Anca girebildim çocuklardan
Ortak kız arkadaşımız tanıştırdı o koca ayının arkadaşıyla sevgiliydi onlar ayrıldılar belki birbirlerini hatırlamazlar bile şimdi
Biz tanıştık aşık olduk beraber yaşamaya başladık ikimizi çalıştık birikim yaptık bunun evdekileri ısrar ettiler evlenin diye ben ilk evliliğimden çocuğum olmuyor diye ayrıldım Türkiye'de de muayene oldum yine aynısın dediler burada da hani çocuk veremem korkusu niye onu da yakayım diye bir de benden 5 yaş küçüktü hep reddettim evliliğe sıcak bakmadım eşim de evlilik adamı değil ondan sonra 2018'de tanışmış dedik biz 2022'de adet olmuyorum küsme oldum acaba diye doktora gittim meğerse Defne hanım 2,5 aylık olmuş direkt kalp atışlarını duyurdu ben bunu söylemem lazım direkt işten ayırdılar memleketten evrakları istedik Defne 7 aylıkken hamileyken evlendik ondan sonra ben çok istiyordum benim Bir oğlum olsun bu sitedeki çoğunluk biliyor erkek erkekte tutturdum zaten şükür nasip oldu oğlum da oldu 3 aylık olacağız inşallah
Durup durup düşünüyorum diyorum hani benim çocuğum olmuyordu Bir değil iki çocuğum oldu nasip kısmet neredeyse orada oluyormuş bir de ikimiz de evlilik insanı değildik evlilik karşıtı insanlardık aşk insanı öldürüyor diyordum değilmiş aşkı öldüren evlilik değilmiş beraber zaman geçirmemek birbirini görmemezlikten gelme vakit ayırmemek bunları öldürüyormuş şükür iki çocuk olmasına rağmen sabah dört beşlere kadar takılıyoruz her gece daha dün oturduk konuşuyorduk nereden nerelere geldik diye