0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından
Arkadaşlar benim eşim gil 5 kardeşler o yüzden bugün en  küçük görümcemden bahsedicem bunların evine geçen sene hiç girmiyorsa 50 60 bin tl para giriyordu yemeleri içmeleri gezmeleri tatilleri bitmez ama ev almak istiyolardı bunlar 2 sene önce 350 bin tl ye araba aldılar  yarın birgün ev alırsak satarız diye arabanın fiyatı 1 milyonu geçti 2. El pazar fiyatı neyse bu arada biz evlenirken ve nikahta eşimin tarafı sadece para taktı evlenirkende 5 kuruş yardım etmediler şimdi görümcem olta atmış ev alıcaz abi kredi çekmek istemiyoruz işte felan dert yanmış benimkide 3 yıldır dişimizden tırnağımızdan biriktirdiğimiz hatta sırf ben paramız gitmesin belki ucuzundan ev bulursak alırız kızımız rahat büyüsün özele para yedirmeyelim devlet takipli olalım dedim 3 yıllık birikimimiz olan parayı 500 bin tl yi kardeşine teklif etmiş 250 kendi birikimleri varmış 500 biz verirsek geriye kalanıda sağdan soldan bulup ödeyeceklermiş abi 1 senede ödicez diyor bu adam bana sakın kimseye birikimden bahsetme diyen adam bana bile sormamış ya ben 3 yıldır kıyafet almıyorum gideceğim yere yürüyerek gidiyorum en ufak bir parayı döviz yada altın yapıyorum ya hamileyim 1 parça hamilelik almadım  bebeğin eşyalsrının çocuğunu annem anane çeyizi diye hediye aldı ys oturup sinirden ağlıyorum  görümcem demişki karına söyle o onay vermezse almam diye gelmiş öyle soruyor işte kardeşime para teklif ettim oda senin onayını istiyor diye  şimdi vermiyorum demek sıkıntı vermek sıkıntı versem geri gelirmi onuda bilmiyorum alıp takı sandığını kafasında paralamak istiyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(3,207 puan) tarafından
Ben olsam illa vereceksem altın olarak veririm bir yıl da para yerinde sayar ve siz paranızı alınca 500 e ne alınır ki değerine değer katın altın verin bırakın onlar düşünsün 
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Kavga etmeden güzel bir dille onayım yok buna ben kendimden kısıp topladım ailem rahat etsin diye onların madem öyle bir planları vardı ayaklarını yorganlarına göre uzatsalardi cnm sen ev almak istesen onlar sana yardımcı olurlar miydi öyle düşün karar ver 
0 oy
(603 puan) tarafından
O 250 birikimle arabasını satmadan ev almaya kalkıyor siz 500 birikimi ona vermeyi düşünüyorsanız aptallık olur. Ve 500 bin 1 sene sonra değer kaybedecek . Örneğin şuan 500 bin e alacağın arabayı seneye 500 e zor alırsın . Birikiminizi heba etmeyin . Ev istiyorlarsa arabalarını satsinlar . Sonra araba için birikim yapsinlar
(788 puan) tarafından
Arabayı ev sahibine verip üzerine 1 milyon vereceklermiş benimkide bana sormadan  altınlardan vermeyi teklif etmiş güya altın olarak ayda 30 ar bin tl lik altın yapar veririm diyormuş eşime ben sadece vermesine değil bana hiç haber etmemesine ki arabada yanındaydım telefonda konuşurken diyebilirdi hayatım kardeşimin böylr böyle durumu vsrmış eve alacaklar birikimin bir kısmını verelim mi borç olsrsk diye dese ses etmezdim hem hamileyim hrm kendinin bacağınds tümör var yeni çıktı hadi ameliyat dese  hastane burdki devlet hastanesi özele git diyolar özele 70 80 bin tl yi ha deyince nerden bulcam buldum bunun 2 3 aylık iyileşme süresi var desem taşın kökünümü yicem kirayı neyle ödicem adam bu ay 10 bin tl yaptı  kirayı kardeşi bodrumlarda yılda 2 kez tatil yaparken oteller tutarken ev almayı hiçmi düşünmediler hiçmi kenara koyalım demediler ben buna kızıyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 154 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,373 göst.
30 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde İkinci mutluluk (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 551 göst.

409,029 soru

12,293,865 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...