0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (0 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 35 haftam bitti plesanta yaşlanmış kanda pıhtılaşma var dedi iğne verdi bebek anca 2 kilo olmuş beslenemiyor bundan dolayı dedi doktor 500 olması gereken değer 2160 buna benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı çok korktum 

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun bir bilgim yok bu konuda ...Ama plasenta yaşlanmişsa doğum yapılır herhlde mecburi ...bilemedim cnm 
(0 puan) tarafından
Saolun umarım bilgisi olan vardır
-Reklam-
0 oy
(11,661 puan) tarafından
benim de son haftalarda olmuştu fibrinojen yüksekti ama kimse bana kan sulandırıcı kullan demedi. 35 haftalık doğum yaptım preeklampsi yüzünden, doğumdan sonra kullandım kan sulandırıcıyı.
(0 puan) tarafından
Bebek kaç kilo oldu özelde kuvez sistemi yok sevk gerekir mi
(11,661 puan) tarafından
1985 gram doğdu. biraz solunum sıkıntısı vardı. gelişimi 33 haftalıkla uyumluydu. şehir hastanesinde doğum yaptım ben, orası dolu başka hastaneye sevk ettiler. eğer bebeğin küveze girme durumu olursa seni bile başka hastaneye sevk ettirebilirler.
ben üniversite hastanesinde takipliydim. acilden giriş yapmıştım, doktor doğuma karar verdi. yalnız hastane depremde hasar alınca çoğu bölümü yeni yere taşınıyordu bunlardan biri de yenidoğan yoğun bakımdı. bebeğin küveze girme durumu olunca beni şehir hastanesine sevk etti doktor.
ben şehir hastanesinde yattım bebeğim başka bir hastanede yattı
(0 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun zor bir durum ben de Alanya da yaşıyorum sadece araştırma da kuvez varmış o da boş olmuyormus
(11,661 puan) tarafından
çocuğum küveze girer düşüncesinde olma, inşallah girmez ama girdi diyelim yer yoksa sevk ederler
(0 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(8,503 puan) tarafından
Yaşadim canım 2 kılo 5 grm anca doğmuştu oğlum bide ilacını kulanıyodum 
(0 puan) tarafından
Gittiğim hastanede kuvez yok ya Antalya merkeze gitmem gerek burada devlette ne kadar gelişmiş bilmiyorum günde 2 iğne verdi 4 gün vurulucaz takip edelim dedi
(8,503 puan) tarafından
Küveze alınma olmadı benim oğlanda sadece odaya geçene takip etmişler durumunu sonra getirmişlerdi ama tabi her ihtimale karşı küvez şart
(0 puan) tarafından
Teşekkürler içim az da olsa rahatladı
(8,503 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına al canım yine hamileyim sanırım kilo sorunu yok doktor bişey demiyo öğlumda tedirgin olmuştu doktor 7 ayliken gelişim geriliği den korkup baska hastaneye gitim orda sorun cıkmadı yine kilosu az doğdu ama sağlıklıydı seninde bı sorun olmaz canım kuvezli bı hastanede doğur sorun olmasın yine
(0 puan) tarafından
Amin inşallah siz de hayırlısı ile alın kucağınıza
(8,503 puan) tarafından
Amin canım isallah
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Onun için kan sulandırıcı igne vermıyolar mı acaba

(0 puan) tarafından
Önce de vardı ama çok azdı pıhtılaşma hap vermişti bu hafta çok artmış iğne verdi
(9,612 puan) tarafından
İgneyi muntazam vurul bakalım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Sende bebegınde iyi olursunuz ınsallah
(0 puan) tarafından
İnşallah teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 173 göst.
24 Aralık 2022 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
29 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gülümseee (17 puan) tarafından soruldu