Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim aileme götürmüyor
0
oy
378
göst.
13 Nisan 2024
Aile
kategorisinde
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
soruldu
Amcam düştü ağır bir süreç atlattı bayram dan sonra gideriz dedi dün gece kuzenının düğünü vardı ona kalmayalım arabanın vizesi yok yola çıkalım gidelim dedi ben hiç bir şey hazır değil akşam vakti olmaz kaza bela dedim zaten bi seneye yakın aılemde kalmadım şehir dısındalar hakkım kalmak o günü birlik düşünmüş bende babama sabah dedim hani gelme ihtimalimiz var esım akşam gidelim doyınce sımdı dün dünde kaldı zaten günübirlik gidecektik dedi ben esir miyim hiç kalmadım babamlarda dedim ızın vermıyor babamda mesaj atıyor gelecek mısın haber ver diye sindi babama gelemıyoruz desem anlıcak bir terslık var esımı arayıp esir mi falan demesınden korkuyorum mesajını açmadım babamın naşcagımı şaşırdım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+1
oy
13 Nisan 2024
Gulnazyilmaz
(
1,170
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam ben gidiyorum der biner otobüse giderim
5 önceki yorum göster
13 Nisan 2024
Gulnazyilmaz
(
1,170
puan)
tarafından
yorumlandı
Babana çok üzüldüm .
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Normal bi zamanda değil kardeşi ölümden döndü çok yanında olmak isterdim ben kötü durumda olsam hemen koşuyor koşar babam işte el oğlu böyle vıcdansız
13 Nisan 2024
Sarakurak
(
1,238
puan)
tarafından
yorumlandı
hakkindan gelemiyorsan biz napalim simdi ne desek bos sende mecbur ne dese yapcaksn ipleri vermissn eline
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Geri kafalı bunlar birazda cimri kendı aılesıyle bile arası bozuk kendıni yalnız bırakıyor sıra bende yarın öbür gün başımıza bişey gelse kimse kapımızı açmaz
13 Nisan 2024
Sarakurak
(
1,238
puan)
tarafından
yorumlandı
ALLAH SABIR VERSIN SANA
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
13 Nisan 2024
-__-
(
1,367
puan)
tarafından
cevaplandı
Sana vereceğimiz aklı asla kullanmayacaksın. Bu adamdan ne bekliyorsun ? Ara babanı herseyi anlat gelsin kökten alsın seni. Kocam diye tabir ettiğin hay*vanda ararsa söyle ona "Ben senin kölen değilim , yoluna bak " aç boşanma davasını ne diye uğraşıyorsun böyle malla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Gozdeh
(
12,167
puan)
tarafından
cevaplandı
eşinle konuşman lazım, sen onun kölesi değilsin. aileni görmek en doğal hakkın
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Konuştum çok dengesiz bi gün iyi bişey yapsa on gün burnumdan getırıyor kendi aılesıyle arası bozuk benden mi çıkarıyor anlamadım
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Götürmezse günlerce ona yüz vermeyecegımi bilir
13 Nisan 2024
Gozdeh
(
12,167
puan)
tarafından
yorumlandı
babam da annemi götürmek istemezdi. yarım saatlik mesafede. sadece annesine gitmesine izin verirdi, yan yana evlerde amcası falan oturuyor, gitme derdi onlara. annem de çok üzüldü yıllarca. bu erkekler niye böyle
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
İki saat var arada ha deyınce gıdemem zaten sürekli gıden bir ınsan değilim en son beş ay önce kardesım kaza gecırdı onun ıcın gittim çokta özledim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
cevaplandı
Akıl verebilir misiniz bana lütfen
13 Nisan 2024
Bayramsekeri
(
345
puan)
tarafından
yorumlandı
Ara babanın getirmiyor de nolacaksa olsun köle misin sen
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
O İşler öyle kolay değil işte inada bındı mı sorunlar artar
13 Nisan 2024
Bayramsekeri
(
345
puan)
tarafından
yorumlandı
Eee ne yapalım yani o zaman çözüm istiyorsun ama beğenmiyorsun o zaman kaderine razı gelip gideceksin evine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Kuzeybebesi
(
1,700
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ailemi görmek isteyeceğim ve o da izin vermeyecek haaa. Doğduğu güne pişman ederim onu. Ben onun ailesi ile küsüm mesela. Ailenle görüş telefonda ama bana duyurma derim. Veya tek başına al uçak biletini git diyorum. Ben gitmek istersem de giderim kimse karışamaz. 1600 km yol da var yani. Amaaan kızlar biz bu erkeklere çok yüz veriyoruz yaaa
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte balık baştan kokar
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamamen kadını tutumu bakiyolar bu ezilir tamamen ezelim diyolar ama kendi ailelerine gelince haftada gidilsin istiyolar bencede taviz vermemeliyiz ben asla vermem 10 dakika mesafede oturuyor 2 haftada gider kalırımda ordan teyzeme gecerim dayima geçerim gitmede demez dedirtmemde zaten
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Babamı aramaya yüzüm yok vallaha ne dıycegımi şaşırdım aramak istiyorum ama utanıyorum
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşin götürsün ha arabanizda sıkıntı varsa anlaş sen gitmiyosan babami ariycam şu kadar kalcam de tamam yani ne izni bu eşse eş yani bayram bu
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok araba bahane dün götürcem dedi bugün hayır dedi kalmama da hayır dedi az önce uyandı çay istedi suratına b*ka bakar gibi baktım hiç konuşmadım ortamı yumuşatmaya çalıştı göya sonra çıktı gitt
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hey Allahim yarabbim kiz mesaj yaz ben hazırlanıyom hadi ya gel yada babami cagircam de sorun yoksa gidin isteeee
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok götürmez kafasında ne var bilmiyorum vize yoksa babam gelsin alsın dedim ona yok dedi
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bak ben annemi arife gününden tek kalma bize gel diye evime çağırdım kardesim bayram calisiyo babam memlekette diye annem sabah kaynanamda hep birlikte kahvalti ettik esim onu arife aldi bayram günü geri evine birakti ananemi görmeye gittiler teyzemle ben birinci günü esimin ananesini gormeye gidiyoruz kaynanam kaynim esim filan cok yaslilar diye dayisi halasi gün geciyo ben 2 gun anneme tekrar gittim dün akşam geri evime döndüm oyle 2 saatlik mesafe olsa 1 hafta kalirim valla ☺
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Kiz götürmez deme şart koş şart sen taviz verdikce adam tepene çıkar eyvallah etme
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Mesela yarın kuzenının nişanı var ona gitmeyi düşünmüyorum ya da herhangi onun aılesıyle alakalı onun aılesını üstün tuttum ya ondan böyle oldu ne şartı kosabilirm
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Beni götürmese ben böyle yapmazdim Nisana gitme haklisin sen benim aileme gelmedin bende gelmiyorum de ailesinede gitme bizimkiler beni bayramda bekledi de mesala nerden nereye ne zamandir gitmiyosun
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
O ailesiyle küs olduğu halde ben sen haksızsın dedim kaynanamla görümcemle küsmedim onlarla her yere gittim iki gindür başka kuzenının kınası düğünü oldu ona gittim aıleısyle hep aramı ıyı tuttum herkese karşı saygılı oldum o her gün annesine giderdi kızardım ama gitmesine karışmazdım bize ilgi göstermiyor diye mükafatı buymuş demekki
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
En son onlar bir ay önce bize geldi ben en son beş ay önce kardesım kaza yapınca gıttım geldim günü bırlık
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Uuu bes ay cok yaa bence imkansız yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Minigimm
(
2,180
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben götürmesini izin vermesini beklemem öyle bir hakkıda vermem canım ister giderim ha kalmak konusuna birsy diyemem istemiyorsa kalmam ama haftada bir iki haftada bir imkanım fırsatım oldukcada sormam gider gelirim yerine olsam karisamazsin ailemle gorusmeme gidiyorum der çıkarım
1 önceki yorum göster
13 Nisan 2024
Minigimm
(
2,180
puan)
tarafından
yorumlandı
Onun tarafı olunca bende böyle yaparım bayramdada görülmedi diyerek sen bu hakkı vermissin bile eşine bu aileyle görüşmeye karışan eş konusu sabittir yapılacak kusura bakma yaptığın yanlış ailemle goruşmeme karisamazsin ben gidiyorum çıkıp gideceksin arkadan ne yapıyor ne diyor ona yörede geri gelip gelmeyeceğini düşüneceksin
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Fevri hareket etmek istemiyorum beklıyorum sımdılık nereye kadar sadece bayram da kuzenının kınası düğünü vardı ondan dolayı kaldık yoksa bayramda gıdecektık of her şey birbirine karıştı götürmüyorsa götürmesin benden güler surat ta beklemsjn bu saatten sonra
13 Nisan 2024
Minigimm
(
2,180
puan)
tarafından
yorumlandı
Adam yapacağını yapıyor istedi oluyr sen istedin kadar gülme en fazla aynı evin içinde bir iki ay yaparsın geçer birşey olmaz eşinde aynı böyle düşünüyor
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailesi konuşmuyor onla onun hırsını benden alıyor
13 Nisan 2024
Minigimm
(
2,180
puan)
tarafından
yorumlandı
Hırsını alıyor diye birsey yok benim eşiminde çekirdek ailesi yok ne yani benim ailemle arama mesafemi koyacak öyle bir dünya yok eşin senin sınırlarına göre hareket ediyor ve karşındaki sınırlarını insanın çok iyi bilir ve bilmiste bak bunu kabul et bahane üretme kendince bunun farkına vardığında çözersin asıl sorununu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Elif gunes
(
2,371
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben senin diger postunuda gordm yani ordada yazdm ama terslern sen kendjn git dedim ole kolay deil cocuklar var dedin iste sen bole dedigin icn adam da nasil olsa gidemez die seni kole olarak goruor valla ne cocugu alrim cocuklrimi bal gibide giderm hickimseyide takmam kucukse kucuk sonucta annesiyim hic bisj olmaz sen cocuklari bahane edersn daha cok bu adama yalvarir durusn beni gotur die babamada demem kocamada alir otobus bileti ekstra koltuk alirim covuklrimla mis gibide giderim ya sen tek gitmek istemiorsn yada bahane ediorsn canm kusura bakma ne insanlar var arabalari yok otobsle ucakla giden tek sen deilsn yani beni kocam gondermicek bende beklucemde durcam beni gotrcek die yemin ederim agzi burnunu dagitirim o adamin sonrada ceker giderim
13 Nisan 2024
Hayal1907
(
336
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte yaşamayan anlamaz aslında hiç karışmazdı götürürdü noldu anlamadım bu ara aılesıylede arası bozuk ben gidersem rest olur onun için öyle düşünüyor tek kalacak ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
20
cevap
730
göst.