0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum el ayak olmuş ayaklarında var sadece ama kötü birşey mi yani doktorla konuştum halbu ki ama ben çok korktum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Yok kuzu korkma düşündüğün gibi kötü biseu değil sanırım kendiliğinden geçiyor bir kaç güne. Sakin ol oğlunda stres olmasın. Ateş falan yapar mı bilmiyorum araştır bakalım yaparsa gece kontrol edersin. Öyle çok kötü olmadığını biliyorum içini ferah tut geçmiş olsun canım 
tarafından
Çok sağol canım amiiin
(5,701 puan) tarafından
gecmis olsun idil bizde suan 5. hastalik geciriyoruz oglan. kizi anneme postaladim bari ona bulasmasin. parktan kaptik bizde pazar guni sahildeydik . dun dokuntuler basladi zaten bes gun icinde basliyormuş döküntuleri
tarafından
Çok sağol canım valla çok kötü oldum bir anda görünce **** falan olmasında yarın sabah doktora götüreceğim bakalım size de çok geçmiş olsun :(
(5,701 puan) tarafından
aynn bnde u.yuzmu ki diye odum koptu
tarafından
Yarın belli olacak bakalım
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Benm kızım da oldu çok kötü geçti valla 3 yaşındaydı yani önce el ayakta görülüyor zaten ağız içine de atıyor çocuk hiç bişe yiyemiyo kızımda ateş kusma ishal yapmıştı 3 4 gün hep serum veriyorduk yani dikkat et hep sıvı beslensin inşallah kötü olmaz 
(28 puan) tarafından
Ve dikkat edin başka çocuklara da hemen bulaşıyor size de bulaşabilir bana bulasmisti benm de çok kötü geçti kollarım bacaklarım hala morluk içersinde yaralarım enfeksiyon kapmışti o zman 1 yıl geçmesine rağmen
tarafından
Şuan ishaldır kusmadır yok ama bilmiyorum yemesi de iyi şuan karpuz yiyor mesela
tarafından
Bilmeden bu gün parka gittik birdaha gitmeyiz bir süre dışarı çıkmayız
(28 puan) tarafından
Hemen gosermiyor zaten el ve ayakta çıkıyor öncelikle dikkat et bacak arasında da çıkıyor popo da filan eğer ayakta geçirirse zaten söner hemen ama ara ara ağız içersine damaklarina diline filan bak eğer kızarıklık yara vs varsa kötü olur serum yemezse geçmez. Ateşi de çıkabilir çünkü ağıza verse yara kötü oluyor iyileşme süreci geç oluyor
tarafından
Sabah doktora götüreceğim şimdi acildekiler bizi gönderir kesin doktoru başhekim yardımcısı o daha iyi anlar diye düşündüm
(28 puan) tarafından
Demek çocuklardan kapmış çok bulaşıcı hemen bulaşıyor inan benmde başkasından bulasmisti kızıma bende sonradan fark ettm ve biz çok zor atlattık resmen eridi kızım 10 gün içersinde inşallah sizinki kötü olmaz hemen atlatır
tarafından
Biz parka çok sık gidiyoruz ellerini yüzünü hep yıkarım ama işte olmuş valla başıma ağrılar girdi şuan çok korkuyorum
(28 puan) tarafından
Çok geçmiş olsn canm inşallah hemen atlatirsiniz kendine de dikkat et yetişkinlere de bulaşıyor yetişkinlerde daha beter oluyor uyuza çeviriyor çocuklarda da öyle ciğere atıyor çocukları da uyuza çeviriyo bende başta onemsemedim ama halamın gorumcesinin çocukları da oldu ciğere atmıştı uyuza çevirmişti
(28 puan) tarafından
Korkma inşallah ilerlemez dediğim gibi erken farkına varmış sn ağız içini kontrol et yarinda goturursun kan tahlili filan yaparlar zaten serum iyi geliyo ilaç katiyolar o ilerlemesini kesiyo işte soylersn verirler
tarafından
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun
(28 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah cnm
0 oy
(5,395 puan) tarafından
Bizde atlatıl her seferinde duş ve kremlerini kullanıyorduk 1 haftada iğleşti çok şükür 
(5,395 puan) tarafından
Ben günde iki kere duş aldırıyordum 6 tane aynı kremden yazmıştı tüm vücuduna sürüyordum artı antibiyotik ve alerji ilacında vermişti gece duş aldırıp sürüyordum sabah tekrar duş aldırıp sürüyordum
tarafından
Bakalım bize ne diyecekler sabah
(5,395 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şimdiden
tarafından
Çok sağok canım ❤️
(5,395 puan) tarafından
Her zaman canım ❤️
0 oy
(356 puan) tarafından
Antibiyotik kullanma sakın antibiyotik daha çok tetikliyo benim kızım da oldu kışın ilk gittiğimiz Dr antibiyotik verdi ertesi gün bütün vücuduna yayıldı kanamaya başladı tekrar başka bi Dr gittik bize antibiyotik verdinmi dedi bende Dr yazdı verdim dedim bu hastalıkta antibiyotik kullanılmaz daha da tetikler dedi ki öyle de oldu
tarafından
Yarın gideceğim doktora şimdi acile gitsem anlamayacaklar boş boş gitmiş olacağız çocuk doktoru başhekim yardımcısı o daha iyi anlar diye düşünüyorum
(356 puan) tarafından
Evet acile götürme çocuk doktoruna götür onlar daha iyi biliyor ateşlenebilir dikkat et hatta yatırmadan içirebilirsen ateş düşürücü içir çünkü ateş yapıyo çocuğun kızsa eğer genital bölgesini kontrol et kuru tutmaya çalış ilk orada ve ağızda patladı bizim sonra eller ayaklar ve popoya yayıldı 10 gün falan sürdü ama çok sancılı geçti
tarafından
Yok canım erkek bebeğim 17 aylık ateş düşürücü içirdim uyutuyorum inşallah çorap giysin mi açık mı kalsın bilemedim
(356 puan) tarafından
Yok canım giydirme açık kalsın
0 oy
(454 puan) tarafından
Kötü birşey değil ama çok zorlu geçen bı hastalık oğlum 2 kere oldu kendiliğinden geçiyor sadece rahatlatmak amaclj krem ve şurup verebiliyorsun.bazilari ağır bazıları hafif geçiriyor sizde hafif atlatırsınız insAllah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
28 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecani (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde mehal (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nesha (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 121 göst.

403,974 soru

12,102,121 cevap

36,418 kullanıcı

...