0 oy
1,276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi

Hayalleriniz ve umutlarınız dışında :)Yani böyle börtü, böcek ,yılan, akrep falan filan işte!  Gece gece gizemli konulardan devam:)  

33 Cevaplar

0 oy
(1,109 puan) tarafından

Öldürmedim ama öldürmek istiyorum "kocam" :D

tarafından
Dur kız sakin:)))
-Reklam-
0 oy
(302 puan) tarafından
Akrep ve yılan öldürdüm keşke oldurmeseydim 
tarafından
Aynen sonuçta hepsi birer canlı.. Küçükken mi oldu ?
(302 puan) tarafından
2 sene önce o anki refleksle
0 oy
(51 puan) tarafından

Sanırım hamam böceği diğer hayvanlar kemirgen sürüngen vs bana çok vicdan yapar sanırım asla bir fareyi öldüremem fak ile tutup sokağa saliyoruz :)

tarafından
Harika:))) Hamamböcekleri en korktuğum şey onların bazıları kocaman hatta bir de uçanları var hiç öyle olanlarla karşılaştınız mı:))!!
(51 puan) tarafından
Evet karşılaştım ve böcek fobim var:)
0 oy
(2,194 puan) tarafından

Eşimi :Pöldürmek geliyo aklıma bazen

tarafından
Kız sakiinn:)))
(2,194 puan) tarafından
Şaka anam şaka ben kocamı dünyallara değişmem allah korusun
0 oy
(742 puan) tarafından
Fare sanırım 
tarafından
Hadi ya minik fındık faresi miydi yoksa büyük lağım farelerinden mi ?
(742 puan) tarafından
Küçüklerden di canim o lagim fareleri insan yer yaa Allah korusun cok korkunc
tarafından
Evet ya  onlar kocaman!! Miniklerin de aslında yüzleri falan baya sevimli ya!! Normalde yakalamak çok ama çok zeki ve hızlılar, kapanla mı yakaladınız ?
(742 puan) tarafından
Yok Canim su balkon filan supurulen annelerimizin kullandığı sari süpürge varya onunla
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Sinek karınca bu kadar
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Yılan öldürdüm. Sayılıyor mu?
(4,158 puan) tarafından
Evimiz müstakil. Kapının önünde çocuklar görmüş. Eşim gitti çığlıklarına. Sonra ben de indim bahçeye ki doğalgaz kutusuna girmiş çıkamıyor da. Yetkili çağırdık geldi kutuyu açtı açmasıyla eşimin sıkıştırması bir oldu. Ben de kürekle vurdum kafasına. O anlık cesaretle ama şimdi olsa yapamam
tarafından
Resmen macera yaşanmış.. Büyük müydü peki öyle bir de o kadar erkeğin içinde senin yapman cesaret patlaması resmen!!:)
(4,158 puan) tarafından
Eşimle ben bir de yetkili vardı açan ama adam açıp çekildi kenara. 40 cm civarı vardı başparmak kalınlığında
tarafından
Anladım baya cesaret gelmiş o an sana...Anladım annelik duygusuyla yaptın ama dediğim gibi zararsız oluyorlar aslında... Peki böyle genelde korkulan hamam böceği, kırkayak falan onlardan korkar mısın tek öldürdüğün bu muydu ?
(4,158 puan) tarafından
Foto ekledim bak. Yokkk korkmam. Onları tutup peçeteyle tabi atıyom
0 oy
(324 puan) tarafından
Bu ne piskopstça bir soru
tarafından
Ne alaka ya saçmalayıp durmayın hiç sinek veya böcek öldürmedin mi ?
0 oy
(900 puan) tarafından

Hamam bocegi :D

tarafından
Kadınlar aleminin korkulu rüyası:))) En korktuğum şey onların bazıları kocaman hatta bir de uçanları var hiç öyle olanlarla karşılaştın mı:))!!
0 oy
(4,158 puan) tarafından

image

ahanda bu arkadaş. Ama sayesinde verandada oturamıyom rahat rahat hep bi tedirginlik var. Korkar oldum
tarafından
İstemsizce üzüldüm ya ben hep elime alırdım tarlada çalışırken
(4,158 puan) tarafından
O an ben de üzüldüm gerçekten ama 3 çocuk var korktular. Öldüğünü görmeseler bahçeye çıkmazlar dı.
tarafından
Kız gece gece irkildim bir an!!:) Evet üzücü gerçekten.. Derisi ne kadar güzelmiş ya baksanıza resmen işlemeli gibi!! Yalnız bir şey söyleyeceğim bu ölü hali mi yılan baya diri duruyor..!
(4,158 puan) tarafından
Ayyy yorumların da beni benden aldı. Evet ilk öldüğü an
tarafından
Ya napıyım yılan derisi beğenmiş olmak suç mu:))
0 oy
(6,634 puan) tarafından
Neden sürekli böyle postlar açıyorsun? 
tarafından
Neyse kızlar tatlı tatlı şakalaştığımızı düşünmüştüm ama sizin niyetiniz başkaymış, boş beleş düşüncelerle kaybedecek vaktim yok.. bye
tarafından
Çağla bu :)))) kesin o yani fazla takmamak gerek
tarafından
Ya sen de kızın günahını alıp durma, değilim diyorum! İçeride normal kimse yok heralde
(2,114 puan) tarafından
Tek normal sen ve böceklerin.
tarafından
Kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş.. Ht senin sorduğun sorulardan zaten sağlıklı bir tip olmadığın belli.. Ben burada börtü böceği bile öldürmeyin derken, sen insanların ölümünü istiyorsun sonra da gelip burada bana vır vır konuşuyorsun.. Ahahah nasıl bir paylaşım yapmış sonra da gelip beni neyle suçluyor!!:)))
0 oy
(4,811 puan) tarafından
Börektir galiba
tarafından
Börek olsa şimdi ne gömülürdü ya:)))
0 oy
(348 puan) tarafından
Yılan öldürdüm örümcek akrep bunları hep öldürmek zorunda kaldım çünkü hepsi zehirliydi bide bizim evde çıkıyordu 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,161 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 981 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,513 göst.
0 oy
30 cevap 700 göst.
11 Nisan 2022 Aile kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu