0 oy
1,871 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım 5 yıldır falan evli iki de çocuğu var eşinin arkadaslari ve eşleriyle bı iki sefer buluşup oturmuşlar falan eşinin arkadaslarindan biriyle görünce bı garip his olmuş icinde öyle aşk sevme falan gibi değil diyo anlam.veremedigi bişey sonra aradan baya uzun zaman geçmiş ve tekrar bir araya gelinmiş o günde ay i olmuş ki eşini çok sever çok bağlıdır Betül arkadaşımın adı ..karşı tarafında ay i duyguyu hissettiğini düşünüyorum garip bı sekilde bişey oldu dedi sonra o gece rüyasında onu görmüş evlendiğini falan çok kötü olmuş ağlamış deli gibi beni aradı anlattı ben bunu eşime nasıl yaptım bişey hissetmedim sadece sanki daha önceki hayatımız varmista ozamanki bı yakinimmis gibi bı duygu oldu içimde dedi eşiyle çok yakın arkadaşlar ama.cok sık gorusemiyolarmis farklı ilcelerdeler bide bben şimdi bir dah bir araya gelmek istediklerinde ben buluşmak istemiyorum ne demem lazım eşime araya nasıl soğukluk koyabilirim dedi bende bilemedim size sorrmak.istedim karar almışlar çünkü eslerle düzenli buluşmalar yapacaklar etkinlikler yapacaklarmış asla bir araya gelmek istemiyo 

30 Cevaplar

0 oy
(20,576 puan) tarafından
Boşuna aşk sevgi değil falan demesin. Bildiggin adamdan hoşlanmış. Gorusecekleri.gunlerde hasta oluversin. Karnı agrisin başı agrisin. Kesinlikle görüşmesin . 
(1,041 puan) tarafından
Dusuncenizw saygım var ama.o.kadin öyle biri değil bukadar savundugum için biri o kişi sensin falan demiş bana yalan söylesem kim bileccek beni burda neden yalan soyliyim ama yani kendime güvenmem ona güvenirim gerçekten yüzünü görseniz zaten yapmaz dersiniz ya
-Reklam-
0 oy
(2,150 puan) tarafından
Bu bildiğin aldatmak. Ama kendi içinde inkar etmeye çalışıyor çünkü kabul etmek ağır geliyor canım. Böyle şeyler zaten hep en yakınlardan olur. Benim annemin bütün arkadaşları babama aşıktı ve hepsi de babamla düşüp kalktı. Bir daha buluşmaya gitmesin bir bahane bulsun mutlaka. 
(1,041 puan) tarafından
Allah hidayet versin babanıza ve onlara ama benim arkadaşım öyle bı insan değil öyle biri olsa zaten görüşmeye devam eder fırsat geçmiş eline degerlendirir o egerki bişey hissetseydi ben onunla kardeşten oteyim böyle yalana dolana girmez catir çatir derdi inanın hoşlanma yok sevgi etkilenme yok zaten olmadığı halde bilmedigim adamla neden kendimi evli görüyorum diye isyanda eşinden uyandığını söyleyen biri gerçekten onun böyle düşünülmesi Cok üzdü beni ya
0 oy
(4,644 puan) tarafından
Arkadasin esinden istedigi alakayi goremiyo olabilir, karsi tarafta yapiyosa bunu kiskanmis ve biseyler hissettigini dusunebilir. Bu herhangi bi kitap karakteri veya dizi karakteri bile olabilirdi. Bence esiyle olan duygusal durumunu duzeltsin ve surekli oturup bunu dusunmesin. Burdakileri de cook kaale alma sanirsin hepsi iliski uzmani. 
(1,041 puan) tarafından
Ay kalbine kurban olayım çok yakın dostum kardeşten ötem eşiyle tek kavgaları sorunları ailesinden esintarafi alevi ve kızı istemediler çok sorun yaşadılar bmhamileyken falan ayırmaya kalktılar tek sıkıntısı buydu ama ikisi. Çok güzel anlaşırlar birbirlerine hep dua ederler benim gördüğüm bu içini bilemem tabi asla oladabilir ama hissetmedim düşünmedim aynı okulda olgumuzu şöyledler ben hayirlamadim hatta hatırlamaya bile çalışmadım elin adamı napayım dedim konuyu unuttum dedi ne varsa rüyama girdi falan demmdi
(4,644 puan) tarafından
Yani adama bisey beslediginden degilde esiyle muhabbetini veya evliliginj dedigim gibi kiskandiysa (bu kiskancligi boyle fesatlik anlaminda degil ozenme gibi diyorum) ister istemez girer. Sonucta 1 kere gordugun insan ruyana giriyo. Cok dusunmemesi daha hayrina olur onunda.
(1,041 puan) tarafından
Yok canım kendisininde eşiyle arası iyi zaten hani eşli ortamda çok bir arada kalmamıştır çünkü yemek yendi erkekler kendi arasin biz kadınlar kendi aramızda muhabbet ettik adamı görmedim aklıma gelmedi zaten bişey demişti ama bilinçaltı tabi bize oyunlar yapabiliyo
0 oy
(830 puan) tarafından
Ne diyecegimi bilemedim ki, seven insan bunu aklına getiremez bile bence kocasını sevmediğini kendine dahi itiraf edememiş daha. Arkadaşına şöyle kocasına karşı kalbindeki sevgiyi ölçsün. Bir kalpte iki sevgi olmaz daha doğrusu bi kalpte bi sevgi varsa ikincinin orda ne işi var
(1,041 puan) tarafından
Konuyu Cook yanlis anlamissiniz kocasıyla çok zorlu yollardan geçip bir araya geldiler herşeyimi alsınlar onu benden almasınlar kafasında eşinin ailesi yüzünden çok çekti kendi emek emek çalışıp aldığı arabasini bile onlara verdi yani tanimadiginz için eleştirmenin normal ama kul hakkini unutmayın lutfen
(830 puan) tarafından
Vallaha arkadaşım kimsenin hakkını istemem senn yazmıssın bizde yorumumuzu yaptık. Arkadaşının hissettiği de normal bişey değil
(1,041 puan) tarafından
Anlamadığıniz nokta o zaten hissetmek konusunu asla sevgiye donusturdunuz kızın tek hissettigi şey daha önceden o haliyle taniyomus gibi olurya hani ilk kez görürsün birini ama.sanki daha önce biliyosun ama nerden diye dusunurshn işte öyle yani hoşlanma sevme gibisinden değil bunu anlayamıyorum yada anlamak istemiyo kimse
0 oy
(7,674 puan) tarafından
O yüzden mahrem olan erkek ile kadının bir arada olmasını yasaklamış güzel dinim 
(1,041 puan) tarafından
İyide nereye kadar bir araya gekmicez iş yerinde sokakta markette hep bir aradayız mahremlik bı olay yok hayatımda hiç görmediğim kişileri görürüm ben mesela rüyamda sen gormuyomusun bunun aşkla sevgiyle ilgisi yok artık açıklamaktan yoruldum
(7,674 puan) tarafından
Sokakta parkta markette insanlarla muhabbet etmem dikkatlicede bakmam o yüzden şimdiye kadar rüyama giren olmadı aşk olmayabilir şuan ama olmayacağı anlamına gelmez asla görüşmeyin kimseyle demiyorum ama biz ayrı otururuz mesela eşimin çoğu arkadaşının yüzünü net bilmem hatta
0 oy
(600 puan) tarafından
Kadın erkek karışık (kendine namahrem olan) bi ortamda bukunmadaydı böyle sapıklık ve yoldan çıkmıştık olmazdı . Allah boşuna yasak koymamış. Eşi içinden geçenleri bilse yıkılır . Deyyus o da karısını kıskanmazsa böyle olur . 
0 oy
(165 puan) tarafından
Bence bu kadın erkek arasındaki bir çekim, devam ederse aşka doğru gider. Yaşadığı elinde olan bir şey değil. Arkadaşın eşini seviyor, o yüzden böyle hissettiği için üzülüyor. Elinde olan bir durum olmadığı için o adamı gormemeli. Eşi buluşma ayarladiginda bahane bulsun gitmesin. 
(1,041 puan) tarafından
Allah razı olsun ne güzel demişsin zaten onun istediği o sorum çok anlaşılmadi sanırım oda görüşmek istemiyo ve ne desemde birdaha bulusmasak hanımlarla da arkadaş olunup biseyler yaomak istiyolar gidip gelelip etkinliklerimiz olsun gibi öyle bı bahane bulayimda birdaha dile getirmesin eşim istiyo
(165 puan) tarafından
Bahanesini kendi bulacak canım ortama,  şartlara ne uygunsa onu söylesin
0 oy
tarafından
Vallahi bu hayatta her şey oluyor Allah korusun nice çok birbirini seven insanlar da yanlışa düşebiliyor o yüzden arkadaşına tavsiyem o kişilerle bir daha görüşmesin kocası gitsin görüşsün ama kendisi görüşmesin kocası niye gelmiyorsun derse de bugün karnım çok ağrıyor bugün hasta oldum bir bahane ile görüşmesini yoksa bu işin sonu başka yerlere gider gibi hissettim
(1,041 puan) tarafından
Sorumun en altında bu var zaten ne bahanesi bulayım.ne diyeyimde gorusmeyelim diye Allah razı olsun sende çok güzel aciklamissin ama bı his beslemiyo nedenini oda anlamadı bende burda anlatamadım ama buradaki millet namus bekçisi olmuş ilişki uzmanı olmus neler diye. Oldu şaka gibi tanımadığı insana damga vuruyolae Allah senden razı olsun kardesim
tarafından
Amin canım amin ama kimse burada namus bekçiliği yapmyo sen yazmışsın senin yazmana göre millet yorumlamış.o zaman açıklayıcı yazsaydın öyle yorum yapsaydı millet  sen söyle mi demek istedin acaba
ARKADAŞIM KOCASININ ARKADAŞINI GÖRÜNCE SANKİ GEÇMİŞTEN BİR AKRABA BİR TANIDIK BİR SANKİ ABİSİNİ AMCASINI HANİ GEÇMİŞTE ÇOK İYİ ANLAŞTIĞI HİR AKRABA KARDEŞİNİ GÖRÜR YA ÖYLE BİR HİS HİSSETTİ RÜYASINDA DA ÖYLE GÖRÜNCE KAHROLDU BENİM NEDEN RÜYAM BÖYLEYDİ GİBİSİNDEN böyle mi demek istedin
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Kocasının numarasını versin biz burdan bu postu atalım ona iş tamamen hallolur 
(1,041 puan) tarafından
Günah işlemediğinden nefsine yenikmediginden okadar eminki onun uzulecegini yanlışa duseceginden korkmasa zaten kendi anlatır derdi eşi üzülmesin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,755 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 535 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 649 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.