İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur canım, zaten bizler seviyoruz diye tepemize çıkmıyorlar mı?? Ben küfür edebilirim nasıl olsa karım beni seviyor gitmez.. Ona vururum nasıl olsa beni seviyor gitmez.. Onu aldatirim nasıl olsa seviyor gitmez.. Ben bunu yaparım çocuğumuz var gitmez.. En önemliside arkanda ailenin durması bak baban istesende ben göndermem diyormuş benim ailem olsa eşimle aramız bozulacakta baba ocağına dönecem diye akılları gider sırf ek masraf olacak diye sırf köylüler dedikodumuzu eder diye,, ben babama desem eşim bu şekilde davranıyor kim bilir sen naptın da öyle diyor der, bu yüzden eşte derki ben istediğimi yapabilirim nasıl olsa arkasında duracak kimsesi yok benden başkası gidebilecek bir yeri yok diyerek her şeyi yapmayı kendilerine hak görüyorlar eşimle birbirimizi bizde çok seviyoruz ama tartıştığımiz zamanlar gel isitiyorum bu sözleri der bana annen baban arkanda değil ki orda kaç gün durabileceksin der, kayınvalidem mesela kaç yaşına gelmişler adam aldatıyor onu kadın seviyorum diye ne bırakabiliyor ne bir şey kendi ayakları üstünde duran biride kocaya maddi yönden muhtaç değil yani ama yıllarca kendine eziyet ettirmiş bizde diyoruz iyi sabrediyorsun diye kadının yaşamadıgi şey kalmamış yinede seviyor diye başkasıyla olmasına göz yumuyor gibi evli kalalım nikahı bende olsunda kafasında ve çok üzülüyorum onun bu haline, seviyorum diye kendini yıpratma elbette geçecektir ailen arkandaysa daha çok atlabilisin bunu, benim ailem kimsem arkamda olmadığı için iki küçük kızımla kafama göre sinirlenip kafa dinlemehe bile göremiyorum ailemin yanına tatile diye gitsem bile bir şey mi olduda geldin derler hemen, ailem arkandaysa en büyük şans bu gerisini boşver..