0 oy
968 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,612 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar gorumcemin oğlu askere gitti gitmeden 1 gün öncede bir  cenazemiz oldu gorumcem bisey yapamadı şimdi mevlit yapacakmış ama her böyle günde eşimin eski sevgilisi ve anasını da çağırıyor ben o ortamda eşimle bulunmak istemiyorum az önce eşimi aramış böyle böyle Nur u arayamadım çünkü onları da çağırdım bisey der kızar diye demiş ben daha önce 1 davette daha onları görürsem asla hiç biseyine gitmem gorumcemin dedim gördüm de hemde eşimle konuşmaya da çalıştı annesi kız da geçti karşısına kırıta kırıta oynadı biz nisanlanana kadar uğraştı o yabancı yapma etme diye haberler gönderdi ben bu insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum akraba değil hiç bir aile bağı yok çağırmaya mecbur değil ama inatla çağırıyor karı s.inir oluyorum ister istemez geriliyoruz tartışıyoruz eşimle de siz olsanız gidermisiniz Pazar günü yapacakmış mevlitide zaten çocuk gitmiş 1 ayı geçti ne alaka şimdi onuda anlamadım 

28 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Nasıl bı karaktersizlik terbiyesizlik adam saymamaktir bu.benim eşim olsa döver sover sıkıyorsa yapsın bı daha asla gitmem isterse ömür boyu konuşmasın muhatap olmasın.ua zaten böyle bı deyi yapan inşan benim karşıma çıkmasın muhatap olmasın benimle eşimle de.
(12,612 puan) tarafından
Mezhepleri geniş bisey olmazmış eşimde bende öyle seviyesizlikler yapmayız ama mesafe koyduk anlayana
(1,622 puan) tarafından
Mesafenin kralını koy ya bu ne rahatlık
-Reklam-
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Ben olsam gider nispetin alasini yapardim. Benimde esimin arkadasinin karisi esimin eski sevgilisiyle arkadas diye cagirmisti. Inan umrumda olmadi sonucta esim beni secmis sevmis. Kiskanicak olan biri varsa o da esimi elde edemeyendir. Bende suslendim puslendim, gittim kaynanamla kirita kirita oynadim dugununde kinasinda. (Diceksin arkadasi ama cagiran kiz, kendi kocasinin eski sevgilisiiyle kimseyi konusturtmuyodu yani kendine istemedigini bana yapti)
(12,612 puan) tarafından
Ben yapamıyorum canım bana ters geliyor
(4,389 puan) tarafından
Banada ters ama gitmeyerek veya trip atarak ancak kiskanilan taraf gibi degilde kiskanan taraf konumuna dusuyosun herkesin gozunde. Bi nevi politik davraniyorum.
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Seninki akraba değil birşey değil benm eşimin eski sevgilisi kuzeni her ortamda aynı yerlerde olur artık takmıyorum ama seninki yabancı eşin terslesin anlamiyorsa bizim o gün progamimiz var de geç eşini de al çık piknik yap gez toz paylaşım yap altına insanın kendi aile gibisi yoktur gerisi boş falan yaz hatta anlasın tabi eşinde ben ablama gutcem demiyorsa
(12,612 puan) tarafından
Demiyor da biz dayı yengeyiz karşı taraf gelmesin dedi geliyor ama bunu 2 seferdir yaşıyoruz dedim haklısın konuşuruz karar veririz dedi bakalım ama gitmek istese de ustelemiycek oda ablasına kızıyor
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Görümcen zaten senin gelmeni istememiş, onu çağırmış. Bile isteye yapmış. Eşinin bu durumda tutumu önemli. Eşin nasıl kardeşine yada ablasıysa ablasına sesini çıkarmıyor. Benim o kızla aramda ki herşey bitti evliyim artık senin de bir arkadaşlığın olamaz diyemiyor mu. Bi adam olarak net olup ağırlığını ortaya koyamıyor mu. Hem görümcene eşini gönderebiliyor musun. Ne malum evine hem eski sevgilisini hem eşini çağırmayacağı. Ne malum şeytanlık yapmayacağı. Yada herşeyi geçtim eski sevgilisi sürekli aile ortasında bile hâlâ sizinle birlikteyse ne malum şeytanın düşürmeyeceği. Bence sesini çıkarıp artık ben varım demen lazım. Senin olmadığın yerde eşin de olamaz. Eşini de çağıramazlar ve çağırmamalılar 
(12,612 puan) tarafından
Yok hep aynı ben gitmezsem eşim de gitmez onudami istememiş
(2,330 puan) tarafından
Görümcen gerçekten çok karaktersiz bir kadınmış öyle insana uzak olman mesafeli olman en güzeli
0 oy
tarafından
Kaynananı da al pazar günü bir kahvaltıya ya da yemeğe falan çıkın gezin dolaşın. O gorumce de kendi kendine yapsın mevlidini. Bak diğer mevzular ayrı kaynananla genel olarak aranız nasıldır bilmem etmem ama bu konuda size arka çıkmış büyüklüğünü göstermiş sen de bir teşekkür etmis olursun hem de o gorumceye nispet olur böylece. 
(12,612 puan) tarafından
Kaynanam öyle demiş ama gider gorumcemi yola getirmek için yapmıştır yüz yüze gelince bana sende inatsin noluyo sanki der ama sagolsun destek olmuş hakkini yemem
0 oy
(18,292 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben asla gitmem onun görmek istedikleri yanında bana gerek yok derim. Eşimi de asla göndermem bildiğim bir eski sevgili nişanlı durumu yok ama bilmeden aynı ortama sokarlarsa içimden Kızılcık Şerbetindeki Görkem çıkar nasıl aynı ortama denk getirip aynı sofraya oturttunuz diye. Şu an eşinin sağlam durması lazım inat ediyorsan benim yuvamdaki huzuru bozuyorsan beni gözden çıkartmışsın demektir demesi lazım 
0 oy
tarafından
Sen gitmezsen eşin mecbur gidecek mi 
(12,612 puan) tarafından
Karşı taraf gelmezse gider öyle dedi
tarafından
Bence koçanı yanlız bırakma onlarla onlar seytanin arka bacagiysa swn seytanin kendisi ol demek istediğimi anladın mı ben senin yerinde olsam onların kendituzaklarina dusururum ha illaki gelecekler mi gelsinler onlar sana gıcıklık yaacagina sen onlara yap eşinle güzel ilgilen sarıl op onların yanında eşinle oynayın Gül'ün eglenin 5 dk elini bırakmasın eşin swnin peşinde olsun sürekli ayrıldığımız zaman hemen yanına gelsin karımda karım desin cocuklarinizla eşinize ne kadar mutlu olduğunuzu gösterin daha da abartin hatta bak ne olacak o zaman kendileri rahatsız olacaklar biz onların huzurunu kaviracaktik onlar bizimkini kaçırdılar desinler ve swn o gorumceye çok dikkat et bacım
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Hiç saygıları yok mu. Ayıptır ya. Aynısını siz yapsanız hoş mu. Allahtan eşiniz gerekeni söylemiş. Eşimle ortak karar alıp gitmezdik. 
(12,612 puan) tarafından
Geniş insanlar geniş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 393 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 909 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayettwtwysys (15 puan) tarafından soruldu