Kizlar ben babamı 9 şubatta bi hastalik yüzünden kaybettim. Ertesi gün köye gömülecekti benimde 2 yaşında kızım var küçük görümceme bırakacaktım çocuklarım hasta diye kabul etmedi. Çok şükür havalar normal gittide kızımı yanımda getirdim.
Yarın kaynanama bayram için dolma sarılacak sabahtan gidilip temizliği de yapılacak iftarı orda acıcaz. Benim kızımda 1 haftadır hasta grip ilk günler ateşi de vardı şuan sadece çok afedersiniz yeşil yeşil intihap akıyo burnundan bende dedim ki kızım hasta diğer çocuklara bulaşmasın bayram öncesi ben gelmiyim. Aslında olay gidip gitmemek değil benim en zor günümde yanımda olmadılar yanımda olmayı geç çocuğuma bile bakmadılar bu çok zoruma gitti benim hiç gitmek istemiyorum.
( Babam vefat edeli 10 gün olmuştu daha gelen giden oluyodu ramazanda zor olur diye kaynanamın mutfak dolaplarını silelim temizlik yapalım demişler beni aramislardi sende gel diye o zamanda gitmedim)
gidiyosun yapiyosun ne kıymetin oluyo ne değerin biliniyo gitmiyorsun senden kötüsü olmuyo her türlü kötü gelin oluyo yani bu arada kaynanam 2 sene önce kısmi felç geçirmişti çok şükür şuan iyi kendi işini kendi görüyo ama adetmis işte bayramda özel günde yazın ayrı kışın ayrı temizlik yapiliyo