0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (565 puan) tarafından
İyi geceler kızlar 4 gündür iç yanakta 20 lik diş tarafında ağrı oluştu.ben dişim ağrıyor zannettım ilk gün.4 gün önce gece birden başladı kulağıma vuran bi ağrı sabah kalktım devam ediyordu diş doktoruna ğidcektım randevu yok.özelede imkanım yok.neyse kahvaltı yapamam zannetmıstım aksine yapınca ağrı hafifledi o taraflada yiyebilirim.2 gün iyiydi şimdi yine başladı hepte akşam ağrıyor.elemle bi bakayım dedim iç yanakta şişlik var diğer tarafında yok.internetten bi bakalım dedim ağız kanseri belirtisi diyor çok üzüldüm kocam.olacak adama söyledim umrunda bile değil uyudu.çok korkuyorum;(((varmı çevresinde yaşayan duyan bilen böyle bir şeyi

6 Cevaplar

0 oy
(5,762 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız Google amcaya güvenme ya geçen meme ucu kararması için baktım bende meme kanseriymişim:D

(565 puan) tarafından
Allah korusun canım ya ama bende iyi değilim işte ne bileyım 4 ğündür hiç aklıma gelmemişti ama az önce bi bakayım dedim okuduğuma pişman oldum
(5,762 puan) tarafından
Yok kız korkma inşallah birşey yoktur ben gölgeye hiç inanmıyorum eşim 1 ay önce dişini çektirmişti gömülü diş aradan 1 aydan fazla zaman geçti Birgül birden yanağı şişti bi baktım randevu var aldım randevu sabahına genel dişe  giti enfeksiyon olmuş olabilir dedi ilaç antibiyotik yazdı kullandı geçti
(565 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizede canım.bilmiyorum napcam şehir hastaneside bana çok uzak git gel 2 saat sürüyor
(5,762 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sen bir sağlık ocağına git belki antibiyotik le geçer

Çok soğol cnm
(565 puan) tarafından
Sende sağol canm gidcem yarın güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hayırlı geceler
(5,762 puan) tarafından
Tekrardan geçmiş olsun canım rica ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Disinde curuk  veya enfeksiyon vardir. Esiminde yanadi sismisti implqnttan sonra. Iltihap kapmisti, antibiyotikle gecti
(565 puan) tarafından
Benim gözle görünür bir şişlik yok yanağımn içinden elimle dokununca farkettim.ama zaten bi dolgunluk var hissediyordum.
(2,921 puan) tarafından
Evet distan cok bellindegil gibiydi ama kocaman sertlik vardi, iltihap toplamis
(565 puan) tarafından
Diş etindemiydi acaba normalde apse nasıl olur biliyorum da
(2,921 puan) tarafından
Hem disetinde hem yanakta
(616 puan) tarafından
Cnm enfeksiyon o korkma Allah'ın ixniyke kötü bsey değil.
0 oy
(2,240 puan) tarafından
Canım internete bakarsan ya kanser ya tümör çıkıp 2 gün sonra da öldürüp atıyor. Apse yapmıştır, aft olmuştur. Enfeksiyon kapmıştır. Korkma bir şey çıkmaz inşallah. Hastaneye gidemiyorsan da sağlık ocağına git bari. 
(565 puan) tarafından
Keşke öyle olsa belirtilere baktım hepsi var acayip kötüyüm şuan moral verecek yanımda yakınımda kimsemde yok kendi ailem çok uzak 4 çocuğum var çok üzüldüm
0 oy
tarafından
Kız ne kanseri ya İnternete baksan herkez kanser
(565 puan) tarafından
Haklısın da insan korkuyor işte canım
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Google amcaya güvenme :D adamı öldürüp gömüyor o :D
(565 puan) tarafından
Öylede canım korkuyor işte insan başımıza ne gelir ne ğelecek bilemiyoruz
(4,669 puan) tarafından
İltihap olabilir damakta doktora görün canım
(565 puan) tarafından
Teşekkür ederim gidcem inşallah
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Oyle dusundugun gibi bisey degildir de erteleme dr a git. Bi akrabanin yanaga falan yayildi enfeksiyonmus kotu oldu baya
(565 puan) tarafından
Ğidcem canım teşekkür ederim.iyileştimi peki yakınınız
(4,122 puan) tarafından
Ya onun cok enteresan oldu. Yanaktan kucuk bi estetik ameliyat gibi bisey olmak zorunda kaldi o kadar ilerlemis enfeksiyon. Sade sislik degil goruntu de kotuydu ama onun. Ama gecti yani.
(565 puan) tarafından
Çok şükür rabbim herkese sağlık versin en önce..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
+31 oy
34 cevap 800 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 685 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,680 puan) tarafından soruldu

411,630 soru

12,391,922 cevap

43,862 kullanıcı

Kategoriler

...