0 oy
1,040 göst.
Diğer kategorisinde (7,133 puan) tarafından
Siz hangisisiz kızlar bebekten önce ben erken kalkardım uykumu da almış olurdum enerjik olurdum öğlen olmadan her yeri tertemiz yapardım artık gece 20 defa kalkınca sabah da 10 11 gibi kalkmama rağmen uykumu alamıyorum sersem gibi geziyorum tüm gün saat 1 sen sonra iş yapmaya başlıyorum çat kapı biri gelse rezil olurum heralde diyorum hergün 

54 Cevaplar

0 oy
(14,696 puan) tarafından
taşınalı 3 ay oldu ondan önce 10 da fix kalkardık buraya geldik düzen değişti bir de hamileliğin son günlerine geldim sabah 7/8 arası kalkıyorum öğlene bitiyor işler bazen de bölüyorum dinlene dinlene zorlanmayayım diye 
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Öğlene kadar yatmak isteyip sabah 7 buçukta Kalkan benn
0 oy
(635 puan) tarafından
Öğlene kadar  yada ihtiyacı kadar uyuyan insandır candır  kadinlaron sürekli hizmet etmeye çalışması  kendini yipratmasi hatadir
0 oy
(1,617 puan) tarafından

BEBEKTEN ÖNCE öğlene kadar uyurdum 

BEBEKTEN SONRA gece 1 yatıyorum sabaha kadar 384757261 kere uyanıyorum oğlum sağolsun 6 da ayaktayız gene gece 1 kadar 

Yani uyku sıfır sıfırrrrrrr
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Sabah kızımla 9da kalkarız. 12ye kadar ortalığı topla çamaşır katla ser kahvaltı yap derken 1e doğru evi süpürürüm. Gezeceksem gezerim. Evde takilacaksam battaniyenin altına gireriz kızımla o telefon izler ben televizyon izlerim o izlerken uyuyakalır. O uyuduktan sonra çay kahve keyfi yaparım. Yemek hazırlarım kızım uyanır yemek çay Faslı derken gün bitiyor. Ama oturduğum zaman da ufak ufak işlerimi yaparım mesela bulaşık makinesini boşaltır bi kahve içer çamaşır serer biraz uzanir tuvalet yıkarım. Bir güne yayarım işlerimi.22 haftalık hamileyim bu arada. Düşük riskim de var temizliği nasıl yapcaksam
0 oy
(2,134 puan) tarafından

Sabah altıda kalkıp gece 12 ye kadarmesai yapanlardanım:D

0 oy
(8,355 puan) tarafından
Deisiyor bazen erken bazen geç kalkıp osleri hallediyorum gün sonu erken kalkınca hep bana oturmak kalıyor dinleniyorum.Gec kalkarsam o gün sadece süpür çamaşır yemek yaparım 
0 oy
(68 puan) tarafından
Bakarken 06:00 iş saati evlendim 06;00 iş saati bebeğim oldu 08:30 iş saati hiç gc uyandigimi bilmem tatilde bile aynı valla erkenden kalkarım 
tarafından
Çok şey kaybediyorsun hayattan bi dene vazgeçemezsin
(68 puan) tarafından
Kaybettiğimi sanmıyorum aksine kazanıyorum
tarafından
İyi aferin sana
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Valla o günkü moduma bağlı 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Geceden işini halleden yemeğini akşamdan yapan hünfüz de bebeğiyle uğraşan bir anayım bazen yemeği akşam yapmıyorum o zaman gün içinde çok zorlanıyorum 
0 oy
(441 puan) tarafından
Öğlene kadar çalışıp,  akşama kadar evi toplayan kadın:((((
0 oy
(5,298 puan) tarafından
Hiçbiri değilim :D 7 de uyanıp kızımı 8 de okula götürüp onu okuldan alana kadar hiçbir şey yapmayan kadınım :D 13.30 da okuldan alıyorum eve geliyor uyuyor o arada yemek yapıyorum sonra o uyanınca bütün günüm onunla geçiyor :D
0 oy
(16,990 puan) tarafından
Sabahın altisinda uyanıp akşama kadar işini zor yapanlardanim
0 oy
(19,002 puan) tarafından
Bana kalsa öğlene kadar yatar akşama kadar gezer akşam gelir iş yaparım. Akşam daha enerjik oluyorum ben. Hiç sabahçı olamadım 
0 oy
(715 puan) tarafından
8den sonra uyumayı özledim ya çocuğum yok eşim işe gider sabah bende ne derdimeyse uyanırım uyuyamam enerjime bağlı olarak temizlik yaparım canım istemezse hiç yapmam gezmeye çıkarım tek başıma gurbette kimse yok tabi mecbur gelir yemek yaparım akşamada 
0 oy
(331 puan) tarafından

Bende o kadın vallaha ölü gibi yatıyorum yemin ederim zarzor kalkıyorum yataktan bu aralar böyleyim sanki üstümde birseyler var okadar çocuklara baktım hiç bu kadar uyku sorunu yaşamadım nedense oturduğum evi hiç sevmedim ondanmidir nedir ne hikmettir anlamadım çok sıkıntılarım var kafaya taka taka iyice yicem kafayı:O

0 oy
tarafından

En geç 9 da uyanıyorm . Müge anlı eşliğindede iş güç yapıyorm öğlenden sonrada dişardayım :)

0 oy
(257 puan) tarafından
Sabahtan isini yapıp bitiren ama gün içinde kendine yine iş bulan kadınım :))))
0 oy
tarafından
Sabah erkenden uyanıp, ev işlerini öğleden sonraya bırakanlardanim.d.d.
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Öğlene kadar işlerimi bitirenlerdenim her gün süpürge acarım kendimi böyle ıyı hissediyorum:)) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 125 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 315 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.