0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
2022 de keşfettim ben gebelik için bir soru sormuştum Google dedeme sonra burası karşıma çıktı ilk başta hamilelik anne sonra anne bebek soru cevap vs 2 seneye yakın zamadir ilk nickim selin1903 tü telefonu değiştiğim için şifre gitti bunu açtım geri

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
2020den beri
-Reklam-
0 oy
(2,414 puan) tarafından
İlk hamileliğimde keşfetmiştim 2018 den beri buradayım:)
0 oy
(8,867 puan) tarafından

2019 da oğluma ilk hamileyken kesfettim .Bitane editör vardı kapalı o hesabımı bamladi.sebebini hatırlamiyorum  burdakiler yüzünden piskolojim bozuldu ne saçma bı yer die kendimi savunmustum beyenmiorsan die hesap gitmişti baya arkadasligimda olmuştu hulyosumu falan o zamandan beri biliyorum sevdosu çok görürdüm.2 yıl önce tekrar kaydoldum isde yuvarlanip gidiyoz buralarda:)

0 oy
(4,551 puan) tarafından
2018 te ilk oğlumda keşfettim ama o zamanlar hesap açmadan takılıyordum ikinci oğluma hamile kalınca hesap falan açtım 2.5 yıldır buradayım 
0 oy
(3,956 puan) tarafından
Cocuk düşünmeye başladığım ay indirdim bu programı ablam tavsiye etmişti. Baslarda sadece okuyordum burayı sonra buraya da hesap açtım 
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Kızım doğduktan sonra bebek bakımı olarak indirdim sonra orda hep diğer bölümde sorun filan diyorlar anlamamıştım ne olduğunu:) bir gün tesadüfen uygulamayı karıştırırken buldum:) baktım sorular daha eğlenceli hemen üye oldum 6 ay önce:))
0 oy
(302 puan) tarafından
2022 yılında ilk kez hamile kaldığım zaman arkadaşım uygulamayı söyledi hafta takibi için. Ama sonra kalbi durdu dediler. Ben de başına gelen var mı acaba diye siteye girip sormuştum. Sonra hamilelik sonlandı. Tekrar hamile kalınca hamile kısmından kullanmaya devam ettim. Sonra buraya da atladık. 
0 oy
(565 puan) tarafından
2022 de kız kardeşim önermişti.4.bebeğime hamişken aktif kullandım doğumdan sonra bi sene ğirmedm yaklaşık şimdide burda sohbet yerinde takılıyorum.ğebelik kısmındada yardmcı olabileceğim postlara cevap veriyorm
0 oy
(1,845 puan) tarafından
7 yıl önce keşfettim canim o zaman düşük yaptım sildim sonra kızıma hamile olduğumu igrenir öğrenmez indirdim alıştım iki çocuğunu da bu uygulamada büyüttüm sayılır:)) bir ara sildim ama bağımlılık yaptı birgün dayanabildum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 495 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,228 göst.

Kategoriler

1,440,298 soru

23,678,031 cevap

310,062 kullanıcı

...