşimin tarafı sadece para taktı evlenirkende 5 kuruş yardım etmediler şimdi görümcem olta atmış ev alıcaz abi kredi çekmek istemiyoruz işte felan dert yanmış benimkide 3 yıldır dişimizden tırnağımızdan biriktirdiğimiz hatta sırf ben paramız gitmesin belki ucuzundan ev bulursak alırız kızımız rahat büyüsün özele para yedirmeyelim devlet takipli olalım dedim 3 yıllık birikimimiz olan parayı 500 bin tl yi kardeşine teklif etmiş 250 kendi birikimleri varmış 500 biz verirsek geriye kalanıda sağdan soldan bulup ödeyeceklermiş abi 1 senede ödicez diyor bu adam bana sakın kimseye birikimden bahsetme diyen adam bana bile sormamış ya ben 3 yıldır kıyafet almıyorum gideceğim yere yürüyerek gidiyorum en ufak bir parayı döviz yada altın yapıyorum ya hamileyim 1 parça hamilelik almadım bebeğin eşyalsrının çocuğunu annem anane çeyizi diye hediye aldı ys oturup sinirden ağlıyorum görümcem demişki karına söyle o onay vermezse almam diye gelmiş öyle soruyor işte kardeşime para teklif ettim oda senin onayını istiyor diye şimdi vermiyorum demek sıkıntı vermek sıkıntı versem geri gelirmi onuda bilmiyorum alıp takı sandığını kafasında paralamak istiyorum