0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,713 puan) tarafından
...............

3 Cevaplar

0 oy
(3,282 puan) tarafından
Taabiki iftiraya girer ve bu ortaya çıkarsa kardeşinin kaçacağı yoksa da kaçar bence kardeşinle konuş yada psikolojik destek alsın 
(1,713 puan) tarafından
Bu durumda ne yapa bilirim lüyfen onerileriniz varsa dinlerim ben korkuyorum bundan
(1,713 puan) tarafından
Bi cozum onerin
(3,282 puan) tarafından
Çözüm kardeşiniz sevgilisi olmasa iyi tabi engel olamazsınız olduysa da herseyini size anlatacak kadar size guvenmesini sağlayın ki sizi dinlesin sornada yaşının küçük olduğunu sevgilisinin olabileceğini ama kendisini koruması gerektiğini evlilik için erken olduğunu anlatabilirsiniz
(1,713 puan) tarafından
Cok anlattık cok ama sürekli ben ondan ayrilmam beni ondan uzaklasıtıtrsanız bende sizi kendimden uzaklastiririm diyo . Ben pskiloğa goturmeyi düşünyorum bide o guveni nasıl saölaya bilirim bana herseyini anlatsın
(3,282 puan) tarafından
Yani mesela buluşmaya mi gidiyor nereye gittini sorabilirsin ama yadırgamadan karşı çıkmadan görüşebilirsiniz ama bizden saklamadan haber vererek diye anlatabilrisin
(1,713 puan) tarafından
Anladım canim cok teşekkürler ♥️
-Reklam-
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Kusura bakma ama bu çözüm çok ergence ve saçma geldi bana yapsan bile eğer anlarsa sana karşı ve ailenize karşı iyice tepki alabilirsiniz o riske girmeye de değmez iftira atmaya da değmez diye düşünüyorum
(1,713 puan) tarafından
Başka turlu cozum gelmiyo lütfen aklınıza nasıl bir cozum geliyor banada onerin
(3,561 puan) tarafından
Burada iş tamamen ayrı büyüklerine düşüyor kız kardeşten ziyade daha otoriter birisi yok mu ailenizde Baba olur dede olur lafını dinletip gözünü korkutacak cinsten birisinin  Gözdağı vermesi gerekiyor
(1,713 puan) tarafından
Gözdağını annem verdi zaten ama dahada kotu yaptı bu durumu cok dovmustu işte o yuzden bu hale geldi
(1,713 puan) tarafından
Korktugu icin asla guvenmiyo soylemiyo bisey
0 oy
(4,248 puan) tarafından

Siz zaten tatli dille konuşuyorsunuz anladigim kadarıyla aslında görüşmesinde de hic sorun yok ,sorun kaçma ihtimali ise kaçma kaçırılma durumları sinir tanimayan ucari davranis tavirlari için, bize inanmıyorsan  elinde telefon var internet var neler oluyor biraz arastir bak. Senin bizi tehdit ettiği şey seni zor sokar biz seni sevdiğimiz için sadece sana üzülürüz.Ama sen koca bir ömrü bir labirentte çıkış yolu aramak ile geçirirsin.Senin diğer insanlardan bir farkın yok nasıl bir hayat bekliyor seni araştır bak terazin o zaman daha doğru tartar. Hayatta her hatayı deneyimleyerek ogrenemeyiz bazen başkalarının deneyimlerinde örnek almamız gerekir.Eger bir yetişkinsen artık ona uygun adimlar davranışlar sergilemelisin kimse sana birini sevme aşık olma demiyor kendine zarar verecek kadar gözün kapalı olmasın yeter.Ayrica ben bu yaşımda bir önceki senemi beğenmiyorum, sen önümüzdeki sene bu söylediğin laflari ve davranış şeklini hatta bu çocuğu bile beğenmeyip başkasını bulacaksın.Sel gider kum kalır, aileni her zaman yanında, geçici hevesler için aileni bu kadar yıpratma diyebilirsin.

Hatta ben olsam bunları söyledikten sonra birde etek altında  sopa gösteriyormuş gibi yaparak ayrıca babamı biliyorsun ister o çocukla ister tek böyle birsey yaptığın anda o çocuk için hayati zorlastiracaktir.Emin ol ailen olarak hemen şikayetçi olur. O içeri girer ,sen başkasına aşık bile olursun ama o çocuğun hayatı biter bu kadar zarar vermeye gerek var mı. Sen hal ve hareketlerine dikkat et,herkesin evladi kendine kiymetli elalemin evladının da kendi geleceginlede  oynayacak şeylerden uzak dur derdim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,435,627 soru

23,610,445 cevap

306,370 kullanıcı

...