0 oy
948 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızım 1 haftadır ağzından köpük geliyor uyurken sadece ve bugün ateşli biraz pek umursamadım ama bugün farkettim yine böyle köpük çıkıyor tükürük gibi ve uyurken karnının sag tarafı sis normal mi ya bu anlamadım ben akşam götüreceğim kimsem yok çünkü eşimi bekliyorum ama uyanınca karnında şişlik yoktu böyle olan varmi resim ekliyorum lütfen cevap verir misiniz şuan uyandı yine ateşi var ama karnında şişlik yok uyurken var 

image

33 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Şaka mısın ya 1 haftadır böyle ve sen gitmedin mi hastaneye 
-Reklam-
0 oy
(1,588 puan) tarafından

En kısa zamanda doktor götürmelisin..

1 hafta çok zaman.. 
Daha önce gitmeliydin
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Şaka gibi bir annelik
0 oy
(349 puan) tarafından
Hadi eşin evde değil ambulans tami yok çocuk 1 hafta bu şekilde 
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Hastaneye gotur bence ben beklemezdim gerekirse babamı ayaklandırım. Giderim 
0 oy
(5,807 puan) tarafından
Normal degl köpük çıkmasi ilkez görüyorum götür Allah korusun epilepsi hastası da öyle kopuryor şis de var dyorsun farklı bişey de oalblir
0 oy
(317 puan) tarafından
Baya olmuş yazalı inşallah gitmissindir doktora ciddiye alınacak birseybu nasıl ciddiye almazsin pes yanii inanamıyorum sanaaaa
(477 puan) tarafından
Bende merak ettim napmıi götürdü mü çocuk nasıl inşallah normal salya. Uyurken sıcaktan nefes alırken köpürmüştür bişeyi yoktur. Üzüldüm
0 oy
(310 puan) tarafından
Çocuktan haber varmı
0 oy
(8,221 puan) tarafından
Epilepsi olabilir bizim tanıdığımız komşununda öyle çocuğun ağzından uyurken sürekli köpük geliyor hemde bundan daha fazlası doktor demiş beyinden geliyor fln çözümünü bulamadılar daha hala geliyormuş 
0 oy
(873 puan) tarafından
Geçmiş olsun gittiniz mi hastaneye çok merak ettim kızımızı lütfen dönüş yapar mısınız
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Canım fotoğrafta dikkatli bakarsan kızın elini yumruk yapmış. Nöbet geçiriyor olabilir. Götürdün mü hastaneye? İnşallah iyidir sonuçlar
0 oy
(307 puan) tarafından
Merhaba.

Bu çocuğu merak ediyorum. Durumu nedir?
0 oy
(8,557 puan) tarafından
O değilde ben şuan şoklardayım ve sadece yorumlar için şoklardayım.

Benim.oğlumda genelde nefes alamadığı zaman burnu tikaliysa veya hastalandiktan sonra bu şekilde çok oldu genel tükürük gibi birsey zaten niye herkes bu kadar abartmış ne nöbeti nöbet geçiren çocuk sakince dururmu oğlum gayette iyi valla kadını nasıl kötü anne ilan etmişsiniz.vayy bee
(5,803 puan) tarafından
Sence iyi annemi peki esma çocuk 1 haftadır böyleymiş kendisi yazmışki umursamadım bak sen nedenini biliyorsun ama hanımefendi zahmet edip Dr a gidemiyor inşallah iyidir çocuk
(8,557 puan) tarafından
Tamam onun çocuğunda ateş varmış benimkinde ateş vs olmuyor takibimde ama kadına nazikçe söylemek varken tavır hiç hoş olmamış bir an dedim alla alla noluyor korktum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 54 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ebrararslan (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
13 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 235 göst.