0 oy
1,002 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (590 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar ilk sizin ucin kim gelir cocugnuzmu yoksa esinizmi?》 

Hangisini daha cok seviyorsunuz ya seveceksiniz》?

Ben her ikisin ayıramam ki ya esimide cok seviyorum oğluşumda daha gelmedi ama onuda cok seviyorum.Ayıramam hic bi zaman esimin annesi cocukken vefat etti. Oğlusuma anne sefkati vererken esimi arka plana atmam asla ❤

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şimdi kaynanamın tüm çocukları yanından gidiyor tek oğlu kaldı yanında bi gün şey demişti "küçükken evlat sana muhtaç olduğu için ona olan sevgin ağır basıyor ama çocuklar büyüyüp yuvadan gidince yine eşinle kalıyorsun çocuklar da kendi hayatını kuruyor şimdi önemli olan eşim" demişti. ki çok doğru bence tabi evlatta can ondan da vazgeçilmez

(590 puan) tarafından
Ayy kaynaban ne guzel söylemis tabi buyutunce canından parca buyuyecek oda kendinin can parcasın bulacak yine esin kalacak ay duygulandım ya
-Reklam-
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Benim için ikisi de. Kocam olmasaydı kızım da olmazdı. Koca bulursun ama çocuğu bulamazsın diyolar ya ben katılmıyorum. Allah kocamı başımdan eksik etmesin onun gibi birini bulamam asla.
(590 puan) tarafından
Amin canm benim amin haklısın bende öyle söyleyenlere katılmıyorum Allah hep var etsin onları
(2,334 puan) tarafından
Amin inşallah canım :)
0 oy
(636 puan) tarafından

Bu sağ kolunu mu keseyim yoksa sağ bacağını mi keseyim sorusunun kibarlasmis hali bence ... 

(590 puan) tarafından
Aaaaa needen öyle diyosun ki  ben Allah biliyo ki kotu anlamda sormadım beden kotu anlıyosunuz anlamıyorum ben masumca sordum ki  sevginiz hangisine daha cok.  Tercih ettirmedi birini secin birini atin demedim sadece hangisini daha cok seviyonuz dedimm
0 oy
(1,424 puan) tarafından

Oğlum daha doğmadı ama hee turluuuu  Bebegimmmmmm oğlusumm benim hiç biseye degismem

(590 puan) tarafından
Deyisme zaten canm Allah bagislasın

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 232 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (11,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 346 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde &KAHVESEVERANNNEE& (2,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 311 göst.
0 oy
14 cevap 450 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde &KAHVESEVERANNNEE& (2,147 puan) tarafından soruldu

409,118 soru

12,296,032 cevap

38,327 kullanıcı

Kategoriler

...