0 oy
386 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
düzenlendi

her gördüğünü yapmak zorunda olan ben geçen gün burda birinden gördüm yaptım inşallah tadı da görüntüsü gibidir :) kim yapmıştı hatirlamiyorum ama ona sevgiler :):)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

Oyyy çok güzel görünüyor canım ellerine kollarına sağlık acilen tarif ver bende yapacam ☺

tarafından
Sağol canım ❤️❤️

Sütlü Soğuk Baklava Tarifi'nin Malzemeleri
1 paket hazır baklavalık yufka ( 800 gramlık paketlerden 44 adet )
200 gram tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı çekilmiş ceviz veya yeşil fıstık
Şerbeti için;

2 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su
3,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
Üzeri için;

100 gram sütlü çikolata
4-5 yemek kaşığı nesguik toz ( tatlının şerbeti dökülünce mutlaka elenerek serpilmeli
tarafından
Ayyy.cok teşekkür ederim canım her tatlıyı denedim bir bu bir de trilice yapmadım ama buna bayıldım birkaç defa dışarıda yemiştim güzeldi
tarafından
Hem güzel hem de kolay canım eğer kalabalık değilse evin ufak borcama yap bir paket BİM'deki ceviz yetiyor iki sefer yapmaya baklavalık yufka da yine aynı yarısını yaptım ben yarısını da dolaba kaldırdım buzluğa daha sonra yapmak için
tarafından
Aaa bu postu kaldirma olur mu canim muhakkak deniyecem
Yok ya kalabalık değiliz canım yaparım hepsini de ben yerim ☺ yuvarlak borcamim var onda yaparım inşallah
tarafından
Tamam canım ❤️
(134,283 puan) tarafından
len 800 gramlik 44 paket zanneden tek ben miyim
tarafından
Ben hiç anlamam kız ilk defa bakacam deniyecem sevdoş ☺
(5,191 puan) tarafından
Kuşum burda belli olmuyor açıklama kısmını yada ekranı Tam at ben yakınlaştırırım
tarafından
Canım çok teşekkür ederim ben eczaneyi aradim çok sağol balım aynı böyle yazıyor başka bir şey yok sayfada
(5,191 puan) tarafından
Önerilen doz
 avil sabah 1/2 akşam 1/2  = günde 1 doz
Zyrtec sabah 1/2 akşam 1/2 olmak üzere = günde 1 doz  şiddetli bir durum yok ise sabah zerrecik akşam acil versen yeterli olur
tarafından
Doktor da avil uyku yapar onu gece ver dedi diğerini de sabah ver demişti normalde eczane üstüne yazardı da aceleye mi geldi anlamadım aradim kıza sordum o da sabah aksam 1.olcek ver yeterli dedi şimdilik dikkat ediyorum canim çıkarmamaya çalışıyorum cikarsam da şöyle bir hava alıp geliyoruz ee çocuk bu nereye kadar çıkarmayacam hemen kapıya çıktığımız gibi mahf oluyor yavrum
(5,191 puan) tarafından
Canım kaç yaşında bebek kaç kilo önerilen doz 1 dozun 2 ye bölünüp sabah akşam verilmesi 6 yaşına kadar
tarafından
3 yaşında 13 buçuk kilo canım
(5,191 puan) tarafından
Sen şiddetli bir durum yok ise sabah yarım akşam yarım doz ver
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim o zaman seni dinliyeyim olmadı cuma günü kendim için de gidince tekrar doktoruna sorarım ama dışarı çıkarmadığım sürece sıkıntı olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende yapcam yaaaa kaç gündür canım istiyor :))) ellerine sağlık 
tarafından
Sağol canım ❤️❤️
0 oy
(4,360 puan) tarafından
Eline sağlık canım bana yapımı çok zor geliyor uğraşamam hic iyi ugrasmissin:)
tarafından
Bu kolay canım normal baklava zor
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Soğuk baklavaya bayılıyorum ya eline sağlık canım çok lezzetli gözüküyor 
tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Kac kat yaptın canım bide her katına mi yağ koydun birazcık detay verebilir misin bende ne zamandir yapmak istiyorum denk gelmişken söyler misn
tarafından
40 kat canım bu üç kat arayla yağ döktüm ortaya ceviz kakaoyu da pudra şekeri ile karıştırdım ben
(1,882 puan) tarafından
Tamamdır canım tesekkur ediyorum afiyet olsun. Çok güzel görünüyorlar ☺️
tarafından
Sağol canım benim❤️
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Bayağı lezzetli görünüyor afiyet olsun canim 
tarafından
Sağol canım benim ❤️
0 oy
tarafından
Ellerine emeğine sağlık canım afiyet olsun 
0 oy
tarafından
Az önceki iskenderden sonra üstüne soğuk baklava aman Allahım postlar çok fena :D ellerinize sağlık favori tatlım ama hiç denemedim yapmayı ramazandan sonra gücümü toplayıp denicem inşallah ☺️ :D bizde eşimle bugün tatlı yapmadım tatlı alsaydık diyip sonra usenip dondurma var dondurma yerize bağladık :D 

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 430 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 625 göst.
0 oy
9 cevap 518 göst.
+1 oy
5 cevap 177 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,668 puan) tarafından soruldu

410,399 soru

12,342,744 cevap

39,792 kullanıcı

Kategoriler

...