0 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle hiç huzurum yok herşeyi içime atıp bu evliliğe devam etmek beni o kadar yorduki. Bugün anneme gittim saat 12 de onuda aradım dedim ben anneme gidiyorum haberin olsun. Eşimin halası süt vermişti anneme hem onu götürdüm dolapta duruyordu. Bana kendisi gelip alamıyormu diye birsürü laf etti. Neyse gittim annemin buzdolabını sildim annem bana 400 tl para verdi kızım camlarımıda sil mutfak dolabımı da sil nolur dedi ben parayı almıcakdım zorla verdi. Normalde temizlikçi tutcakmış ama sen yap dedi tamam dedim. Eşim aradı bana hala annende misin dedi saat 3 du evet dedim bana birsürü küfür ve hakaret etti **.k iti seni dedi bu eve daha gelme dedi. S.ktr git orda yat dedi. Eğer eve gelırsen ağzını burnunu kırarım senin dedi. Anneme hiç bişey diyemedim çünkü 5 gün önce dayımı kaybettik annem çok üzgün ona ağlıyor kafa takıyo bide eşim bana böyle yapıyor diyemedim. Dedim anne bugün bunları yetiştiremicem dedim Pazartesi yine gelirim dedim. Eşim eve geliyormuş dedim kalktım geldim eve. Oturup ağladım. Kendimi çok aciz hissediyorum. Diyorum kendime niye hala bu evdesin çıkıp git ama sanki herşey üstüme geliyor sanki hiç bişeyle başedemicek gibiyim. 

19 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Eve gelme demiş ya eve gittiğin için sana şiddet uygulamaz dimi? 
tarafından
Bilmiyorum Kades yükledim.
(313 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim dikkatli ol
-Reklam-
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Valla yerinde olsam durmam bile bu ne be 
0 oy
(611 puan) tarafından
Allah o adamın kalbine merhamet versin, o adam değerini hiç bilmiyorsa eğer ne diye hala yanındasin ki bacım 
0 oy
tarafından
Ya benim anlamadıgim madem boşanamıyorsunuz, o zaman adamın huyuna git. Adamın huyunu suyunu biliyorsun ne diye o saate kadar kalıyorsun ki. Ayrıca sen niye boşanmıyorsun ailen arkanda değil mi? Arkanda olmayan ailene gitmek de saçma. 
tarafından
Zaten anneme 12 de gitmiştim 3 saat olmuşdu geleli. Huyuna suyuna gitmekden yoruldum. Benim yaşadığımı kimse yaşamadığı için bilemez. Sanada basit gelir oyüzden böyle konuşmak
(5,598 puan) tarafından
Daha 2 gün önce dedim. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Ben cidden anlamıyorum. Sadece sorun sorun. Ya çöz ya da sorun olacak hiçbir şeye mahal verme
tarafından
Cesaret edebilsem çekip gidicem ama özgüvenim çok kırıldı bazı durumlardan ötürü
(5,598 puan) tarafından
Gamzeli dertleşmek için yazıyorsun anlıyorum seni ama bu böyle olmaz. Senin yaşadıklarını biz bilemeyiz sadece yazdıklarını biliriz ama sen de şu üzerindeki ölü toprağı at artık. Bu adam iflah olmaz. Bak her gün aynı sorunlar. Geçip giden zamana çürüyen psikolojine yazık
tarafından
Filiz, biz deyince söylemek kolay diyorlar. Gamzeli, ya bosanacaksin ya da eşinin kölesi olacaksın. Senin eşin duzelmez , iflah olmaz. Eşin ne diyorsa onu yap. Hem şiddete meyilli de bir adam. Yakında seni öldürür bu, benden demesi. Ben kolay olduğu için söylemiyorum. Önünde iki seçenek var. Filizin de dediği gibi ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin hesabı. Başka çözümün olsaydı bu kadar cekmezdin herhalde.
tarafından
Biliyorum değişmez. Ama özgüvenim çok zedelendi. 2 kere boşanmak için evi terk ettim ailem hemen boşanırsan millete ne dicez dediler uzaklaştırma bile aldırdım ama kurtulamadım eşimden bana ağladı çok pişmanim dedi. Şans ver dedi döndüm ama durum bu. Şimdide çekip gidemiyorum. Çocuğumu bana verirsin defolup gidersin diyor çocuğumuda bırakmazmış.
(5,598 puan) tarafından
Vallahi ev temizliği için yardımcı yok herkes randevu ile çalışıyor. Gamze çocuğu ile gelip temizlik yapan bile var. Ya çalışmak bu kadar zor olmamalı. Vazgeçemediğin ne? Adamın bir tane iyi bir huyu davranışı yok. Aklıma sadece cinsellik geliyor. Bazı kadınlar bunun için eşlerinden vazgeçmiyor. Meryem inan seanslarda dinledim birçok danışan sırf bu nedenle kocasından vazgeçemiyor.
tarafından
Yani gerçekten inanın vazgeçemediğim bir şey yok Sadece çocuğum korkutuyor beni o benden çocuğu sakınırsa vermezse diye korkuyorum Zaten sürekli tehdit ediyor boşanırsan Vermem sana sen evlenirsin yok Senin adın çıkar çocuğum işte senin yanında kötü olur falan hep böyle şeyler söylüyor bana, kendime güvenemiyorum tek başıma yapabilir miyim Daha önce hiç çalışmadım ailem bana destek olur mu ister mi beni hiç bilmiyorum evlilik hayatımda İyiler destek oluyorlar Ama babam boşanmamı kabul etmemişti.
tarafından
Ayy sırf cinsellik için bu eziyete değer mi ? Bazıları da sırf rahatı bozulmasın diye boşanmıyor. Çalışmak zor geliyor. Gqmzeli umarım sen onlardan değilsindir
tarafından
Cinsellikten ötürü değil yani ben cinselliği Zaten fazla arayan bir insan değilim rahatım bozulmasın diyede değil, benim annemle babam da ben 4 yaşındayken boşanmışlardı. , çok zor bir hayat geçirdim aynısını çocuğumun yaşamasını istemedim hiçbir zaman, hep katlandım sabır ettim ama baktım olmuyor yani. Sadece bu devirde geçirmek çocuğuma bakabilir miyim çalışabilir miyim bunları düşünüyorum sadece
(5,598 puan) tarafından
Bizim hastabakıcı kadın vardı inan 3 işte çalışıyordu. Kadın altınlar aldı ev aldı. Neden yapamayasın. Yapmayın kendinize gençliğinize çocuğunuza
0 oy
(7,877 puan) tarafından
Gelme demiş neden gittin annenle yaşama şansın yok mu 
tarafından
Evimde eşyalarm vardı ziynet takılarım biriktirdiğim paralar eve gelmeseydim onlarda kalırdı  . Hepsini bırakıp nasl annemde dursaydım.
(7,877 puan) tarafından
Hmm aldın gidiyorsun o zaman ailenin yanına doğru mu
tarafından
Almadım henüz hiç bişey yapmadım boş boş oturuyorum. Anneme nasıl söylicem bilmiyorum dayımın vefatına çok üzgün bide bu.
(7,877 puan) tarafından
Evet çok üzücü bir durum ama annene daha iyi gelir bence onun yanında olman. Eşine söyle bir süre annemde kalacağım düşüneceğim bu evlilik sağlıklı değil de. Annene de bir süre seninle kalmak istiyorum de boşanmaktan bahsetme olmaz mı. Yani gerçekten pek sağlıklı bir ilişkiye benzemiyor küfür, hakaret affedilir şeyler değil.
tarafından
Yani beni anlayacağını zannetmiyorum anneme gitsem falan desem. Bilmiyorum gerçekten ya bir insan her gün evlendiğine lanet eder mi Ben ediyorum işte
0 oy
(1,498 puan) tarafından
Genelde aldatan erkeklerin sergilediği bı performanstır bu. Küfür, hakaret ve huzursuzluk çıkararak yıldırmaya çalışırlar.
tarafından
Ben zaten şüpheleniyorum. Telefonunu asla benle paylaşmaz.
(1,498 puan) tarafından
Bı gün karşına alıp açık açık konuş bence
tarafından
Konuşcak ne kaldı bilmiyorum ki iki lafından biri küfür
(1,498 puan) tarafından
Madem öyle o zaman sende başında kırılmadık eşya bırakma. Delir, çıldır, kır dök belki hizaya gelir yani seni bilmem ama ben biraz deliyim kesin öyle yapardım
0 oy
(6,062 puan) tarafından
Daha fazla huzursuzluk çıkmasın dye evine gtmisin ama.rezil etseydin ne olmuş gelmişim dye annene karşı niye kin öfke niye besliyor yaşlı kadın günah niye öyle ypyor eşim bna kendisi dyor hadi beraber gidelim.yda sen git dye valah boğazım düğümlendi çok üzüldüm sende tepkini verseydin onun anası olsyadi bence gıki çikmazdi
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Aynı benm eşim gibi eş denilmez bile bana vurdu beni kovdu git bu evden diye polisi atacaktım vazgctim babamı aradım konuştular ne fayda bu sefer olursa polisi aricam 

Sende dikkat et evt eve ekmek gelir ama olmayan huzurla o ekmek boş 

Sana vurursa polisi ara en azinda kendi evinde olursun uzaklaştirma aldirirsin
tarafından
Aynen öyle huzur olmayınca o ekmek bile düzgün yenilmiyor zaten Siz ne yaptınız boşanma aşamasında mısınız
0 oy
tarafından
Göz attım postlarina seni dövüyor şifresini saklıyor sende yediğiniz iki yemeğin  pe arasına üzülüyorsun neden ? Kendine değer vermiyor sun ki bacım sen kıyametten bilecek mi sanıyorsun bence büyüklerle konuşman gerekiyor senin artik seni böyle küçük bebek gibi kisitlayiz istediği zaman dovemez istediği zaman parmak kasitamaz
tarafından
Anneme zaten söylüyorum kızıyor falan diyorum annem de diyor işte karışamazsın O benim annem de diyor. Diyorum anlamıyor. Ama annem demiyor ki hani Boşan gel demiyor Yani bununla mı uğraşacaksın demiyor işte.
tarafından
Çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm anne babaysa bakmak zorunda içinden geleni yap kovamazya
0 oy
(699 puan) tarafından

Okurken ben de ağladım seninle :'(

Allah yardımcın olsun inşallah. Sana çıkış yolu göstersin 

tarafından
Sağ ol bacım
0 oy
(748 puan) tarafından
Koca evjnde cehennem yaşıyorsan baba evinde cennetini hazırla kendine evet baba evide zor fakst böyle bir adam için kusura bakma adam diyorum hak bile etmiyor o kelimeyi kendine yeniden bir sayfa hazırla korkular ile nereye kadar böyleleri evlilik hak etmiyor asla 
tarafından
Yani Boşandıktan sonra peşimi bırakacağından da emin değilim iki kere boşanmaya kalktım çünkü her seferinde peşimden geldi özür diledi her seferinde inandım affettim dedim bir çocuğum var Ama yok yani hiç düzelmedi Bir de anneme çok sık gitmiyorum ya Daha doğrusu ben Korkumdan hiçbir yere gitmiyorum Ben kuaföre gidecek olsam bile eşim hemen bana kızıyor yani gözüme bir şey sürsem kızar saçımı düzeltsem niye düzeltiyorsun der yani her şeyin altında bir şey arıyor.  Hayatımda her şey müdahale ediyor . Beni kimseyle görüştürmek istemiyor hiçbir arkadaşım yok yani ben bu evde sadece köleyim çocuk bak yemek yap istediğinde cinsellik Tamam onada.
(748 puan) tarafından
Kendini o kişiden kurtarmalisin canım cidden piskolejik sorunu var bu sanada zarar verir ve çocuğun bu şekilde ailede büyümesi de onun piskolejisi için ne kadar iyi olacak
(172 puan) tarafından
Bu anlattıkların aynıı kaynım eltimde en son dayanamadı gitti babasının evine açtı davayı 2 haftadır mahkeme kağıdını bekliyor
0 oy
(243 puan) tarafından

Bunlara neden katlanıyorsunuz? 

Lütfen biraz özgüvenli olun kendinizin kıymetini bilin. 
Bana her istediğini söylesin yapsın ben sineye çekip oturayım yok öyle bir dünya. 

tarafından
Özgüvenim ailemden ötürü kırıldı iki kere boşanmaya kalktım Birincisinde annem destekliyordu ondan sonra Millete ne diyeceğiz işte rezil olduk gibi laflar kullandı. Ben uzaklaştırma bile aldırdım Sabah evde yatıyordum kardeşim de okula gidiyordu sabah kapıda beklemiş kardeşim çıkınca hemen eve girmiş ben de odada yatıyordum Gözümü bir açtım eşim yalvardı yakardıı nolur İşte ayrılmayalım ağladı sızladı. Ama hala aynı yani değişmedi hep küfürü Hep hakaret parasıyla beni eziyor , her şeyin lafını yapıyor
(243 puan) tarafından
Millet sizin hakkınızda 5-10dk konuşacak. Ayrıca kimene. Bu hayatı siz yaşiyorsunuz gerekirse ailenizi de karşınıza alın ayrı bir ev ayrı bir iş yeni bir hayat kurarsınız. Eşiniz sizin bu durumunuzu bildiği için bu kadar kötü davranıyor. Bir kez cesaret etseniz neler neler olur.
Zamanında annem bizi alıp gitmiş ev kiralamıs bir işe başlamıs. Babam o günden sonra akıllanmıs. Bak düşün en az 15-20yıl önceden bahsediyorum.
Bir kadın isterse her şeyi başarır.
Hayata bir kez geliyoruz o öyle bu böyle diye yaşanmaz. Dimdik durmayı öğrenmek lazım.
0 oy
(3,658 puan) tarafından
Üzüldüm durumuna sana saygısı sevgisi olmayan birinin yanında neden duruyorsun kendini değerli gör önce böyle zalim duygusuz biriyle ömür geçermi hiç sen kendi kıymetini bilmezsen elin oğlu zaten bilmez kendine yeni hayat kur çalış istediğin huzuru bul
tarafından
Yeni bir hayatım olsun her şeyi sıfırdan başlayayım o kadar istiyorum ki ama ortak bir çocuğumuz var yapamıyorum Yani Boşandıktan sonra peşimi bırakacağından da emin değilim Çünkü sürekli diyor ki boşanırsak çocuğumu ben alırım vermem başına bela olurum gibi şeyler söyleyip beni tehdit ediyor
(3,658 puan) tarafından
Allah evlatlarımıza hayırlı yazılar yazsın böyle sadist narşist insanlar dan korusun evlenip başa dert alınıyor evde anaları kurtuluyor başkasının başı yanıyor Rabbim seni kurtarsın
tarafından
Aminn.
0 oy
(18,601 puan) tarafından
O kadar laftan sonra o eve gelmezdim benim evliliğimin bozulmasına kimse benden fazla üzülemez herhalde kocan hep böyle biriyse zaten onla bir ömür yaşanmaz 
tarafından
Eve gelmek zorunda kaldım Çünkü eşimden gizli birikimlerim var ondan sonra altınlarım var nasıl bırakayım onları, giyecek kıyafetler falan. Eğer dedim dönemezsem Onları da alamam. Şu an eve geldim boş boş oturuyorum o zaten daha gelmedi. O işteyken çekip gitsem suçlu olur muyum acaba.
(18,601 puan) tarafından
Bence bekle o zaman ama şiddet vs olursa diye kadesi indir
0 oy
(14,748 puan) tarafından
12 de gitmişin 3 de dön mü diyor utanmaz birde küfür ediyor 

Gitmesen ne olurdu 
tarafından
Canım anneme buzdolabını silcem diye söz Vermiştim zaten kadına çok sık gidemiyorum yardımcı olamıyorum canım sıkılıyor. O işten gelmeden ben zaten eve gelcktim. Yemekde vardı dolapta. Bana hep böyle yapiyor anneme gitmeme bile karışıyor. Güzellikle konuşsa. Bana i*ttt mit diyip küfürler savurdu.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eee eve geldimi bişey oldumu ne yapıyorsunuz 
0 oy
(6,879 puan) tarafından
Postlarına baktımda senin her günün mü böyle. 

Bi ömür böyle geçermi

Sevmiyor değer vermiyor. 

Yiyecek ekmeğin olsa huzurla boğazdan geçmiyor. 

Allah yardımcın olsun . 
tarafından
Aynen hergün huzursuzluk.
0 oy
(29,416 puan) tarafından

Çocuğun varmı:((( üzüldüm Allah yardımcın olsun 

0 oy
tarafından
Biraz sert çıkmayı denesen bi tepkisini gör bakalım ne olucak bazılarına susmak yaramıyor çünkü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 222 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 478 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu

411,554 soru

12,389,441 cevap

43,711 kullanıcı

Kategoriler

...