0 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar benim yeni tanıştığım bir arkadaşım var kendisi çok iyi ama çok fazla konuşuyor aşırı derece kendimi tam anlatacağım beni susturuyor kendini anlatıyor henüz benimle ilgili hiçbir şey bilmiyor ve ben onunla ilgili birçok şey biliyorum çünkü o kadar çok fazla konuşuyor hiç beni konuşturmuyor tam ağzımı açacağım bir şey anlatacağım beni susturup hemen kendini anlatmaya çalışıyor ben mal gibi karşısında sadece onu dinliyorum belli bir süre sonra da içim sıkıldı ama iyi bir kız hani başına böyle bir şey gelen var mı veya ben bu durum karşısında ne yapmam gerekiyor

23 Cevaplar

0 oy
(8,065 puan) tarafından
Bu benim ablam olabilir :)))
tarafından
:)))))) diyoaun
-Reklam-
0 oy
(442 puan) tarafından
Sana bi zararı yoksa, fesatlığı, arkandan konuşmuşluğu fln yoksa neden silesin ki? Belki bakarsın kötü gününde kimse olmaz yanında o olur. Çok konuşma konusuna gelince de yavaş yavaş bu huyunu törpüleyebilirsin mesela aralarda ay kız az dur da ben de anlatayım de şakaya vur kendinden bahset bir de sürekli kendinden bahseden insanlar sıkıyor diye arada geçir. Yine mi olmadı güzelce uyar de sen çok iyi bir kızsın tek bi kötü yanın var o da bu de açık açık söyle dost acı söyler de. 
0 oy
tarafından
Canım okurken benimde aklıma üniversiteden hala gorustugum arkadaşım geldi direk☺️ kendisini çok severim ama o da öyle çok konusurdu bide herşeyi dert eden biri anlatacak şeyi hep çok olurdu hatta Allah affetsin bı kere zile basın demiştim annemlere biri geldi diye kapamistim çünkü o anda boş olduğumu biliyordu anlatiyordu sürekli susmadan :) ben onu öyle kabullenmistim aralarda fırsat bulunca bende birşeyler anlatıyordum işte ama simdi evli iki çocuğu var bı senedir telefonda konusamadik düşün zaman bulamiyor mesajla ancak görüşüyoruz ☺️sende aralarda girmeye çalış canım fırsat buldukça eğer sevdiğin bı insansa hatta samimi olduğunda espriyle soylenebilir bile biz öyle diyorduk kendide gülerdi :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 414 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 408 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,170 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,620 puan) tarafından soruldu

411,055 soru

12,372,786 cevap

42,537 kullanıcı

Kategoriler

...