+1 oy
945 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,129 puan) tarafından
Kizlar selaam 5 senelik evliyiz esimle multeci gibi ordan oraya bir evlilik surduk cocuk yokken bu kadar zor degilgi parasizlikta zor degildi o kadar ama simdi oglum bir sey istiyo alamamak cok zor bir seymis Allaha sukur tokiye basvurduk 3 senedir evin bitmesini bekliyorduk haftaya testlim edilicek artik kiradayiz su an bundan once kayinvalidemle yasiyordum simdi halime sukrediyorum her sey olur yavas yavas diyorum ama oglum nerde cocuk odasi yatagi dolabi gorse bende istiyorum diyo bizimle yatiyo su an 4 yasina giricek 3 ay sonra anliyo artik paramiz yok diyorum anne bende oda istiyorum diyo bir de kardesi var o da besikte yatiyo yanimizda tasininca oda yapmak istiyorum 2 bilezigim var sadece onlari bozsam yapabilirim ne kadar tutar bilmiyorum ama yeter tahminimce bir de dolaplari 2 bolmeli sadece kayinvalidemden cekmece getirdim sigmayan bezleri kiyafetleri oraya koyuyorum kayinvalidem eltime 3 bilezik takmis bana 1 tane takti 2 tanede imitasyon takmak istedi bende yoksa hic takma imitasyonu kabul etmem dedim o da almadi oyle dedim diye ve unuttu suan isteyemem de faydasi da olmasin zararida istiyorum sadece esimede elimdekileri bozduralim cocugun gonlu kalmasn istedigi gibi olsun dedim o da bozdurursak tekrar yerine koyamayiz diyo kizlar cok arafta kaldim ilerisi icon oglum okula baslayinca calisicam koyariz diye dusunuyorum esiminde borcu cogaldi sadece 20 bin evin kdv dogalgaz actirma vs. Ucretlerini odedi bugun onuda zorlamak istemiyorum rahatlar belki bilezikten 1 kac bin kalirda veririm belki diye dusundum onada kizlar sizce ne yaparsam iyi olur siz olsaniz ne yapardiniz her sey ates pahasi Allah herkesin yardimcisi olsun ins helede kiracilarin

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam bozdurmam bugün biseyde gonlu kalmasın diye alimdeki birikimi harcarsam ilerde daha önemli bişey olduğunda elinde bişey kalmaz ha bende isterim herşeyi olsun gözü biseyde kalmasin ama şartlar bunu gerektiriyorsa yapacak bişey yok bizde görmedik oda takımları 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(571 puan) tarafından
Şuan bende aynı seyleri yaşıyorum.Ama çok şükür bizde ev yaptırdık onun borçlarını ödüyoruz.Kayinpederim ayrı,eşim ayrı borç baya yüklü.Kirada otursaydik oda olmayacaktı.Ama şuan çok sıkıştık kıyafet alinmasi gerek yazlık ikizlerim ve bir kızım daha var ,benim ayrı,eşim aldı allahtan biraz.Yani işin özü kıyafet bile alsak 5 kişi yazlık için en az 20 bin en az .evime biseyler almadım daha zamanla olur dedim.Perdem sonuna yirtilana kadar bekledim öyle borçla aldık onuda napalim.Kizima hemileyken beşiğini ceyregimle aldım eşim bozdurma dedi bende olsun çocuğum için dedim aldım Asla pişman olmadım.Ama şoyleki sizin borclariniz varmış daha eşin dara dusebilir belki biraz daha bekleyi karar verseniz.Cunku gerçekten tekrar almak zor bu devirde.Ama anne yüreği değil mi yeterli onun kalbi sizlamasin istiyorsun , önüne gücünün yettiğini sermek istiyorsun.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,160 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 759 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.