0 oy
484 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (300 puan) tarafından
Bebeğimiz 14 aylık. 1 2 ay sonra Karadeniz gezisi planlıyoruz kendi aracimizla. 1000 km. Daha önce yine kendimiz gitmiştik 14 saatte varmistik. Ama cocukla cesaret edemiyoruz. Bir yandan hani oyalar gideriz diyoruz bir yandan gözümüz yemiyor. Çünkü bir gün arabada sakın dursa öbür gün mizmiz oluyor. Sizce bu riske değer mi? Siz en uzun kaç saat yolculuk yaptınız bebekle? Zor oldu mu? Neler önerirsiniz?

35 Cevaplar

0 oy
(588 puan) tarafından

3 saatlik yolda ağlayan ben :D

-Reklam-
0 oy
(2,777 puan) tarafından
Kızım 15 aylıkken 270 km yol yapmıştık. Giderken sabah 5 buçukta yola çıktık, arka koltuğa oturduk, bir yastık almıştım zaten kızımda yolun yarısı uyudu. Gelirken de akşam yola çıktık bütün yol uyudu geldi. Basıp gitme şansınız olmaz ama mola vererek gidilebilir
0 oy
(13,001 puan) tarafından

Bende bayramda 1100 km yol gitcem 5 aylik bebeyle dururmu dersiniz :(

(300 puan) tarafından
Bence küçük bebekler daha kolay oluyor ya genelde uyuyorlar
0 oy
(18,607 puan) tarafından
15 16 saat otobüs yolculuğu yaptım ben 
0 oy
(1 puan) tarafından
13 aylik benimki beb gitmeyecegim 11 saat köye gidilecek hiz ayni sehirde gezecezgiz 1 saatlik yol anca guvenemiyorum bizde cokk istiyoruz karadeniz turu ama insallah seneye
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Dört saatlik yol gitmiştik hemde otobüsle. O zaman 15 aylık filandı yanlış hatırlamıyorsam. Geceye denk getirmiştik sorun olmamıştı uyuya uyuya gitmiştik 
0 oy
tarafından
Maşallah bizimki otobüste durmuştu ya 12 saatlik yola gitmiştik dahada dururdu ama 1 saatlik uçakta durmadı konfor bide huy meselesi bence
0 oy
(59 puan) tarafından
Hiç korkma geçen sene 2 çocuğumla biri 1 yaş diğeri 2 yaş çok güzel geçti karadeniz  turu tabi ki darlandıgımız oldu ama güzel anılarımız  daha çok oldu arabada yatak yaparsan karni tok olduktan sonra oyalaması kolay dışarıyı seyret anlat konuş şarkı acın zaten öğlen uykusu yapıyordur öğle uykusu öncesi ara verirdik yemek felan gezerdik yorulurdu 3 buçuk saat rahat uyurdu baya yol alırdık önceki sene de kızım 9 10 aylık yapmıştık Karadenizi çok seviyoruz yine çok güzeldi esimle yine düşünüyoruz ama bakalım hamileyim gücüm olmuyor kendime güvenemiyorum :)
(300 puan) tarafından
Maşallah gerçekten en zoru sizin olmuş ama altından kalkmissimjz iki çocuk birden
0 oy
(9,725 puan) tarafından
10 saatlık yola gittim ben 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
24saat gidip geldik hemde otobüsle :o ne cesaret ya şimdi olsa gidemem 
0 oy
(676 puan) tarafından
Geçen sene bu aylarda 15 aylık felendi 2 saatlik yola çıktık anammm 4 saat oldu o yol bize okdr yani
0 oy
(614 puan) tarafından
15 aylıkkem 5 saatlik yola gittik bayaaa bi pestilim çıktı
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Kızım o kadar asi o kadar yaramaz bir kız ki sürekli ağlar hiç susmaz Aydın'dan İstanbul'a gittik 9-10 saat sürdü gündüz bütün gün uyutmadım bilerek bizimki gece yolculuğuydu bilerek gece seçtim gece de karnını doyurdum bütün yolu uyuyarak geçirdi. Hatta şok oldum hiç böyle beklemiyordum kesin çok zor bir yolculuk beni bekliyor diyordum düşündüğüm gibi olmadı. Sadece gece yolculuğu artı gündüz uyutmamak
0 oy
(912 puan) tarafından
Oğlum dört ayliken Tekirdağ'dan İstanbul'a otobüsle ordan da memlekete uçakla gittik gece yola çıktık sabah saatlerinde vardık şimdi oğlum 16 aylık evden çıkıp memlekete eve varmamız 10 saati buluyor ( şuan otobüs kullanmak zorundayız )
0 oy
(748 puan) tarafından
17 aylık doğdu doğalı her ay 2 aya bir aile gidiyorum 2 buçuk 3 saatlik yola birde otobüsle yani 4 gün sonrada Antalya'ya gidicem 9 saatlik yol bence deger

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 434 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 383 göst.
22 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Prens efe (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
2 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 402 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,608 soru

12,391,270 cevap

43,804 kullanıcı

Kategoriler

...