0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından

Oğluma hamileyken evimiz kiraydı. Eşimin maaşı azdı hâliyle gazla.bir eşya alamamıştım. Hep ucuzuna kalmıştım. Birde 21 yaşındaydım yaşın getirdiği acemilikte vardı. Yani oglumjnoyle istediğim eşyalarla buyutemedim. Ayrıca oğlum 45 günlükken eşim askere gitti. Kaynana kayınbaba yanında kaldım 6 ay e eşimden isteyeceğim kayinbabadan isteyemedim. Şuan çok şükür oğlumu istediğim şekilde büyütüyorum ama o bebeklik zamanları içimden çıkmıyor. 

Şimdi diyorum bir daha hamile kalsam güzel ve lüks şeyler alsam oğluma haksızlık olur mu. Şimdi çok şükür durumumuz iyi  alabilirim her şeyi. Mesela yeni doğan cekimi istemiştim oğlumda ama yaptiramamistım ikinci çocukta yapsam oğluma haksızlık olur mu diyorum. Oğlum 6 ay babasız büyüdü ikinci çocuk babasıyla büyüyecek. 
 Sizde böyle düşünüyor musunuz? 

21 Cevaplar

0 oy
(2,693 puan) tarafından
Ilk kizimda hic bir sey alamamistm kaynanyla oturuirlardi ve esimin maasi alip bize kurus vermzlerdj esimde dioki suan ne cahilmisjm keske vermeseydm die hic birsey ama hicbirsey alamamistm binere 5tlye zibin almak istedim diede carsinin ortasnda hungur hungur aglatmslrdj beni annem teyzem saolsn herseyimi aden zye aldilr ama benm icmd ecok kaldi canm anlatamam cok kotu biseymis 2.cocugmda kendj evimdeydm ona istedgmi aldim sonra 3.bebegm oldu onada herseyi aldim buyuk kizima alamayisim cok koyuo suan herseyin en iyisini aliorm en pahalisini bi esortman takimini 2 3 bin verirm asla ondan esirgemem  nerdeyse 2bunden assa ayakkabi almam ama nolursa olsn dogdugnda alamayism hala koyuor bana cok cokta helallik istior esim kizimdanda bendende ama olsn yinede anladi herseyi esimde suan cok iyi dierek kendjmj avutuorm az da olsa kizim 9yasinda kac yasinda olursa olsn o pismanlik asla gecmior bizde malesef
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 484 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 726 göst.
14 Mart 2019 Diğer kategorisinde Acelya nın annesii (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havva4545 (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.

411,613 soru

12,391,316 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...